hits
 • 10.04.2018 kl. 12:06

Fredagen i Bologna Italia

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with a9 presetProcessed with VSCO with 10 presetOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Processed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with au5 preset Processed with VSCO with c1 preset Processed with VSCO with au5 preset

Tidlig Fredag hoppet vi på flyet til Italia. Ny waacking arrangment skulle besøkes, men før workshops, battle, show og afterparty hadde vi en hel fredag til å kose oss maksimalt. Meg, Linn og Hanna kom først frem til byen, som forøvrig er utrolig vakker! Denne byen skal jeg absolutt besøke igjen! Rustikk, historisk, vakker og ikke minst; varm! For oss nordmenn var det rene sommeren med 18 grader i April!

Vi dro ganske raskt inn til byen for å kikke litt og møte Ida og Ronald. Planen var å sightse litt, men vi ble sittende og spise god mat, drikke litt mye vin, fjase og tulle til vi måtte komme oss til hotellet før neste avtale.  Som var en ny middag, haha! Men da sammen med alle andre internasjonale gjester på eventet. Utrolig utrolig hyggelig å møte alle kjentsfolk igjen og møte nye ansikter. Vi storkoste oss maksimalt! For en fredag! For en mat!

 • 25.02.2018 kl. 12:48

På dansetur til Bergen

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset  Processed with VSCO with au5 preset  Processed with VSCO with c1 preset

I går tidlig dro meg og Linn med lørdagens første fly til vestlandet. Vi skulle nemlig til Bergen for å battle og danse. Det hele var en skikkelig koselig dag, som for det meste gikk til å danse. Men vi fikk også sightsett litt. Det vil si, ned til brygga! Såklart! Man må jo dit når man er i byen! Så unikt og flott! Vi har også spist og hygget oss og mest av alt hatt det helt sykt kult og blitt kjent med mange nye venner i dansemiljøet i Bergen!

Jeg legger ut en egen post om danse-arrangementet, for det er bare verdt en egen post! Eller, danse arrangement blir feil å si, det var mer et Hip Hop arrangement, med både rap, grafitti, DJs og danse battle. Heftige greier!

Meg og Linn flydde på økonomiklasse, sån er det jo å være danser. Og det betyr ikke bare å fly i økonomiseter, men å for eksempel ikke leie hotellrom, men heller døgne i byen frem til morgenflyet på søndagen. Haha! Helt fantastisk da! Afterpartyen til arrangementet gjorde det ikke vanskelig å bruke tid. Et grafitti-nedsprutet lokale, klar til å rives, med to heftige DJs og en stor gjeng dansere - altså det blir jo faktisk ikke bedre! Så j***lig heftig! Ooooh!


Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

 

Takk Linn Merete for en skikkelig flott tur sammen! Du er helt amazing girl! :D Dødsgøy! 

Som sagt, oppdaterer snart om eventet og dansingen!

 • 22.02.2018 kl. 12:11

Throwback; Maldivene

Processed with VSCO with ke1 preset

 

Torsdag er en fin dag for Throwback! Og nå er det en ting jeg savner ganske mye, og det er Maldivene! Årh! Paradis på jord! Jeg har vært her to ganger med Erling og elsker det! Her er noen videoklipp fra 2016, hvor vi besøkte en av øyene igjen. Dersom du ikke har reist hit så anbefaler jeg det på det aller, aller sterkeste! Det koster litt vell mye, men det er så utrolig verdt det!

Dette er et sted som passer både for kjærestetur men det er også faktisk veldig bra destinasjon for venninnetur. Øyene er veldig forskjellige, noen er mindre og dermed mer "privat" og "romantisk". Men andre igjen er litt større. Jeg likte godt den vi var på her. Det var vell omkring 100 gjester på øya, men øyen var ganske stor (tok ca 20min å gå fra den ene siden til den andre). Så her var det mer et "samfunn". Så det var party på kveldene og litt flere plasser å velge mellom når man skulle spise.

I loved it!

 

 

 

 • 13.02.2018 kl. 07:55

8 Destinasjoner jeg skal besøke før sommeren er over!✈️ 🏔 1. Bergen (Februar)
Ikke det mest eksotiske, men en av mine favorittbyer i Norge! Meg og Linn drar dit for å battle i slutten av måneden. Det blir spennende!

