hits
 • 17.02.2018 kl. 17:21

En avslappende Lørdag

Processed with VSCO with av4 presetProcessed with VSCO with fs4 preset
Processed with VSCO with fs4 preset

I dag stod jeg opp tidlig for å gå ut med "gutta". Jeg elsker lørdag morgen i gatene, det er mutt stille, og selv om jeg liker mye liv rundt meg så er det noe magisk med morgentimene. Jeg er alene hjemme, Erling er og spiller med bandet sitt på afterski i Geilo denne helgen, så etter at jeg var på besøk hos Alison med Emelie og Silje Marie i går, har brukt denne dagen på en del jobb. Det er deilig å få det unna!

Jeg har også tatt meg tiden til å gå og få fikset neglene mine og trene en del på freestylingen min. Det er mange reiser fremover til konkurranser i inn og utland som jeg smågruer meg (og gleder meg) til. Så jeg kjenner at jeg får mye gratis adrenalin til å kaste meg rundt og trene. Og det er jo gøy da. Jeg elsker jo dansingen, og spesielt Waackingen. 

Årh, åsså må jeg si jeg elsker sminkefrie dager! Kjenner hver hudcelle bare fester i ren nytelse for litt oksygen. 

Nå sitter jeg i sofaen og tenker jeg snart tar en andre treningsøkt før jeg stikker på tur med gutta. Jeg får se hva jeg ender opp med å gjøre i kveld. :-)

KOS DERE ALLE! :D

 • 16.02.2018 kl. 10:13

Morsomme fakta? Fun Fact Friday is back!

Processed with VSCO with c1 preset

 

Når  jeg møter folk som leste bloggen min fast for mange år siden - ja den tiden jeg satset alt på blogg og faktisk var på toppen av blogglista - så får jeg somregel alltid høre "Jeg husker så sykt godt Fun Fact Friday". Altså at jeg noen fredager postet random, rare eller interessante fakta. De som kjenner meg vet at jeg bare har en greie for random fakta. Dansecrewet mitt Radix ærter meg ganske ofte for det, hehe. Så hvorfor ikke dele det på bloggen på nytt? Faktaene er plukket opp i løpet av flere år, fra venner, internett, tv, dokumentarer, bøker og annet. Kildene er derfor ikke oppgitt og man skal være kritiske til om alle er helt korrekte :-)

 


Så her er første utgave av Fun Fact Friday i sin nye form!

 

🙈 Visste du at... I Asia finnes en pytonslange som kan fly i luften i 40 kilometer i timen! Den har ikke vinger, men roterer seg i luften som en frisbee. 

🙉 Visste du at.. Studier viser at vi tiltrekkes mer til nye bekjentskaper hvor vi føler oss nyttige. Så å spørre noen om hjelp kan på sett og vis være den beste måten å få en ny venn på.

🙊 Visste du at..  Beste måten å kurrere en hangover skal visstnok være bananmilkshake.

🙊 Visste du at..  Donald Duck ble en periode bannlyst og forbudt i Finnland. Hvorfor? Fordi Donald ikke hadde bukser

🙉 Visste du at..  Brusautomater og andre automater som selger mat, dreper 4 ganger så mange mennesker som haier.

🙊 Visste du at..  Bare en av fem amerikanere har pass. Ikke mye reising på thi'æmerikæns.

🙊 Visste du at..  Elefanter kan ikke hoppe, griser kan ikke svette og det sies at kvinner smiler mer enn menn.

🙉 Visste du at..  Fargen rosa, er faktisk en veldig ny farge. "Den ble "oppfunnet" på slutten av 1700-tallet. Det har selvfølgelig eksistert rosa farger i naturen før den tid, men det var først da fargen fikk et navn og man begynte fremstille fargen aktivt for bruk.

 

Følg med neste fredag for flere morsomme fakta!

