Klar for høysesong for shows igjenJulen er julebordsesong, og julebordsesong betyr showsesong. Dere husker kanskje jeg i 2010 blogget om Michael Jackson showene "Gone too Soon" med Åge Sten Nilsen, Team Åge og Ole Børud? Og at jeg i fjor jul blogget om "Show ala Hollywood" som var fjorårets julebord show på Rica City. Begge showene var i Fredrikstad, og denne vinteren vender jeg tilbake til den koselige byen. "Show ala Michael Jackson" med Team Åge og den fantastiske sangeren Ole Børud går fra midten av November og frem til slutten av Desember, "Moviestar" går samtidig på Quality hotell i Sarpsborg.

Det er samme produsent bak begge showene og jeg kommer til å løpe litt frem og tilbake mellom de to showene i ukene før premiere. Jeg elsker dette, å vitne til slike utrolig profesjonelle produksjoner bli satt opp er alltid like spennende. Det er enda litt uklart rundt min dansing PÅ scenen ettersom begge showene går samtidig, men for øyeblikket jobber jeg med andre ting. Til uka begynner jeg å trene opp noen yngre dansere og har allerede satt min sosiale status på "veldig opptatt fremover". Det er slik jeg liker det ;)


23 kommentarer

Hotellet vårt i London

Til fredag er dagen, the day I've been waiting for! Erling og jeg drar til London, min bursdagsgave fra min kjære. På bildet over ser du hotellet vi skal sove på i helgen. På lørdag blir det som kjent den store tjuefem års jubileumskonserten til Phantom of the Opera som vi utrolig nok klarte å få billetter til. Gode billetter til og med. Blir selvfølgelig også masse god mat og kos. I går bestilte vi billetter til drag-musikalen Pricilla, en musikal vi faktisk ikke har sett. Blir spennende. Jeg har også spart opp litt penger til shopping og til tross for at vi har vært i London nok ganger til å kjenne hver krink og krok  i byen så gleder meg som en unge!


20 kommentarer

Utrolig bra bursdagsfeiring

Etter at Lene, Hanne og meg var på shopping og jentetur i sentrum var jeg spent på hvordan kveldens bursdagsfeiring på Lørdag ville bli. Flere av mine venner fra alle kanter sammlet oss på Fellini resturant og til tross for at alle kom fra forskjellige kanter, så tok det ikke lang tid før folk kom veldig godt over ens. En deilig italiensk pizza, etterfulgt av iskrem kunne jeg nyte før vi alle sammen begynte å spasere opp mot Gorans hjem. Litt lengre enn jeg husket, men vi kom oss helskinnet frem og det tok ikke lang tid før ungdomskildene stod på bordet og det kunne klinge i glassene. 

Jeg er utrolig heldig som har så flotte folk rundt meg, og jeg hadde en helt utrolig gøy kveld. Virket som egentlig alle hadde hatt en morro kveld. Under et sekund fikk noen overtalt min kjære Erling til å synge Michael Bublè's "Feeling Good", og mens alle ble et stille publikum tenkte jeg å sprite opp stemningen enda mer med å improvisere en litt passende dans. Så opp fra sofaen raste jeg og ut på gulvet med mine høye hæler. Nå har det seg slik at dersom man drikker litt vell mye ungdomskilde i sittende stilling, passer det ikke alltid like bra å plutselig å ut på gulvet for balansekrevende bevegelser. Det var så og si umulig å stå på beina, og etter at en person uttrykte for "sexy" vår lille opptreden så ut, trynte jeg svært lite ellegant mot gulvet, haha, en god latter ble det hvertfall. Til tross for klumsette dansing har vi hvertfall fått mye skryt for å være et underholdende par. Haha.

