hits
 • 29.03.2018 kl. 19:22

I morgen drar jeg til Moskva

Yeeey! I morgen drar jeg, Linn og Hanna til Russland. Det blir faktisk mitt andre besøk til Russland dette året. Og det er nesten presist 10 år siden jeg besøkte Moskva for første gang. Jeg gleder meg sinnsykt til å lære masse på workshopene, konkurrere i battle og bli inspirert av alle andre! Ikke minst blir det gøy å se byen igjen! :D

 • 28.03.2018 kl. 09:34

Let's do it, easter!

Processed with VSCO with c1 preset

 

Yes! Påskeferie! Noe så deilig! :D Sola har skint og temperaturen er ganske god. Bare noen veldig få minusgrader! Det er deilig! Ferien går til å slappe av og hente inn energi, kjenner jeg er litt sliten om dagen, og måneden som kommer blir intens.

De første dagene av påska har jeg vært og trent litt waacking på subsdans med Ida og Hanna, jeg har hentet visumet til Russland (reiser på fredag), hatt lunsj med Alison og Emelie på Lett (nam! Det kan jeg anbefale!) og tok meg litt tid til påsketradisjon nummer en: PÅSKE EGG! Haha, på min måte riktig nok (bildet over).

    

I går fikk jeg en skikkelig gladnyhet! Ble skikkelig skikkelig gira! Nemlig at jeg kom inn på Mona Berntsens to måneders "mastercourse". Et kurs med nøye oppfølging for utvikling i dans. Jeg gleder meg noe helt sinnsykt og vet noen ikke kom inn, så jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk plass! Og jeg gleder meg noe helt vanvittig! 

Nå er klokken halv ti og jeg skal ta en tur ut med hundene i solskinnet før jeg skal ut og sette på vipper. Resten av dagen går nok til å danse og øve for battlen til helga. Gleder meg sykt til å reise med Hanna og Linn Merethe, og til å møte alle utenlandske waacking-venner! :D


God påske videre alle sammen!

 • 26.03.2018 kl. 13:47

New in: GoPro Hero 6

Processed with VSCO with c1 preset

OOoh dette blir nice! Om du ikke har sjekket ut GoPro Hero 6, så er den en utrolig oppgradering fra forgangen. Med 4k60 innspilling, vanntett og ikke minst; innebygd stabilisator. I am so ready to start play with my new toy!

 • 14.03.2018 kl. 18:29

Halvveis i uka

  
  Processed with VSCO with a5 preset 
(Bilder lånt fra repostsiden til weheartit.com)


Onsdag kveld. Allerede! Så vi er så og si halvveis i uka. Allerede! Her er en liten liste over min uke:

Gjort så langt denne uken:

✅Bestilt hotell til dansereisen til Polen og bestilt time for visumsøknad til Russland. Håper jeg rekker få visumet før jeg reiser i påska! 

✅Blitt gårrsyk. Så syk at pulsen til stadighet viste hakket før "cardio" og svetten rant så mye at jeg skiftet dyne, tepper og håndklær flere ganger da det rett og slett dryppet av det! (mmmm! Sexy, right?)

✅Klarte å overtale en venninne til å endelig ta første skrittet til å begynne å battle! Jeg er så stolt av henne! Jeg vet jo hvor skummelt de første skrittene er, men jeg har stor tro på henne! 

✅Hadde min første "8 timers søvn" natt på to uker. Asså, de fitbit klokkene er geniale, og veldig bra å kunne måle søvn. Søvn er tross alt første ingrediens til en sunn kropp og sjel, og det å få oversikt på hvor mye du sover lett, i rem-søvn eller i dyp søvn er både interessant og viktig.

✅Tatt nettseminar for dansere om markedsføring av danseforestillinger og hvordan samarbeide med Dansens Hus.


Gjenstår denne uken:

🌱
Jeg må tvinge meg selv frisk nok, slik at jeg kan undervise som vanlig ut uka. Jeg tvang meg selv til det på mandag, det må man av og til som freelancer. Det er prisen man betaler for å gjøre det man elsker. Ingen sykepenger når man er danser.

🌱Bestille Radix turen til Kina, og generelt avtale andre spennende "greier" med crewet mitt.

🌱Se "Grease" musikalen på Chateau Neuf, har fått gratisbilletter, så gleder meg til å møte flere bekjente som spiller i forestillingen. Og ikke minst ta med meg fineste date til å se på! 

🌱Gå på innflyttingsfest hos "@norwegian.traveller". Der får vi også hilse mer på hennes nye amerikanske kjæreste. Han flytter snart til Norge. Jeg har såvidt hilst på han før, og fikk et bra førsteinntrykk. Så gleder meg til å bli bedre kjent!

🌱Vurderer å ta turen på Vogue Femme workshop på søndag. Den dansestilen er jo så kul! Og det er også @emmadonna_ som holder den! Men spørs om jeg har kapasitet til det, på slutten av en slik uke og etter tre timers trening med Radix den dagen.