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

 • 15.02.2018 kl. 11:26

L Streetwear

Thursday Throwback -  Shoot i London, sommer 2017
Bukser fra Forever 21, Sko fra Nike (Footlocker), topp fra Topshop, Genser rundt livet fra H&M

 

 • 14.02.2018 kl. 22:11

Når elever dukker opp i valentinsfarger!

Processed with VSCO with c1 preset

Haha, jeg elsker elevene mine! På alle dansestudioene jeg underviser! Men i dag må jeg si den ene gruppa mi på Jessheim Danseskole toppet kaka litt. Ikke bare er de flinke, ivrige og har en helt fantastisk energi, men i dag fullførte de hva de sa at de ønsket for dagen; Nemlig å dukke opp i valentinsfarger! Haha. For en rosa klasse! Det var nesten litt psykedelisk å undervise for så mye rosa!

Dansemessig har vi holdt oss til Old School Hip Hop, du kan se et klipp fra koreografien de lærte i dag  på danseskolens instagram:
 

 

 

 

 

Håper dere alle hadde en fin valentin!

 

 

 

 • 14.02.2018 kl. 09:09

Mine Valentinstips

🌹 1. Mindre penger, flere ord
Jeg synes at gaver som koster mye er verdiløse i forhold til varme og ærlige ord. Så mitt største tips er å virkelig ta deg tid til å skrive ned, eventuelt filme eller ta lydopptak, av det du virkelig føler og mener om din kjæreste eller venn/venninne. Synes du det er vanskelig å komme på hva du skal skrive? Litt vanskelig å sette ord på ting? Kanskje du da kan lage noe som viser hvor mye du bryr deg? En video eller bok med minner dere har delt er for eksempel enkelt å lage, trenger ikke så kjempefint ut, men viser omtanke.

🌹 2. Klissefilm, eller annen film.
Hvorfor ikke ta seg tid til å se en skikkelig romantisk film? Mine favoritter blant de mer romantiske filmene er "Chocolat" (med Johnny Depp, så den er verdt å se uansett!), "A Walk to Remember" og "P.S. I Love You". Om du/dere ikke er så glade i romantiske dramafilmer så kan man jo alltids se noe annet. Hvilken film var den første dere så sammen? Hvilken film synes dere begge er "den beste"? Hvilken film har dere aldri fått tid til å se?

🌹 3. "Koble av verden" sammen
Ta tiden til hverandre. Vær alene og slå av tv'en, mobilen og annet. Bare for å snakke sammen. Jeg personlig har kjempelyst på denne boksen, den virker helt super for slike påfylls stunder.
 

🌹 4. Bruk tiden til å planlegge
Hvorfor ikke bruke årets romantiske dag til å planlegge litt sammen? Ikke nødvendigvis hele fremtiden deres, men for eksempel noen måneder frem. Kanskje dere har ønsker om å gjøre mer sammen eller bli flinkere til å vise følelser for hverandre? En venninne av meg sa at hun og sin kjæreste har månedlige mål sammen, som at de hver måned skal gjøre en treningsøkt sammen, få en kulturell opplevelse sammen, og spise på en ny restaurant sammen. Slike mål er jo kjempefine!

 • 13.02.2018 kl. 16:38

Dagens trening


Da har jeg akkurat kommet inn døra sammen med "gutta mine". Jeg var akkurat en tur sammen med dem til Dancespace på Ryen for å trene sammen med Hanna og Linn Merethe. Hanna hadde en ny koreografi som vi skal være med i videoen til, så da måtte det innstuderes og øves. Vi fikk også tatt litt freestyle trening i Waacking (Se mer på min Instagram Mystory).

Yoshi og Tony satt pent og så på, og snuste litt rundt også i studioet. Men de er to flinke gutter som er vant til å se på at "mamma" danser. Haha. Raringene! Det var en to-tre timers danseøkt, så nå som jeg akkurat har kommet meg hjem tenker jeg at jeg tar meg fri denne kvelden. Vurderte dra på klasse, men jeg trenger å slappe av. Det er sykt hektiske tider så jeg må ta litt vare på kroppen, og ikke minst hodet, også! 
 