 

✈️ 💂 2. Moskva, Russland (Mars)
Første utenlandstur går til Moskva i Russland. Jeg var i St.Petersburg i starten av Januar og skal nå besøke hovedstaden i den store nasjonen. Jeg har vært i Moskva en gang før, for mange år siden. Men gleder meg til å oppleve byen på nytt. Denne gangen sammen med mine deilige venninner og med-dansere Linn Merete og Hanna! Det blir dødsgøy!

Processed with VSCO with c1 preset

✈️ ☀️ 3. Bologna, Italia (April)
Drar på Waacking festival med Linn Merete, Ronald og Ida. Vi møter på masse andre kjenning der mens vi går på workshops, soler oss og battler! Det blir sykt gøy! 


✈️ 🏰 4. Poznan, Polen (April)
Ser frem til å dra hit sammen med Hanna for å danse masse! Ikke minst møte nye mennesker og spise/drikke superbillig. Yeeah!

 

✈️🐻 5. Montreal, Canada (Mai)
Yes! Drar til Canada også for finale i "Hot Mess". Skal heie på Ida og Ronald som vant europafinalen for noen måneder siden, og battle selv sammen med en venninne. Det blir heftig!
 


✈️ 🌴 6. Los Angeles (Juni)
Erling skal på jobb her, så jeg er 70% sikker på at joiner han for å kunne gå og kose meg og danse litt. Anagelig blir også venninne og kollega Silje med, slik at vi kan gå og være crazy sammen! :D


 ✈️ 💋 7. ??? (Juni) 
Meg og Erling har ikke enda bestemt destinasjon for ferie i år. Men i Juni blir det en svipptur innom et eller annet sted for litt kjæresteferie. Vi har snakket litt om å tilbake til Scottland eller California. Men kanskje blir det noe helt annet.


✈️ 🎏 8. Macau, Kina (Juli)
Radix ble invitert til å opptre på en ungdomsfestival i Kina i juli, vi skal derfor reise til festbyen Macau i Juli for å fremføre tre ulike opptredner, pluss litt til. Det blir helt sinnsykt gøy! Denne byen er "Hong Kong's Las Vegas", så her blir det mye fart og moro! 

 

 • 08.02.2018 kl. 13:16

ThrowbackThursday - Los Angeles

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset    

Processed with VSCO with 4 preset

 • 12.03.2017 kl. 21:22

Red Wood Forest

Processed with VSCO with c1 preset

Utenfor San Francisco, langt inne på fjellet, finner du Redwood forest. En gammel skog med trær helt tilbake til 900-tallet. De er gigantiske, facinerende og jeg kan bare tenke meg hvilke hemmeligheter de bærer på. De har sett mennesker komme og gå gjennom tusenvis av generasjoner. Rett og slett vakkert! Glad jeg fikk oppleve skogen!

Processed with VSCO with p5 preset

 

 • 12.03.2017 kl. 20:47

3 ting som definerte San Francisco

Processed with VSCO with p5 preset

1. Bratte bakker gjennom hele byen og hus som dekorerer hver kant av de stupende gatene. Det er ingen tvil om en ting, enten er hele byen designet av èn person, eller så har trenden for hvordan et hus skal se ut vært ekstremt sterk over flere år. For alle husene er helt like. Slik som på bildet over. 2. Murals! Gatekunst på sitt beste! Byen er stappfull av det. Jeg trodde man egentlig måtte til det meksikanske området for å finne dette, men det har "sølt" grafittikunst over hele byen igrunn. Kunne ønske det var mer av dette i Oslo også, men det er vell egentlig bare i skateparken du finner grafitti, ellers noen murals på Grônerløkka.3. Uteliggere. Byen yrer og kryr av dem. Det er trist! Mange av dem er tydelig mentale syke, en del rusavhengige, og mange "helt normale" som bare mistet jobben og ikke kom seg inn på et nytt arbeidssted. Under broene står telt oppstilt som perler på en snor. Titalls! Hvert eneste gatehjørne står det noen, ligger det noen å sover, eller vandrer det noen rundt. Jeg ble faktisk veldig lei meg av det!