 Tusen tusen takk til alle sammen for en så flott feiring! Dere er alle kjempeflott mennesker! Undulaten Linn, hunden Hanne, reveparet Marius og Juliane, beveren Anniken, ulven Goran, apekatten Erlend, pandaen Yasmine, ekkornet Julie, marekatten Lene og hannløven Erling! TAKK! :D


15 kommentarer

Sørlendinger i Drammen

Etter skolen i dag var det bare å smøre seg med tolmodighet og vente på at Hanne og Lene skulle komme kjørende i Lenes lille grønne bil fra Sørlandet til Drammen. Rundt seks tiden stod dem og ventet på avtalt sted og vi tutet oss bort til hotellet de hadde booket seg inn på. Lene hadde selvfølgelig klart å legge fra seg lummeboka si på arbeidsplassen og var nå uten all form for ID og sertvikat. Heldigvis hadde Hanne mulighet til å legge ut for henne og hotellrommet kunne bli innviet. Sett bort fra støyet fra et rennede toalett virket jentene fornøyd, og enda mer glede ble det da vi kjøpte oss litt snop for å se på idol, mimre og tulle kvelden bort. Utrolig koselig. I morgen blir det litt tur på byen før kveldens feiring av bursdagen min. 


17 kommentarer

Min Bursdag og dagens overaskelse

Da jeg endelig kom meg til skolen i dag tidlig møtte jeg først på en overtagget skoletavle i klasserommet. Jentene hadde fyllt hele saken opp med gratulasjoner og tegninger. Så utrolig søtt! Ikke nok med dette, men klokken 11 kom Anniken sammen med Yasmine inn døra, syngende med kake og krone i handa... ja du vet, sån krone man hadde i barnehagen, bare at her stod det ikke "Irlin 4 år" men "Irlin 21år". Aw, så koselig! :D Tuusen takk jenter, fortjener virkelig ikke så gode venner! Ble helt satt ut.

Tusen takk til min kjære Erling også, for flotte gaver. Ikke bare får jeg middag og party med venner til helga men om halvanne uke reiser vi på tur igjen. Han har betalt en hel Londontur for oss som gave til min 21års dag. Gleder meg utrolig mye! Tusen takk elskede, du er verdens flotteste <3


23 kommentarer

En helg på Norgestur


På Fredagen ble jeg og Yasmine sittende igjen på skolen i flere timer, ikke bare fordi vi hadde årets første russestyremøte men fordi vi bare fikk så mye å snakke om, koselig! Nærmere klokken to var jeg hjemme og Erling stod klar med bilen og kofferten, vi skulle nemlig sørover til hjemtraktene.

Turen gikk direkte til Finsland, det var Kai sin bursdag så vi samlet oss med graven for å markere at det nå hadde gått et år uten han. Det var godt å se familie igjen og det ble servert gode kaker hos Siv utpå kvelden. Ble mye koseprat, en liten lekebryting på Sten og Tommy samt en evig summelyd av lille Kristian som bare er farfars aller største fan med tusen setninger som må bli sakt. Haha, så søt. Kvelden kom fort og vi dro hjemover til Vennesla etter noen timer så Erling kunne rekke å treffe sine foreldre litt før vi dro videre dagen etter.

På lørdag hoppet vi i bilen og startet å kjøre, planene var først å kanskje ta en skikkelig norgestur helt til Geiranger, men vi var sent i gang i bilen og tenkte derfor å heller bare ta en tur på hytta som stod ledig på Hovden. Så med en Libermann paikake (skolebrød) og litt snop tutet vi oss oppover til fjellområdet. Er så koselig med hyttetur sammen med min kjære, vi lagde oss litt god mat, hadde litt sterke drikker og kjøpte oss en film mens vi koste oss glukk ihjel. På søndagen tok det ikke lang tid før vi var i bilen og kjørte oppover et lite stykke forbi Geilo før turen hjemover til Drammen startet. Jeg begynte å brygge på noe og med tanke på å komme til Geiranger når det var bekmørkt gjorde ikke den tidligere planen så fristende lengre. Men hva så? Penger spart og alikevell masse kos, det er jo topp det for en hver.

Nå har mandagen kommet, jeg er ikke helt i slaget. Nyser, snufser og gnir meg i øyene i ett sett mens hodepinen borrer seg inn i skallen. Heldigvis har jeg Erling her som jobber hjemmeifra i dag, godt det! 