 • 13.02.2018 kl. 07:55

8 Destinasjoner jeg skal besøke før sommeren er over!✈️ 🏔 1. Bergen (Februar)
Ikke det mest eksotiske, men en av mine favorittbyer i Norge! Meg og Linn drar dit for å battle i slutten av måneden. Det blir spennende!

 

✈️ 💂 2. Moskva, Russland (Mars)
Første utenlandstur går til Moskva i Russland. Jeg var i St.Petersburg i starten av Januar og skal nå besøke hovedstaden i den store nasjonen. Jeg har vært i Moskva en gang før, for mange år siden. Men gleder meg til å oppleve byen på nytt. Denne gangen sammen med mine deilige venninner og med-dansere Linn Merete og Hanna! Det blir dødsgøy!

Processed with VSCO with c1 preset

✈️ ☀️ 3. Bologna, Italia (April)
Drar på Waacking festival med Linn Merete, Ronald og Ida. Vi møter på masse andre kjenning der mens vi går på workshops, soler oss og battler! Det blir sykt gøy! 


✈️ 🏰 4. Poznan, Polen (April)
Ser frem til å dra hit sammen med Hanna for å danse masse! Ikke minst møte nye mennesker og spise/drikke superbillig. Yeeah!

 

✈️🐻 5. Montreal, Canada (Mai)
Yes! Drar til Canada også for finale i "Hot Mess". Skal heie på Ida og Ronald som vant europafinalen for noen måneder siden, og battle selv sammen med en venninne. Det blir heftig!
 


✈️ 🌴 6. Los Angeles (Juni)
Erling skal på jobb her, så jeg er 70% sikker på at joiner han for å kunne gå og kose meg og danse litt. Anagelig blir også venninne og kollega Silje med, slik at vi kan gå og være crazy sammen! :D


 ✈️ 💋 7. ??? (Juni) 
Meg og Erling har ikke enda bestemt destinasjon for ferie i år. Men i Juni blir det en svipptur innom et eller annet sted for litt kjæresteferie. Vi har snakket litt om å tilbake til Scottland eller California. Men kanskje blir det noe helt annet.


✈️ 🎏 8. Macau, Kina (Juli)
Radix ble invitert til å opptre på en ungdomsfestival i Kina i juli, vi skal derfor reise til festbyen Macau i Juli for å fremføre tre ulike opptredner, pluss litt til. Det blir helt sinnsykt gøy! Denne byen er "Hong Kong's Las Vegas", så her blir det mye fart og moro! 

 

 • 12.02.2018 kl. 08:19

10 normale ting jeg bare ikke kan!

Processed with VSCO with c7 preset

Det er ganske mange ting jeg ikke kan, som å surfe eller å improvisere rapp. Men det er også mange ting jeg burde kunne, som jeg bare ikke kan! Kanskje noen av dere har de samme "problemene" som meg? Vell uansett, her er min liste over ting jeg burde kunne som jeg bare ikke klarer, kan, eller får til.

 

🖤 Bevare potteplanter
Altså, jeg har drept en kaktus! Jeg kan bare ikke ha planter! Bare noen sånne palmegreier og kaktuser overlever leiligheten min.


🖤 Koke ris, grønnsaker og pasta
Vell, jeg er ikke så flink til å lage mat i det hele tatt for å være ærlig! Ikke at jeg har prioritert å lære meg det heller! Jeg har ikke mye interesse for det og jeg har ikke tid til å lære meg det. Det eneste jeg klarer koke, er egg. Pastaen, grønnsakene og risen blir bare overkokt eller underkokt!
 

🖤 Holde kontroll på mobilen
Erling og mine venner ærter meg mye for dette. Om du henger med meg vil du høre "Hvor la jeg mobilen min?" minst èn gang. Jeg er en mester til å legge den fra meg på små, rare plasser. Merkelig, for jeg er jo ganske avhengig av den!