 

 • 03.03.2017 kl. 02:01

Mystory San FranciscoDet er Torsdag her i San Francisco, og jeg storkoser meg. Mens mannen er borte på jobb fra tidlig morgen til sene kveld har jeg dagen helt for meg selv. Jeg har klart å sove overraskende mye, slappet av, og ikke minst vært en del ute. I går gikk det mest i shopping - og retur av shopping som jeg plutselig angret (jeg er impulsiv! Altfor impulsiv! Så jeg må stadig rette opp i det!)

Mot kvelden i går dro jeg på Twerkingklasse for herlig stemning, god trim og fin inspirasjon - før jeg og Erling tok en rask matbit. Kvelden før hadde vi testet ut The Cheescake Factory, som sikkert mange husker fra Big Bang Theory. Nok en gang må jeg si at amerikanerene må lære seg å dele ut mindre porsjoner! Men maten var god. Jeg har igrunn ikke spist så my annet enn fisk. Fisk og godis! Haha. Fæl blanding!
 

I dag tidlig dro jeg tilbake til Mission-området for å danse. Studioet jeg tok klasse på første kvelden leier ut studioer, så jeg var mildt sagt ganske så sulten på å trene litt. Klokken ti stod jeg i de fine lokalene og waacket all the way. Kamera var med, så video kommer snart. Etter en time med dans tok jeg turen ut i sola. Jeg var ikke helt klar over det fra før, men studio lå tydlig vis i det Meksikanske området av byen. Og hey, jeg liker meksikansk gatemote ganske godt, så jeg kjøpte meg ei bukse og kikket litt rundt. Fant blant annet noen latterlig morsomme Donald Trump Pinjatas! Skulle hatt det ass! Haha!
Resten av dagen har jeg brukt til å spasere rundt i byen, sitte litt på cafè og generelt slappet av. Jeg fikk meg en ny venn i dag da. Her i San Francisco er det veldig mange uteliggere, det er nesten flere av dem enn vanlige folk. I dag møtte jeg på ei dame (født mann, men som identifiserer seg som kvinne), som spurte om jeg hadde noe spinke på meg. Det hadde jeg ikke så jeg gav hen to dollar. Etter at jeg var inne på en butikk møtte jeg plutselig på henne igjen, og vi tok følge nedover gata. Hen var egentlig fra Texas, kalte seg selv Jessica, hadde kort hår, ganske få tenner, litt sjeggstumper, nettingstrømper, rosa singlett med matchende neglelagg. Noe sminke hadde hen også fått seg, men jeg vil anta ut ifra looken at den var noen dager gammel. En stemme som var både grov og slurvette, kroppspråk som en 60åring og med en slitt tattovering på en solbrun, småhårette overarm. Hun kunne være litt vanskelig å tyde, men hun var veldig hyggelig og pratesalig. Jeg får fryktelig vondt av disse menneskene - flere av dem, blant annet Jessica, er tydelig ikke helt mentalt friske. Å snakke med Jessica var litt som å gå nedover gaten med en 8-åring. Samtaleemnene var dermed ganske simple, og tilfeldige. Vi snakket om ting rundt oss, europa, san francisco og : favorittfrukt (!). 

Jessica gikk og trillet på tingene sine i en barnevogn. Den hadde blitt fylt med litt frukt, noen plastikkblomster og tepper. Hun hadde, i likhet med flere uteliggere, en mobiltelefon. I tillegg dro hun frem en høytaler hun hadde fått av en person i gata og satte på en Taylor Swift-aktig countrysang. Hun sang med full hals i gata, og jeg kunne ikke hjelpe for å synge med litt - noe hun synes var veldig morsomt. Haha. Små gleder! Hun sa hun ikke lengre trengte det rosa headsettet sitt og ville gi meg det som en gave. Herligefred, et menneske som har ingenting, vil så gi meg noe? Jeg prøvde takke nei. Jeg prøvde til og med lage en fake mote "som er populært i europa", hvor man henger headset i øreringene. (Jessica hadde to gigantiske øreringer i ørene). haha, jeg surret dem inn i øreringene hennes og spurte om hun likte det. Nei, haha, det gjørde hun ikke! Noe sans for fashion hadde hun tross alt! Jeg tok dem av igjen og sa "Ja, du er vell litt mer classy du". Hun syntes det hørtes riktig ut og kunne ikke fortelle nok om hvordan "We girls must look out for each other". Jeg fikk ikke lov til å gi tilbake headsettet. De var mine. Og det var søtt! Og ikke nok med det! Hun tilbydde meg å bli med til søsteren hennes, jeg takket pent nei, selv om hun vissnok bodde noen par kvartal lengre ned. Jeg tok meg heller til å vise Jessica hvordan uber så ut på mobilen. Hun syntes det var rart, men artig. Selv om det var en hyggelig opplevelse så er det også trist å få en stemme på en av de mange triste sjelene som har så og si ingenting... Uten særlig håp.