17 kommentarer

Økosystem-lesning på cafe

Jepp, skoleårets første store pugge-prøve, selvfølgelig i Naturfag. Dette faget har jeg slitt med før, men så lenge vi ikke har om molokyler og alt det tullet der så klarer jeg meg fint. I går satt Julie, Yasmine og meg oss på Pigen cafe i sentrum av Drammen for å ta en siste oppsumering av pensumet. Veldig koselig, til tross for Yasmins store skuffelse over at saltbakte poteter ikke var så godt som båtpotet..

Etter prøvelesning hoppet jeg på toget til Fredrikstad.. eller, det vil si buss og uberstress fra Oslo S ettersom det nok en gang var noe galt med jerbanenettet. En halvtime for sent stod jeg i døra på Victoria Hotel for å holde audition for barna som kom videre fra forje runde. De ungene er utrolig flinke! Blir et bra show ass!

Nå er klokken tidlig på morgenen, Shiva, Yasmine, Aleksander og  meg sitter i klasserommet. Man trenger virkelig litt tid før man starter så vi er tidlig ute. Først litt matte og så den store prøven. I kveld reiser vi sørover ettersom det er Kai sin bursdag. I helga blir det tur for Erling og meg, gleder meg masse!


10 kommentarer

Cupcake-gave fra Yasmine

"Irlin!", kom Yasmin ropende inn klasseromsdøra med en stor innpakket sak i armene, "Jeg får ikke mulighet til å bake noe dagen før bursdagen din, så jeg har med noe til deg i dag". Hun setter ned en stor bolle med hjemmelagde muffins (eller cupcakes som ungdomen foretrekker å kalle det for tiden) på pulten min. Aw, de var rosa og søte! Så i lunchen på skolen i dag satt vi oss ute i sola (ja for ENDELIG kom det en dag med sol!) og koste oss med de veldig gode kakene. Som om det ikke er vanskelig nok å være sunn fra før, så kommer noen med en sån utrolig søt gave en uke før 21års dagen min. Får håpe treninga i dag forbrenner de to jeg jafset i meg. Tusen takk Yasmine, du er utrolig god hjertet!


11 kommentarer

På cafè med en fersk østlending

Det som er så flott med å bo i nærheten av Oslo, er at så mange man kjenner fra alle landets kanter - reiser til hovedstaden for å studere. Søte Linn fra Rogaland er blant dem, dere har jo sett at jeg har blogget litt om dette sjarmtrollet før, hun som jeg altså fikk god kontakt med gjennom felles Jackson-interesser over internett. I går møttes vi en times tid i Oslo for å ta litt varmt å drikke og småchatte litt om alt og ingenting. Er jo vidunderlig med ei sån jente i området. Det var veldig koselig og tiden fløy, men det skal nok ikke bli lenge til neste gang.

I dag regner det like varierende som alltid, for øyeblikket stikker faktisk sola frem litt gjennom skyene. Har nettop kommet hjem fra skolen, var en kort dag men jeg, Yasmin og Julie ble sittende litt lengre for å øve sammen på Naturfag-prøven vi har til fredag. Har akkurat små-vasket litt i leiligheten og stikker straks ut for å kjøre sammen med Erling til en plass på østsiden av Oslo for å hente noe handel for min storebror Sten. Reiser nemlig sørover til Fredag, blir litt vondt med tanke på at det da er bursdagen til min avdøde storebror Kai. Men samtidig blir det veldig godt å treffe familie igjen for å være litt samlet.


12 kommentarer

A mobster and his goomar

I går kveld tok Erling og jeg turen over til Shivas crib for å skjekke ut festen hun inviterte oss til, de fleste i klassen med noen ekstra venner var samlet for et lite Party. Temaet var såklart ikke noe bedre enn Mafia. Så med fedora-hatten på snei og nykjøpte sigarer krøp vi under taket med vinglass i handa mens regnet silte ned. Med dårlig vær varte det ikke lenge for oss før vi tok turen hjemover igjen for å heller kose oss litt med druer og gulrotkake. Nå er søndagen kommet og vi stikker straks til Fredrikstad. 11.september er det også - så da må vi gratulere min elste bror Tommy med dagen! Håper dere alle får en fin dag, til tross for mye nedbør. ..Ja, må også bare legge til at verken jeg eller Erling røyker - sigaren var kunn et tilbehør til kostymet ;)