 • 13.03.2018 kl. 18:50

Sykdom

 

Beklager, jeg har blitt veldig syk og kobler da av alt av jobb og hobbyer for å fokusere på kroppen min. Vi blogges💗

 • 11.03.2018 kl. 09:49

Akkurat nå 110318

Akkurat nå - «live from my life» - er jeg på tur med «gutta». Etter nattens festligheter trenger jeg å bare få noe frisk luft. For meg er havet mitt absolutt mest mediterende, «spirituelle» og beroligende sted. Noen har skog, jeg har hav. Denne dagen blir bra!! 💥

 • 04.03.2018 kl. 20:01

Tyveri-avslutning på helgen

Processed with VSCO with c1 preset

Helgen min startet egentlig veldig greit. Jeg hadde en koselig og produktiv fredag hjemme, med en hyggelig filmdate på kvelden. Lørdagen stod jeg opp tidlig for å få i meg en deilig frokost før jeg dro til Sometimes for å hjelpe til i resepsjonen. Jeg jobbet før på Sometimes, men sluttet og ble fulltime dancer istedenfor. Men når de trenger hjelp så bistår jeg med glede. Det er så koselig på det studioet! Mine gode kollegaer som også er gode venner og ikke minst mange gode bekjente blant medlemmene! Lørdag kveld snakket meg og Alison om å finne på noe, men vi var begge for slitne etter en lang arbeidsuke. Så meg og Erling tok en filmkveld i sofaen med litt vin, heller. Det er ikke så ofte jeg drikker hjemme lengre, og kjente i går at det ikke er noe jeg har noe behov for heller. Men koselig var det!

   Processed with VSCO with c1 preset   

I dag har jeg vært på trening med Radix, dansekompaniet mitt, og tatt danseklasse. Men dagen ble fort uhyggelig. Mitt speilrefelsk kamera, med en mildt sagt dyr linse, ble frastjålet. Ine og Emelie så fyren som stjal det og vi løp ut i gatene for å prøve å jakte han ned, men ingen hell. Det er sykt kipt! Er jo veldig avhengig av kameraet mitt og ikke minst så var det så nytt og dyrt. Får håpe at forsikringen viser seg å være til nytte. I will get back to you on that.

Jeg må jo også si at jeg ble litt overrasket over hvor rolig jeg tok det hele. Jeg løp som fanden selv for å finne "han narkisen i rød jakke", men jeg kjente ikke så veldig mye følelser utover det. Da jeg ble frastjålet mobilen min i Kiev (rett ut av lumma mi faktisk!) begynte jeg jo å gråte skikkelig. Men nå kjente jeg at kameraet bare er en gjennstand, det er ingen grunn å sippe eller være sint. Jeg synes jo også helt ærlig synd om mennesker som er i en så desperat situasjon at de må stjele... Det er ingen unnskyldning, men jeg får litt vond i meg av å tenke på det.

 

Uansett! Håper deres helg har vært fin!
Har du blitt frastjålet noe veldig dyrt?
Fikk du det igjen på forsikringen?

 • 03.03.2018 kl. 11:19

Mystory i det siste

Haha! Jeg digger hverdagene altså! De fantastisk menneskene som gjør hver dag så mye bedre!
Sjekk ut mine siste mystory videoer fra de siste ukene på videoen over for å få et innblikk i
min hverdag. Og ikke glem å følge meg på instagram: @irlinradix 

 

 • 20.02.2018 kl. 13:35

7 ting jeg vil lære meg

Processed with VSCO with l5 preset Processed with VSCO with 4 preset


🌱 Rotflette Det er jo bare så fint! Jeg må jo bare begynne å øve ass! Jeg må begynne med en gang!
 

🌱 Språk! Jeg vil lære meg to språk; Italiensk og Norrønt. Begge språkene er helt unyttig å kunne, men så handler livet mer enn å være praktisk. Disse språkene synes jeg er ekstremt vakre! Tanken min er å lære dette når jeg begynner å nærme meg 50-60 år. Det vil være veldig sunt for å bevare en sunn hjerne og ungdommelig nyskjerrighet.


🌱 Stå på ski! Jeg er en skam for nordmannen når det kommer til skiferdigheter. Men jeg vil gjerne prøve igjen i mine eldre dager! Om det så bare er langrennski! Målet er å gjøre dette før jeg blir 30!🌱 Stå på hendene! Jeg har en irriterende frykt for å være opp ned. Men har nå hvertfall klart å overkomme frykten med å stupe kråke, gjøre bakover-rull og slå hjul. Så da er neste steg å komme seg til å stå på hendene. Kanskje jeg skal prøve å sette mål for det før 2018 er over? Hmm...


🌱 Sy! Ja jeg har egentlig veldig lyst til å lære meg å sy, slik at jeg kan leke meg kreativt på et nytt felt. Burde bare ta et kurs hos mamma, som er syerske. Jeg tror jeg skal begynne med dette når jeg kommer i 30 årene...
 

🌱 Beatboxe Det er jo så kult! Men hvor starter man liksom? Om jeg lever til jeg er 80 så skal jeg begynne å lære det i 80 årene, haha, hadde ikke det vært fett?
 

🌱 Lære noter og kanskje lære å spille et instrument. Det er vell et ok mål for noe å gjøre når man kommer i 40årene.

 

Kan du noe av dette, eller vil du lære noe av dette?

 • 18.02.2018 kl. 19:14

En typisk søndag

Processed with VSCO with av4 preset
      
Processed with VSCO with fp4 preset

Søndagen går mot sin slutt og jeg sitter nå i sofaen sammen med Erling og "gutta". Jeg har nettop kommet hjem fra dansetrening med crewet mitt, Radix, og litt kos/jobb/planlegging/latter på cafè med Silje og Lisa (og etterhvert Stine). Det blir nå middag og antagelig en film eller noe mens vi slapper av.