Senere i kveld skal jeg ut og danse igjen. Gleder meg såklart veldig til det! Så jeg må nok logge av og komme meg av gåre! Ønsker alle en flott dag videre, selv om det antagelig er natt i Norge nå ;-)


 

 • 01.03.2017 kl. 02:48

The Hippie DistrictPå sykkelturen i dag tok jeg turen innom Hight-Ashbury distriktet. Dette er nok bedre kjent som "Hippie distriktet". Det var her ungdomskulturen skapte den såkalte San Francisco renessansen i "The Summer of Love" (1967). En kjerne for hele Hippie-bevegelsen som alltid i media har vært vist som et slags "mekka" for kulturen. 

Det var utrolig spesielt å gå nedover gatene som fremdeles har et svært tydelig preg fra 60-tallets ungdomskultur. Det bongner av butikker som selger drømmefangere, vannpiper, treverk og tepper. På hver kant av gata ligger flere bruktbutikker, mange med klær fra 60, 70 og 80-tallet. Jeg tar meg så klart turen innom for å kjøpe med noen gensere. Fristelsen er stor til å kjøpe både slengbukser og paljett-hawaii-skjorter med "sleng" på armene, men lukten av hasj er så sterk at jeg faktisk blir litt for småkvalm for å bli værende for lenge.Gata er fargefull! Over alt finner du regnbuer, fredstegn og blomster! 

I sidegatene er det en rekke yogastudioer og buddistiske sentere - i denne gata deler tattovøren salong med spåkona. Forbi meg går en rekke free spirit mennesker. Mange med kjæledyr, både hund og ilder kommer i bånd. Men mest minneverdige er da en familie, antagelig naboer i strøket, går forbi meg. Mor og far er kledd ganske likt. Veldig godt brukte denim snekkerbukser med en del pins halvskjevt festet. En jakke så godt brukt at trådene begynner å henge, men alikevell stilig nok til at jeg forstår de ikke er uteliggere. En rekke piercinger, ingen sminke og et tydelig godt humør. Håret? Så klart har de dreadlocks! Ved siden av dem går sønnen deres. Jeg vil tippe han er 7år. Blond, vakker og leken. Han småløper ved siden av dem og forteller om en venn. Han har en skinnjakke som er så slitt at den antagelig både er kjøpt brukt for å kunne brukes til den blir for liten. For akkurat nå virker den litt for stor for guttungen. Det er kanskje også første gang i mitt liv at jeg ser et barn med dreadlock. For i denne familien har både mor, far og sønn dreadlocks. Så utrolig kult! Sjarmerende!

Dette distriktet er nok kanskje det mest interessange område i byen!

 • 01.03.2017 kl. 02:23

På sykkeltur i San Francisco


I dag har jeg leid sykkel her i byen for en skikkelig tur rundt omkring. Det er hyggelig med sykkeltur, men problemet her er at det enten er lange sletter med mye motvind eller masse oppoverbakke. Oh my God jeg har svetta godt! Men heldigvis, når det går mye i oppoverbakker, så går det også mye i nedoverbakker! Fantastisk! 

Jeg har vært ute og syklet i 4 timer, og spasert i en time. Jeg har vært både nede langs kysten, inne i gater og oppe i fjellområdene hvor det såvidt er et eneste hus. Så akkurat nå er jeg temmelig sliten, kan du tro!
 