15 kommentarer

Russevalg og skolevaffler

Ok, så var Cowboys and Aliens-filmen like dårlig som jeg trodde, til tross for en interessant tema. Erling og jeg er tilbake fra kinoen, med litt forskjellige meninger om hva vi nettop så. Det er tid for helg og skoleuken avsluttet med russevalg i dag. Jeg har spurtet frem og tilbake på kontorene på skolen for å ordne ditten og datten for dette valget i over en uke, men det gikk veldig greit å både lede valget samt telle stemmene etterpå. Vi samlet oss nemlig en liten gjeng i klasserommet etter valg - Julie rigget opp klassens vaffelgjernet og stekte røra som Sondre tok med seg hjemme ifra. Mens røra stektes og Yasmin og jeg fant ut hvem som hadde vunnet valget lekte Shiva, Nico og Kristian seg med dans (ja faktisk) og andre ting. Koselig slutt på dagen!

Så nå har russen på Åssiden fått et bra russestyre, Yasmin vant som kandidat til festsformann, men siden hun også vant som visepresident gikk den rollen videre til Shiva. Vi fikk mange kompetansedyktige folk i styre og jeg fikk rollen som det jeg ønsket - nemlig Styremedlem (også kjent som TanteRuss) med Revysjef som åpenhet dersom det blir russerevy. Yeey! :D 


10 kommentarer

Reke-lunch med venninner


Etter en hel skoledag om Antikken på skolen tok Julie, Yasmin og jeg turen til sentrum av Drammen for å nyte sola på cafe "Pigen" på torvet. Sola gav en deilig og behagelig varme i nakken, endelig litt godt vær til tross for at vi har den mest regnfulle August-måned siden 50-tallet. Jeg benyttet anledningen til å nyte litt reker, eller "ræge" som jeg på min sørlandske sabeltann-dialekt ville sakt. Det var kjempekoselig, jeg digger skikkelig disse to hærlige jentene! Sprudlende og vakkre mennesker! Ikke minst er det utrolig godt med litt ræge i solsteken ;)

Ellers har jeg nettop kommet hjem fra trening, ble bare 35minutter på stepmaskin ettersom jeg har mistet total motivasjon. Når man arbeider hardt og ikke får resultater blir man bare deprimert og får lite lyst til å slite videre mot målet... men jeg håper på å få tilbake viljestyrken snart. Sunt spiser jeg hvertfall, sett bort fra den lille brødbiten jeg hadde til måltidet i dag... håper det ikke får altfor store konsekvenser, man vet virkelig aldri med meg. Er hvertfall stolt over at jeg har sittet med disse lusne suppeskålne mine i matpausen på skolen mens alle har kjøpt kantinas pizza, sjokoladekake og kanelsnurr. Selvdisiplin kaller vi det ass!


21 kommentarer

Modell-jobb photoshoot

Da har jeg kommet hjem fra en helt sinnsykt regnfull og stormende Drammen-by etter dagens photoshoot. Etter skolen i dag tok jeg turen til Look n Roll frisørsalong for å bli stylet på hår og makeup før Anniken kom for med fotokameraet sitt. Jeanette, frisøren min der, gjorde nok en gang en fantastisk jobb med stylingen og med litt lys-utstyr og rykende nytt "fotostudio" kunne vi starte knipsing av den kommende reklameplakaten. Ble heldigvis mange fine bilder, kipt å være missfornøyd med et bilde når det først skal henge i et vindu. Kan ikke dele resultatene med dere enda, men kan sikkert gjøre det senere om dere vil :)


19 kommentarer

Skjer i hverdagen min for tiden...

Hjemme fra skolen, mandag er lang dag, men det ble mye latter og mimring fra Fredagens fest på denne skoledagen. Vi har blitt en bra gjeng og skolearbeid går generelt veldig bra. Trives med andre ord i skoletilværelsen. Er også mye spenning nå som russevalget nærmer seg, som jeg har nevnt har jeg tatt veldig mye av valg-arrangementet i egne hender og vurderer å stille som kandidat til det kommede russestyre. Fremdeles usikkert.