Jeg gleder meg til neste uke. Det er vinterferie for skoler, og derfor også for danseskoler, så jeg skal slappe masse av og få unna en del arbeid hjemme. Ikke minst skal jeg trene masse selv og gå på klasser. En luksus man ikke får unnet seg så mye når man underviser så mye selv. Planene er å reise en tur til Bergen for å battle, noen cafè dates, dansetrening med venner og åpne dager for "hva som helst".

Jeg håper dere alle koser dere maksimalt i ferien med hvaenn dere skal finne på! :) 

 • 17.02.2018 kl. 17:21

En avslappende Lørdag

Processed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with fs4 preset
Processed with VSCO with fs4 preset

I dag stod jeg opp tidlig for å gå ut med "gutta". Jeg elsker lørdag morgen i gatene, det er mutt stille, og selv om jeg liker mye liv rundt meg så er det noe magisk med morgentimene. Jeg er alene hjemme, Erling er og spiller med bandet sitt på afterski i Geilo denne helgen, så etter at jeg var på besøk hos Alison med Emelie og Silje Marie i går, har brukt denne dagen på en del jobb. Det er deilig å få det unna!

Jeg har også tatt meg tiden til å gå og få fikset neglene mine og trene en del på freestylingen min. Det er mange reiser fremover til konkurranser i inn og utland som jeg smågruer meg (og gleder meg) til. Så jeg kjenner at jeg får mye gratis adrenalin til å kaste meg rundt og trene. Og det er jo gøy da. Jeg elsker jo dansingen, og spesielt Waackingen. 

Årh, åsså må jeg si jeg elsker sminkefrie dager! Kjenner hver hudcelle bare fester i ren nytelse for litt oksygen. 

Nå sitter jeg i sofaen og tenker jeg snart tar en andre treningsøkt før jeg stikker på tur med gutta. Jeg får se hva jeg ender opp med å gjøre i kveld. :-)

KOS DERE ALLE! :D

 • 12.02.2018 kl. 08:19

10 normale ting jeg bare ikke kan!

Processed with VSCO with c7 preset

Det er ganske mange ting jeg ikke kan, som å surfe eller å improvisere rapp. Men det er også mange ting jeg burde kunne, som jeg bare ikke kan! Kanskje noen av dere har de samme "problemene" som meg? Vell uansett, her er min liste over ting jeg burde kunne som jeg bare ikke klarer, kan, eller får til.

 

🖤 Bevare potteplanter
Altså, jeg har drept en kaktus! Jeg kan bare ikke ha planter! Bare noen sånne palmegreier og kaktuser overlever leiligheten min.


🖤 Koke ris, grønnsaker og pasta
Vell, jeg er ikke så flink til å lage mat i det hele tatt for å være ærlig! Ikke at jeg har prioritert å lære meg det heller! Jeg har ikke mye interesse for det og jeg har ikke tid til å lære meg det. Det eneste jeg klarer koke, er egg. Pastaen, grønnsakene og risen blir bare overkokt eller underkokt!
 

🖤 Holde kontroll på mobilen
Erling og mine venner ærter meg mye for dette. Om du henger med meg vil du høre "Hvor la jeg mobilen min?" minst èn gang. Jeg er en mester til å legge den fra meg på små, rare plasser. Merkelig, for jeg er jo ganske avhengig av den!


🖤 Hente posten
Altså, jeg mener... Hvorfor skal hjernen min prioritere å hente posten? Alt kommer jo på mail for tiden! Eller.. nesten alt... damn.. alt det viktige!... shit...


🖤 Unngå å grine av film og serie
Om jeg så switcher innom en random serie på tv - og så om jeg ikke kjenner karakterene eller handlingen, men noen dør - ja da sipper jeg! Filmer og serier jeg føler med på er selvfølgelig ingen unntak. Jeg gråter lett, både av triste ting og fine ting. 
 

🖤 Stå på ski
Men dette vil jeg lære! Ikke bare fordi jeg er en skam for nordmenn, men jeg tror jeg hadde hatt mer glede av det nå.
 

🖤 Holde meg våken på fly
Jeg tror bare det er en eller to flyturer hvor jeg faktisk var våken hele turen. Med en gang flyet ruller ut på banen slokner jeg som en baby.
 

🖤 Ikke like mine egne instaposter
Altså det er så syyykt teit! Men jeg får faktisk litt tvangstanker når jeg ser et "hvitt hjerte" under en post. Jeg må bare ha det rødt! Haha! Er ikke narsesist altså, det er faktisk bare OCD! 


🖤 Nappe bryn
Først og fremst tror jeg at jeg må ha noen sinnsykt feite hårroter eller noe, for tårene triller når jeg napper de dritthårene fra øyrbrynene. I tillegg så synes jeg å lage en fin form er dødsvanskelig! All respekt til dere som faktisk får sånt til! Takk gud for sminke sier jeg bare!
 

🖤 Gå
Jo jeg kan gå. Men! Å gå rolig derimot. Hvis jeg skal gå et lengre stykke blir jeg så fryktelig utålmodig at hvis jeg ikke har musikk/podcast på øret eller jobber på mobilen så løper eller jogger jeg. Av ren utolmodighet!Det er jo så kjedelig å gå! Min redning er sparkesykkel, det går fortere!

 

 

 

 

Kjenner du deg igjen i dette?