 • 28.02.2017 kl. 17:41

Sunset at Golden Gate BridgeNår man drar til andre siden av kloden så er døgnet ganske annerledes, og kroppen vil gjerne ikke følge helt med. Med andre ord var jeg ganske så jetlag i går, mandag USA tid, og våknet klokken fire på natten. Fullt uthvilt. Kvelden før hadde vi sovnet rett etter Oscar-utdelingen av Beste Film (men akkurat rett før det ble annonsert at de gav prisen til feil vinner! Haha!) i ni tiden. Så hva gjør man når man våkner sån midt på natten? Jo man planlegger å se soloppgang. Og hvor se soloppgang i San Francisco? Jo, så klart på Golden Gate Bridge!

Vi hoppet i en Uber til den ene siden av den kjente broa (om du enda ikke vet hva Uber er, så er det en billigere og tryggere form for Taxi. Hvor du får deg en sjåfør, som er en privattperson, til å hente deg via en uber-app. Betaling og tilbakemeldinger gjøres via appen og koster så og si ingenting!). Den er mildt sagt gigantisk! Mens sola steg opp bak byen og det så og si var helt vindstille begynte vi å spasere over broen. Det tok nesten en time å gå over til andre siden og man er så høyt oppe at man ikke en gang forstår det nå man ser ned. Det er utrolig at noen har laget dette! Det er dog noe mer trist at denne broen også er et sted hvor mange velger å slutte livet sitt. Siden 1937 er det estimert 1600 mennesker som har hoppet fra broen. Selv om det . I 2015 var 26 personer som overlevde hoppet og i 2016 var 118 personer som ble reddet i siste liten fra å hoppe, så har den tatt pusten fra svært mange mennesker i et vondt sted i livet.
Jeg kan anbefale dokumentaren "The Bridge" som handler om akkurat dette. Hvor det ble satt opp kameraer ved broen over ett år.

Det er derfor både trist og bra at det langs broen er en del telefoner som fungerer både til nødanrop, men også som en kriselinje. Vakter går også over broen ved gjevne mellomrom for å følge med. Heldigvis så ikke vi noe!


 

 • 27.02.2017 kl. 15:23

Historiske Gay CastroI går ankom vi San Francisco. Ganske jet lag og slitne etter 15 timer på fly fikk vi sjekket oss inn på hotellet her i down town. Vi var mildt sagt slått ut. Men alikevell fikk vi dratt litt på en kort sightseeing. Blant annet til det kjente distriktet Castro. For de fleste mest kjent som "Gay Disctrict".

Jeg elsker kulturhistoriene som har oppstått i denne delen av USA. San Francisco er svært sentral for både Hippie-bevegelsen, feministbevegelsen og er sentral for de homofiles rettigheter og historie. Det var til Castro at alle homofile dro til på 60 og 70 tallet. Det var deres fristed og kjent for å være gatene for de skeive. Det er med andre ord ikke så utenkelig at disco-kultur og utviklingen av Los Angeles- dansestilen Waacking hadde stor utsprang tilbake i tid på disse klubbene.

Litt tristere del av moderne historie var da AIDS utbredte seg. Sykdommen hadde naturlig vis stor effekt i Castro og tok livet av store deler av communityet. Hvis du ikke allerede hat sett dokumentarfilmen "We where here", så anbefaler jeg den på det sterkeste! Samt filmen om Harvey Milk. Det var mildt sagt rørende å stå utenfor butikken og tidligere hjem til rettighetskjemperen Harvey Milk. Som du ser på bildet over var det malt et portrett av han på bygget hvor han kikker ut på folkemengden. Svært unikt!

Castro bognet av regnbueflagg og morsomme butikker som alle var både fargefulle og gjerne "litt på kanten". Stemningen er god i gatene og festmusikk spilles over alt. Selv om det er søndag er det festhumør og butikker er åpne. Langs den mest aktive gaten er en egen liten "walk of fame" over mennesker som har hatt en sentral rolle i kampen om rettigheter for LGBT-miljøet. Men genrelt er det nestekjærlighet og livsglede som henger som en behagelig duft i lufta. Eller.. kanskje det heller var den søte lukten fra alt som røykes. Det røykes mye i San Francisco. Men hva forventer vi fra flowerpower byen? ;) 

 • 27.02.2017 kl. 15:04

Hello San Francisco!


 

HELLO SAN FRANCISCO! Jeg er heeeer! :D

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no