På hjemfronten går alt supert, det nærmer seg Londontur i slutten av denne måneden, men det er andre ting som også skjer på fritiden. I morgen skal jeg på photoshoot for reklamebilder for Look'n Roll og til helgen skal jeg til Fredrikstad for å starte arbeid med de nye M.Jackson showene med Team Åge. Kommer til å bli veldig opptatt i helgene fremover for å ordne ting og tang til de 15 showene som skal bli holdt. Ganske mye arbeid, holde kurs og øve, men det er utrolig gøy. Eneste unntak blir neste helg, ettersom Erling har jobbet seg halvt ihjel den siste tiden har vi bestemt oss for at det trengs en get-away. Så da tar vi nok oss en liten kjøretur rundt i Norge for å puste inn fjord-luft og slappe av på fjellhotell, ingen bekymringer og null arbeid - akkurat det som må til nå!


12 kommentarer

Bra klasseparty

Det ble mange artige Facebook-oppdateringer fra de ferske venneliste-profiler, i går samlet nemlig alle i klassen seg på en liten Bli Kjent fest. En klassefest om du. På den felles terrassen, på taket i studentboligen til Shiva - der var der vi samlet oss. Nesten alle i klassen, alle på like godt humør. Det er nok lite som kan blogges om, men vi kan vell inkludere at noen gruer seg litt til å komme på skolen på Mandag. Haha! Takk for en kjempeflott fest alle sammen, dere er en super gjeng og jeg tror vi kommer til å få et bra år sammen! :D


18 kommentarer

Hos stylist før kveldens party


Da har jeg akkurat kommet inn døren, etter skolen i dag gikk jeg rett til treningsstudio før jeg tok turen til Look n Roll salongen i Drammen. Det var tid for å fikse enda litt mer på hårfargen jeg fikk i går, stusse litt ekstra på hårtuppene og få litt makeup arbeid. Ble veldig godt stylet, anbefaler alle å ta turen til Jeanette på den salongen. Kjempesøt og flink jente.

Nå har jeg funnet frem en av partykjolene og er klar for kveldens party. Klassefest faktisk, vi bestemte oss nemlig å ha en liten bli-mer-kjent-fest. Så om litt spaserer jeg bort til Union hvor først alle jentene i klassen møtes hos Shiva. Blir koselig og morro!


14 kommentarer

Fikset på frisyren

Etter en hel dag med Historie på skolen og med en revulusjonerende oppdagelse av at rett i koppen suppe-poser smaker bedre om man blander dem, tok jeg turen til sentrum av Drammen. Frisørtime stod for tur, et lyspunkt i en hver kvinnes hverdag, spesiellt når det er gratis. Det er siden jeg har blitt spurt til å stå modell for Look'n Roll frisørsalong, så i dag ble jeg klippet og fikk litt finere hårfarge. I morgen skal jeg tilbake og fikse enda mer på fargen, samt prøve litt styling, før vi på mandag møtes for photoshoot etter enda mer styling. 

Har nettop kommet hjem, sitter med laptopen på fanget med Big Bang Theory susende på tv-skjermen. Holder på å styrer med årets russevalg på Åssiden. Meldte meg frivillig til å ordne lån av gymsal og alt annet som skal fikses før et valg. Det er derfor mye å jobbe med på den fronten om dagen. Om jeg selv stiller til russevalg er jeg litt usikker på enda, men vurderer det sterkt siden jeg brenner for en bra russefeiring og allerede har startet en sterk ansvarsfølelse.


17 kommentarerIrlin, 23 år sørlending som for tiden bor ved hovedstaden. Her studerer jeg eventmanagement, er senteransvarlig på treningsstudio og jobber ellers med dans, koreografi og showproduksjon. På bloggen skriver jeg om det mer overfladiske delene av mitt lykkelige liv. leser her nå!


Kategorier

Arkiv

Annet
Powered by Edgy Facts - Widget
Blogglisten
hits