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

 • 09.02.2018 kl. 14:25

God Fredag!

Processed with VSCO with 10 preset

God Fredag!

Uken går mot sin slutt og det har nok en gang vært en innholdsrik og spennende uke! Denne helgen har jeg faktisk fri! Det vil si fra fra å forlate leiligheten (minus en klasse på søndag bare). Så da skal jeg få unna masse kontorgreier og praktiske ting! Yoshi har allerede blitt dusja, leiligheten smått ryddet, litt Radix-regninger betalt og noen viktige mail sendt. Slik fortsetter jeg ut dagen. Så da er det greit å unne seg en smakfull frokost, vist på bildet. Smoothie med havrekorn. Yummie!

God helg til dere alle!

 • 26.01.2018 kl. 18:41

Feiring av Thali

 

På lørdag feiret vi nydelige Thali! Det var en utrolig koselig
kveld fylt med både kaker, dans og fantastiske folk.
Jeg tror latteren stod fra start til slutt! 

 

 

 

 

 • 12.03.2017 kl. 22:48

Karinas bursdagsfeiringFor en fantastisk gøy kveld! Karina, som jeg kjenner fra Sometimes Pole Studio fylte år og skulle feire dagen sin med skikkelig fest hjemme hos seg. Først og fremst har hun tidenes vakreste og store hjem! I tillegg har jeg aldri sett maken til perfekt lokale for en flott feiring av en flott person. I første etasje var det store flotte kjøkkenet dekket med masse kaker og mat, musikk fra anlegger ringet over stuen som var stappet av herlige mennesker. Lyden av bongotromma som folk stadig tok seg en solo på kunne stadig høres sammen med latter og sang.

Nede i kjelleren var det full fest hvor Karina har sin polestang. Med rykende fersk laser og et realt anlegg kunne dansingen gå amokk. Både på stangen og på gulvet. Utrolig god stemning! Ine tok seg heldigvis av riktig musikk. What a DJ! ;)
Vi var flere fra studio, så vi koste oss masse sammen! 

Tusen takk Karina for en fantastisk fest. Du er rett og slett fantastisk!

 • 27.02.2017 kl. 15:02

Random from my snap Snap


 

Et lite innblikk i hverdagen ;)

 • 28.01.2017 kl. 13:13

Nytt kapittel med MacBook


Bilde: Ny Macbook Pro i hus.

Etter fem lojale år måtte min gamle MacBook ta kvelden. Det var sørgelig. Både fordi jeg mistet masse ulagret arbeid og fordi den Macen har vært med på så utrolig mye. Ja.. la oss mimre litt om tiden med meg og min gamle Mac...

Den opplevde russetiden på Drammen vidergående skole og dro med på reiser til både London, New York, Boston, India, Singapore, Hong Kong, Dubai, Tallinn, Paris, Maldivene og Tyskland. Den flyttet fra en leilighet i Drammen, til et hus i Mjøndalen til en leilighet i Oslo. Den var med på jobb på Sometimes studio hver dag, og postet blogginnlegg fra turnèlivet på shows i hele landet som jeg jobbet på. Den har spilt musikk for flere hundre mennesker på dansekurs rundt forbi i Norge og redigert videoer fra hverdagsopplevelser med venner. 
Den ble brukt som prosjektor-maskin i bryllupet mitt og har vært proppet av valpebilder av både Tony og Yoshi. 


Den har vært på, aktiv og i bruk hver eneste dag siden jeg kjøpte den i 2012. Takk for noen lojale år gamle venn!

 • 23.01.2017 kl. 22:14

Gladmandag

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 preset
 

Mandag kom litt brått på denne uken. På lørdag hadde vi Åpen Dag på Sometimes Studio: Over hundre mennesker innom på en og samme dag gjør deg sliten. Men det var sykt gøy! I tillegg var det både festligheter, personalmøte og Radix øvelser på tur før helga var over. Jeg tok meg selv i å tro det skulle være helg nå, men tok feil der.

MEN! Mandagen er egentlig ikke så gal! Og i dag var ingen unntakt på at man bare må tenke litt positivt for at dagen skal bli bedre. Etter en fin og produktiv dag på studio, både med administrativt og spennende sceniske-planlegginger så fikk vi besøk av superstar-poledancer Yvonne Smink. Hun er en av de få pole superstjernene som har besøkt studioet våres som jeg faktisk har beundret. Jeg er jo ikke så veldig "inni" pole enda så det er kanskje litt vanskelig for meg å bli like starstruck som mine kollegaer. Jeg prøver å få mer kunnskap om det, men det er vanskelig når du ikke driver med det selv. Men denne frøkna liker jeg veldig! Hun er jordnær, har en unik og har en utrolig kul stil på stanga. Litt moderne og Hip Hop, og hun liker å danse Hip Hop. Så det var hyggelig å møte henne igjen i dag. Hun skal holde klasser hos oss ut uka, samt litt workshops. Blir kult for medlemmene våre! De er super gira!