🖤 Hente posten
Altså, jeg mener... Hvorfor skal hjernen min prioritere å hente posten? Alt kommer jo på mail for tiden! Eller.. nesten alt... damn.. alt det viktige!... shit...


🖤 Unngå å grine av film og serie
Om jeg så switcher innom en random serie på tv - og så om jeg ikke kjenner karakterene eller handlingen, men noen dør - ja da sipper jeg! Filmer og serier jeg føler med på er selvfølgelig ingen unntak. Jeg gråter lett, både av triste ting og fine ting. 
 

🖤 Stå på ski
Men dette vil jeg lære! Ikke bare fordi jeg er en skam for nordmenn, men jeg tror jeg hadde hatt mer glede av det nå.
 

🖤 Holde meg våken på fly
Jeg tror bare det er en eller to flyturer hvor jeg faktisk var våken hele turen. Med en gang flyet ruller ut på banen slokner jeg som en baby.
 

🖤 Ikke like mine egne instaposter
Altså det er så syyykt teit! Men jeg får faktisk litt tvangstanker når jeg ser et "hvitt hjerte" under en post. Jeg må bare ha det rødt! Haha! Er ikke narsesist altså, det er faktisk bare OCD! 


🖤 Nappe bryn
Først og fremst tror jeg at jeg må ha noen sinnsykt feite hårroter eller noe, for tårene triller når jeg napper de dritthårene fra øyrbrynene. I tillegg så synes jeg å lage en fin form er dødsvanskelig! All respekt til dere som faktisk får sånt til! Takk gud for sminke sier jeg bare!
 

🖤 Gå
Jo jeg kan gå. Men! Å gå rolig derimot. Hvis jeg skal gå et lengre stykke blir jeg så fryktelig utålmodig at hvis jeg ikke har musikk/podcast på øret eller jobber på mobilen så løper eller jogger jeg. Av ren utolmodighet!Det er jo så kjedelig å gå! Min redning er sparkesykkel, det går fortere!

 

 

 

 

Kjenner du deg igjen i dette?

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

 • 12.02.2018 kl. 08:09

Jeg tar opp bloggingen igjen

Ja, det stemmer! Jeg går tilbake til å blogge fast igjen. Egentlig har jeg jo savna det litt. Om jeg går noen år tilbake var jeg på topp 5 mest leste bloggere i Norge over en liten periode. Det er utrolig mye jobb, men jeg synes jo egentlig det er fryktelig gøy. Og jeg tror det er veldig nyttig for meg med tanke på mitt yrke som danser.

Så da er det bare å følge med fremover for tøys og tull, hverdag, livet som danser, reiseblogger, og innlegg om mine interesser; fashion, dans, kultur og samfunn. Ikke minst kommer en gammel hitt tilbake; Fun Fact Friday. Som var min mest populære spalte "back in the days". Og ja, heftig konkurranse  kommer også!


Hva liker du å lese på blogger?

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

 • 09.02.2018 kl. 14:25

God Fredag!

Processed with VSCO with 10 preset

God Fredag!

Uken går mot sin slutt og det har nok en gang vært en innholdsrik og spennende uke! Denne helgen har jeg faktisk fri! Det vil si fra fra å forlate leiligheten (minus en klasse på søndag bare). Så da skal jeg få unna masse kontorgreier og praktiske ting! Yoshi har allerede blitt dusja, leiligheten smått ryddet, litt Radix-regninger betalt og noen viktige mail sendt. Slik fortsetter jeg ut dagen. Så da er det greit å unne seg en smakfull frokost, vist på bildet. Smoothie med havrekorn. Yummie!

God helg til dere alle!

 • 08.02.2018 kl. 13:16

ThrowbackThursday - Los Angeles

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset    

Processed with VSCO with 4 preset

 • 05.02.2018 kl. 13:58

Rydder i klesskapet

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no