Kvelden min sikret seg en deilig ende da jeg tok turen til Bårdar.. Circle? Bårdar? Circle@Bårdar?...Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det - nå som Circle Hip Hop studio har gått sammen med Bårdar? Uansett! Jeg dro dit! Planen var egentlig å ta Waacking, men da jeg både møtte på Radix-Gina og tidligere folkehøgskole-venninne Synne endret planene seg. De fikk overtalt meg til å heller være med på Hip Hop klassen til Sara Einebu. Og jeg er helt ekstemt glad for at jeg sa ja til det. Kjente jeg bare var LYKKELIG da jeg gikk ut av klassen. En ting er at dans gjør meg lykkelig, en annen ting er at Sara er en kjempeflink og sprudlende instruktør  - og koreografien var amazing <3 Nå gleder jeg meg helt ekstremt til hver mandag med hennes timer! Kom gjerne innom du også å bli med på moroa! 

 Aaah, denne mandagen ble ikke så ille alikevell <3

 • 22.01.2017 kl. 13:44

Voksen Prinsesse Fest


Bilde: Meg og Lisa klare for å dra til prinsessefest

 

I går og natt til i dag var det to prinsesser som fylte år. Blant annet Prinsesse Ingrid Aleksandra som ble tenåring. Dette fant venneparet Anders og Tina ut at måtte feires med en skikkelig prinsessefest. Haha, for en idè! Det måtte bare komme fra de to! Som stadig er gode verter til veldig spennende og gøye aktiviteter. Det var tross alt dette paret som matchet hverandre i to ulike kostymekvelder på Halloweenpartyet. Blant annet som de beste Team Rockets den ene kvelden Haha, fantastisk! 

Så jeg kastet meg selvfølgelig på temafesten dems i går kveld!Bilde: Lisa, verteprinsesse Anders og meg xD


For the record, jeg elsker temafester! Kle seg ut generelt er noe jeg synes jeg veldig morsomt. Og er det en ting jeg kanskje aldri har prioritert å kle meg ut som er faktisk prinsesse. Selv når jeg gikk i barnehage og vi hadde vårt aller første karnevall, så kledde jeg meg ut som en prins. Ja du leste riktig. Ikke prinsesse, men prins! Haha. Når jeg tenker på det nå så lurer jeg på hva de barnehagetantene tenkte om meg.  Men for meg var det jo greit. Lånte bare en 80-talls paljettjakke fra mamma og en stor hvit Aladdin-bukse. Mener også jeg hadde en rar liten hatt på meg som lå igjen etter besta. Hehe, vittig!

Uansett - nå skulle jeg for første mang i mitt liv; kle meg ut som prinsesse! Og da skulle jeg sannelig være rosa! Uvant, men cute. Såklart med krona jeg fikk til bursdagen for to år siden og krøllette hår ;-)Bilde: Emelie som "Princess of the dark", meg, Christina, Agnes og verten Tina <3Lisa er innom Oslo denne helgen for en danse-audition så hun ble også med til festen. (Godt å ha noen å dra med når man er utkledd og må ta kollektiv, hehe!) Mange fra Sometimes var også med, og da blir det jo alltid koselig! Spesielt hyggelig var det at Alison var tilbake etter en måned i Afrika. Så det var spennende å høre hvordan hun har hatt det! Så kult å bare dra bort sån en hel måned. Men deilig å få henne hjem igjen <3

Tina og Anders er i tillegg veldig gode verter. Shots og kaker, samt prinsesse-godteriposer. Haha, det var så mye rosa pynt og tyll i den leiligheten dems i går! Til og med pole-stangen i stua dems hadde fått tyllsløyfe på seg! Tusen takk for en kjempekoselig kveld dere! Det ble ikke så sent på meg denne gangen, men koste meg max alikevell! :D
Fikk så klart også mange rare blikk av folk når vi både satt og ventet på buss og kjøpte nattmat på McDonalds i prinsessekostyme! Haha!

 • 13.01.2017 kl. 22:12

Take Away og Twerking


Bilde. Min Twerkingklasse i kveld

En deilig fredag må jeg si! Og yøye meg for en fantastisk gjeng som møtte opp til min dansetime i Oslo i kveld! Stappfull klasse og herlig energi. Mye latter, glede og deilig bruk av kroppen. Svett og god til helgen skal starte. Det var duket for Twerking denne helgen. Noe jeg har blandede følelser for. Twerking har de siste 4-5årene utviklet seg til å bli en slags dansestil. Twerking teknikkene er hentet fra afrikansk folkedans, og noe det mer latinamerikanske. Men de siste årene har å riste på rumpa blitt kommersielt brukt både i Hip Hop videoer og for ikke å glemme artister som Miley Cyrus. Men hva skal man si? Folk elsker det. Synes det er kjempegøy. Og jeg er alltid påpasselig med å forklare hvor stilen og bevegelsene kommer fra, så jeg håper "dansegudene" ikke forbanner meg for det. After all - skal ikke dans være mor?

Noe annet som er deilig med "twerking", er jo nettop det at det er så "sunt" mentalt. Å skulle gå fra et samfunn som alltid fokuserer på at fett ikke skal synes, til å gjøre danseteknikker hvor fett og muskelvev skal hoppe og sprette alle veier for å kjøre det riktig. Haha. Det er faktisk ganske så befriende! 

Tusen takk for alle som kom i timen min i dag! Dere var amazing!! SHAKE SHAKE! POP! POP! :D

Kom gjerne en tur innom en time hos meg i Twerking om dere er i hovedstaden en helg ;-) 
 MEN NÅ! Nå er det helg! Og nå skal jeg kose meg max i kveld. I morgen kommer Lisa og det blir kjempekoselig, hun blir til mandag <3 Deilig med litt Vennesla-påfyll!

Og middag i dag? Min favoritt er helt klart Sushi! Jada, så klart liker jeg søtsaker og fettete junkfood. Men Sushi er bare det beste. Eller rettere sagt; Sashimi.

Jeg synes også jeg fortjener flerkulturelt poeng for kombinasjonen av Norsk Solo og japansk takeaway.

 

 • 08.01.2017 kl. 12:34

Hjemme, Helg og Hip Hop dokis
Så kom søndag enda en gang. Denne uka har gått fort, men alikevell har så mye skjedd. I helgen har jeg kost meg masse! Den startet på Fredag med årets første danseklasse før jeg dro hjem for en skikkelig kosekveld i sofaen med favorittmenneske og mine to hunder. Yoshi og Tony. Med god snacks og god film. 

På lørdag hadde jeg faktisk fri. Det er sjeldent jeg har fri. Somregel så jobber jeg enten på studio, koreograferer og forbereder til klasser og kurs, jobber administrativt med Radix crewet eller eget firma, eller organiserer egne sosiale medier. Men i går, så tok jeg det ganske med ro. Bare kort litt dansing (for kosens skyld) og litt koseblogging. (Nei jeg klarer ikke sitte HELT i ro. Det går ikke, da blir jeg bare stressa)


Når kvelden kom var jeg og gutta (altså hundene) helt alene hjemme. Erling dro ut på nyttårsbord med det ene bandet sitt så det var på tide å utnytte det til egen fordel. Nemlig med å sette på Netflix dokumentaren "Hip Hop Evolution". Jeg trodde det var en dokumentarfilm, men det viste seg å være en hel serie. Og så klart så kunne ikke jeg dy meg med å "bingewatche" hele serien. Fire timer med real innføring i Hip Hop - men med mest fokus på DJ, MC og rap. 

Selv om det er dansen jeg er mest facinert av i Hip Hop, så henger kunnskapen om dens historie helt tett innpå den generelle kulturen og musikken. Man må kunne bakgrunnen for å leve det. Og helt ærlig - jeg elsker alt av kulturhistorie, men Hip Hop har en spesiell og interessang plass. Det er så dypt og bredt, og fult av så mange sjeler! Både i New York og i L.A. Fra discoens rytmer og jazzens lange historie. Fra party og moro til kritisk politikk og gjengoppgjør. Den komersielle verden kontra hva som skjer underground. Og SANNHETEN i hele kulturen. It is amazing!

Så jeg anbefaler virkerlig dokisen til andre som har lyst å lære mer kulturhistorie fra moderne tid. Og om du driver med streetdance, MC, DJ eller rap - så er den et must!

 • 07.01.2017 kl. 10:16

Vinn kult Polarid kamera!Nå kan et Instax mini 90 NEO CLASSIC fra FujiFilm bli ditt! Disse er så utrolig kule! Perfekt for å samle gode minner med venner på en unik måte. Noe unikt til scrapbook, minneveggen, fest, og annet. Du kan lese mer om kameraet her.

Slik deltar du:
- Følg min Instagram profil IrlinRadix (her)
- Legg igjen en kommentar under med ditt instagram-navn.

Oppnå ekstra sjanse for å vinne:
(Få to ekstra lapper med ditt navn i trekningen av vinneren)
- Tag to venner på et av mine bilder på Instagram (valgfritt) og følg min Facebook side her
- Legg igjen kommentar under med ditt instagram-navn, bekreft at du har likt Facebooksiden
   og lim inn link til bildet du tagget dine venner i. (Tips til å finne: www.instagram.com/irlinradix)


LYKKE TIL!

Sponset innlegg

 • 06.01.2017 kl. 22:50

Blir jeg blind?

Irlin Finsådal

I dag klarte jeg endelig å drasse kroppen min til øyelege. Øyelege? Synslege? Optiker? Jeg vet ikke helt.. Og det er ikke rart! For jeg drar dit så og si aldri. Da jeg var 13år oppdaget en småsliten helsesøster på ungdomskolen at jeg hadde dårlig syn. Jeg hadde frem til da alltid trodd at alle hadde problemer med å se tavla. Jeg dro for å sjekke standaren på øyeballene mine hos bygdas eneste optiker og fikk påvist døden. Dårlig syn. Det var på den tiden dødsdom. Å skulle bli brilleslange var for mange unge et vondt vendepunkt i livet. I dag har tross alt briller fått en moterik standard og aksept fra det harde samfunn - til og med det hardbanka og dystre samfunnet som vokser seg skummelt i skolegårdene. I den tiden var det ikke slik. Tykk = mobbeoffer. Briller = mobbeoffer.

Ja, jeg overdriver så klart. Jeg var ikke så redd. Hadde funnet min plass jeg. Og vi hadde vell kommet litt lengre på Vennesla Ungdomskole. Mange med briller og nesten ingen ble mobbet. Vi var forbi det, på sett og vis. Ikke minst: linser et alternativ. Alternativ nummer en for en som liker å danse, det er sikkert og visst!

 Jeg er sikker på at folk trodde jeg hadde røyket hardere enn Snoop Dogg da synslegen gav meg noen linser å "testkjøre". Jeg gikk rundt i bygdesentrum og så på alle trær og gjennstander med en enorm begeisring og beundring. Plutselig kunne jeg se at trær hadde flere blader, selv om de var ti meter unna meg. Jeg kunne plutselig telle tyggisrestene og røykstumpene i asftalten og tolke forbipasserende sine ansiktsutrykk mens jeg gikk med stjerner i øyene. Verden var sannelig vakker.

Nå har det da gått 7-8år siden sist jeg var hos en synslege.
Ja jeg vet, alltfor lenge. Man skal jo kontinuerlig sjekke sånt. Jeg har siden da merket at synet ble dårlig, og påklærte at jeg trengte gå ned til minus to i linse og brilleglass. Hvorfor? Aner ikke? Men en stund funka det fint. Helt til de siste årene. 
Nytt år, nye muligheter! Så på tide å ta tak i ting.

Synslegen i dag påviste såklart elendig syn i dag. Mer elendig enn før. Og hva mer kan man si? Å sjekke synet er ikke særlig spennende. Mest interessante var å få vite at mitt venstre øye er det dominerende øyet - for ja, et øye dominerer visst det andre. Optikeren påpekte at folk med kreative yrker eller hobbyer ofte har venstre som dominerende øye, mens dem som er veldig systematiske og flinke til å følge former, oftest har høyre som dominerte øye. 
Så vet vi det!

Uansett - håper deres dag har vært mer interessang enn min. Sett bort ifra dette besøker har jeg vært på jobb og holdt årets første danseklasse. 

GOD HELG!

 • 01.01.2017 kl. 14:55

Its showtime, 2017!

Da har 1.Januar 2017 kommet. Første dagen i et nytt år. Første siden av et nytt kapittel! Jeg gleder meg kjempemye til dette året. Ikke at så veldig mye er planlagt, men jeg kjenner på meg at dette året blir veldig bra!

Hvorfor? Nei jeg vet ikke helt. Det er igrunn bare en følelse jeg har. Vell, det er riktig nok noen par elementer av nyheter som vil prege det kommende året. Og ikke minst at jeg har arbeidet opp saker og ting i 2016 som vil gjøre tiden fremover fantastisk.

Mye spennende skal skje med Radix, mye nytt skjer på Sometimes, mange nye prosjekter er i gang og med venner har vi mange morsomme planer! 

Når det gjelder nyttårsfortsett så er jeg av den typen som egentlig ikke har nye løfter for det nye året.
Heller at jeg skal gå inn i året md åpent sinn og iver til å fylle året med ny lærdom, gode gjerninger og minnerikeopplevelser.

I år har jeg dog noen par løfter for meg selv for å forbedre hverdagen.
 


Mine personlige løfter for 2017:

- Hver dag si til meg selv en ting jeg setter pris på
 Dette er noe som faktisk har endret sykt mye hvordan jeg tenker før, og jeg skal fortsette å gjøre det nå også. Alt fra å tenke "Jeg setter pris på disse to herlige hundene mine" når man går tur i pøs regn til å faktisk si ifra til deg selv at "Jeg setter pris på mine venner og muligheten til å gjøre hva jeg vil" når man er ute på eventyr med gode mennesker. Før har jeg bare tenkt det, i år skal jeg skrive det ned også.

- Ta bedre vare på huden min
Etter så mange år med så og si null hudpleie så har det sagt stopp. Nå må jeg skjerpe meg! Bedre sminkefjerning, jevnlig peiling, nattkrem og ukentlig ansiktsmaske. Nå skal de porene ikke bli dypere!

- Drikke mindre alkohol
Det er jo tross alt gift for kroppen. Jeg setter mental helse på lik høyde som fysisk helse, og har dermed tatt meg en del glass i helgene bare for å kunne kose meg. Men nå skal mengden promille ned til bare spesielle begivenheter, og spesiell grunn til kos.Ikke bare fordi det er fredag, lørdag og til tider søndag.

- Reise mer for å danse
I år vil jeg, som andre år, jobbe med dansingen min. Gjennom Radix er utløpet for intensivtrening i det man må jobbe med blitt stort, men i år vil jeg også samler mer informasjon og inspirasjon fra nye kanter. Jeg håper å få tatt flere privattimer, lese meg opp enda mer på dansehistorie og reise mer ut i verden for å hente inspirasjon. Noen billetter er allerede kjøpt.

- Bli flinkere til å ta til meg komplimenter
Er vi ikke alle veldig dårlig på det? Jeg suger til å ta imot komplimenter. Jeg skal nå slutte å fjase det bort hvis noen sier noe hyggelig, og heller ta det til meg og si takk på en ordentlig måte. Det er på tide å slutte å komme med noe negativt om seg selv i respons på det positive noen sier til meg. Ingen vits! Heller huske det fine noen sier og kanskje heller tenke at de sier det for en grunn. 

- Fortsette å leve i tanken om at livet er langt og herlig, men det må så ofte som mulig fylles med spontanitet, festligheter, gode mennesker og verdifulle valg. Hver dag er en viktig del av minnene du ser tilbake på.


GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

 • 01.12.2016 kl. 10:54

Administrative førjulsdager!

Denne uken har Silje, min "Høyre hånd" i Radix crewet, vært her tidlig morgen og sene natte-kveld for å både snakke mer om Radix sine kommende år og ikke minst søknadsskriving til Kulturrådet for kommende prosjekter / forestilling. Det er sååå mye spennende i vente fremover og jeg gleder meg stort! Derfor er disse lange administrative dagene ikke noe "pes"  i det hele tatt. Det er bare gøy!

Det går også mye tid til redigeringsarbeid. Radix julekalender består tross alt av 24 videoer, fra treninger med både dans, fjas og kos. Heldigvis elsker jeg videoredigering også, så jobber er lekende lett - men tiden strekker nesten ikke til. Man har jo tross alt ikke så mye fritid når man i tillegg må jobbe, passe på hunder (hvorav Tony har blitt syk og måtte til dyrlege.. antagelig dårlig mat som gir han smerter i mage/tarm.. stakkar) og ordne egne danseklasser.
Ja, til og med julen generelt tar jo tid å forberede seg til!

Det var derfor ganske komisk, og svært upassende i tidsklemmene, at jeg i forrigårs ble låst inne i den lille heisen vår! Ikke bare en gang, men to ganger! Totalt venta jeg en time i den miniheisen på å bli henta. Haha. Er det mulig å ha så uflaks!?

Uansett, nå sitter jeg og Silje her igjen og jobber. Søknadsfrist i morgen. Lets get to work again! Før jeg må dra til studio for annen work.
 

 • 18.11.2016 kl. 00:11

Ny tid - Nytt utstyr!Ja det høres kanskje ikke ut som særlig positivt å snakke om neste år, når ikke en gang dette året er ferdig. Men enkelte ting krever planlegging, og når man har så mange baller i luften - ja da må det planlegges i god tid. I den anledning har jeg ordnet meg en ny og egendesignet planleggingsbok fra MinPersonligeAlmanakk og et nytt leketøy.

Jeg gleder meg til 2017, det blir et skikkelig bra år! Jeg har kjempestor tro på at det blir utrolig spennende på studio og at min hverdag i 80% stilling som Studio Manager vil fylles opp enda mer i det studioet bare vokser og vokser. 2017, blir absolutt ingen unntak.

I tillegg blir 2017 et utrolig spennende år for dansecrewet. Jeg driver for tiden å ser over planer rundt branding og sosiale medier, samt konkurranser og potensielle partere. Det er et stort arbeid, tar mye tid, men er veldig spennende! Men video-slipp og julekalender kommer før vi avslutter dette året, og det tar jo litt tid det også.

Til anledningen av crewets første video, som blir første av mange, har jeg fått kjøpt meg nytt kamera og ny heftig linse. 20 store lapper måtte ut, men det er definitivt verdt det. Utrolig bra kamerautstyr! Så gøy! Og jeg fikk til og med solgt mitt gamle videokamera på Finn. Ikke værst!

For det kommende året settes det også personlige planer. Både i forhold til dansing, instruktørjobber, egen danserisk utvikling i inn og utland og sosiale medier. Jeg ser frem til å øke bloggaktivitet for å ta instagrammingen min til et høyere nivå, samt planer om en ny dokumentarfilm jeg har vurdert å lage i over ett år. Jeg kjenner jeg er utrolig ivrig etter å få ting i gang, men det tar mye arbeid og forberedelser.  Det er bare å vente i spenning til det kommende året. Det gjør hvertfall jeg!

Og i mellomtiden koser jeg meg stort i 2016. Et år som har rast forbi i høy hastighet med så mye behagelige og innholdsrike måneder.

 • 30.10.2016 kl. 21:06

Ny bloggstart
Etter å ha drevet denne bloggen siden 2009 har jeg nå slettet absolutt alle gamle innlegg. Det har vært hundrevis av poster om både hverdag og fest, om reiseliv og arbeidsdag, om dans og hunder, om alt fra bekledninger og sko til synspunkter og politikk. Blogging tar mye tid. Fra tiden jeg var blant de mest leste bloggerne i Norge til tiden jeg såvidt ikke hadde tid til å svippe innom bloggen.

Jeg har hatt langt større fokus på min Instagram i det siste. Med nærmere 50.000 følgere er det en langt lettere plattform å styre enn blogging og webdesign. Men jeg liker å ha blogg også, det gir meg mulighet til langt større form for yttring. Så jeg klarer ikke gi slipp på det. 

Etter at jeg nylig deltok på et seminar om blogging fant jeg konklusjonen min. Jeg skal fortsette på Instagram og samtidig beholde min blogg for fokus på det som tar mest tid av livet mitt. Noe som er to hovedelementer. Dans og jakten på det absolutte positive kroppsbilde.

DANS - . Jeg lever i dans  - både som utøvende danser og instruktør, Studio manager på et dansestudio, jeg er aktiv til å se dansekunst på scenen og som kompanikaptein for et dansecrew. I tillegg til å blande dans inn i alt jeg gjør av trening så jobber jeg frivillig på danse-instagram-kanalen Dancify og er utrolig facinert av nyere dansehistorie. 

PLUS SIZE - Samtidig er jeg blant mange som sliter med vekt og har, som mange, en fortid med kroppspress, mobbing og lavt selvbilde på grunn av dette. Noe som jeg i fjor tok et valg at jeg skulle bekjempe for en real gangs skyld. Min "Body Positive" fremgang på instagram fikk kanalen min til å eksplodere på kort tid av nye følgere og jeg inngikk et inngrep for å rette enda mer fokus på å være formfull fremfor aktiv slankejakter. Å være sunn både i kropp og i sjel.  Slikt skjer selvklart ikke over natten, men jeg er på god vei allerede, og gleder meg til å dele veien videre med dere.

DANS er for ALLE, og å føle seg fantastisk uansett som man er - er også noe som er for ALLE.

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no