hits
 • 30.01.2017 kl. 21:33

Den ukentlige maskenEr det en ting jeg har blitt flinkere på dette året så er det å ta bedre vare på huden min. Så hver dag er det god primer før sminke og enda bedre rens så fort jeg kommer hjem for kvelden. Ja, til og med fuktighetskrem er fast innslag for natten. Nattkrem, vell og merke.

Jeg har merket stor forskjell. Huden min er mindre tørr og hudormene har forsvunnet. Jeg sliter litt med porer så det er bra å få renset dem godt. En gang i uken tar jeg dyprens med pealing og ansiktsmaske. Jeg har forelsket meg i JorgObe sin ansiktsmaske. "Den sorte maska" som så mange sier. Den er fantastisk! Fryktelig sterk, men funker så utrolig bra! 
Jeg ser mange andre bruker den også. Og rart er ikke det. For den er amazing!

Ellers så har mandagen vært fin. Etter en hyggelig helg. Fredagen var Silje her for å sende søknad til kulturrådet. Ble en sen natt, og "tidlig" lørdag. Men lørdagen var etter det en helt fri dag (endelig! så deilig!). Den gikk til at jeg og Tony lå på sofaen og hørte på funk og disco hits før en hyggelig kveld med Erling og film. Yoshi var ikke hjemme ettersom han var på "date" hos hundekjæresten. På Søndag var det å sette nye vipper (så snill som åpnet for meg på en søndag!), holde klasse på Sometimes og tre timers danseøvelse med Radix. 
I dag har mandagen vært preget av arbeid på studio og en deilig Hip Hop danseklasse på Bårdar.

Ønsker alle en flott uke!

 • 28.01.2017 kl. 13:13

Nytt kapittel med MacBook


Bilde: Ny Macbook Pro i hus.

Etter fem lojale år måtte min gamle MacBook ta kvelden. Det var sørgelig. Både fordi jeg mistet masse ulagret arbeid og fordi den Macen har vært med på så utrolig mye. Ja.. la oss mimre litt om tiden med meg og min gamle Mac...

Den opplevde russetiden på Drammen vidergående skole og dro med på reiser til både London, New York, Boston, India, Singapore, Hong Kong, Dubai, Tallinn, Paris, Maldivene og Tyskland. Den flyttet fra en leilighet i Drammen, til et hus i Mjøndalen til en leilighet i Oslo. Den var med på jobb på Sometimes studio hver dag, og postet blogginnlegg fra turnèlivet på shows i hele landet som jeg jobbet på. Den har spilt musikk for flere hundre mennesker på dansekurs rundt forbi i Norge og redigert videoer fra hverdagsopplevelser med venner. 
Den ble brukt som prosjektor-maskin i bryllupet mitt og har vært proppet av valpebilder av både Tony og Yoshi. 


Den har vært på, aktiv og i bruk hver eneste dag siden jeg kjøpte den i 2012. Takk for noen lojale år gamle venn!

 • 23.01.2017 kl. 22:14

Gladmandag

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 preset
 

Mandag kom litt brått på denne uken. På lørdag hadde vi Åpen Dag på Sometimes Studio: Over hundre mennesker innom på en og samme dag gjør deg sliten. Men det var sykt gøy! I tillegg var det både festligheter, personalmøte og Radix øvelser på tur før helga var over. Jeg tok meg selv i å tro det skulle være helg nå, men tok feil der.

MEN! Mandagen er egentlig ikke så gal! Og i dag var ingen unntakt på at man bare må tenke litt positivt for at dagen skal bli bedre. Etter en fin og produktiv dag på studio, både med administrativt og spennende sceniske-planlegginger så fikk vi besøk av superstar-poledancer Yvonne Smink. Hun er en av de få pole superstjernene som har besøkt studioet våres som jeg faktisk har beundret. Jeg er jo ikke så veldig "inni" pole enda så det er kanskje litt vanskelig for meg å bli like starstruck som mine kollegaer. Jeg prøver å få mer kunnskap om det, men det er vanskelig når du ikke driver med det selv. Men denne frøkna liker jeg veldig! Hun er jordnær, har en unik og har en utrolig kul stil på stanga. Litt moderne og Hip Hop, og hun liker å danse Hip Hop. Så det var hyggelig å møte henne igjen i dag. Hun skal holde klasser hos oss ut uka, samt litt workshops. Blir kult for medlemmene våre! De er super gira!

Kvelden min sikret seg en deilig ende da jeg tok turen til Bårdar.. Circle? Bårdar? Circle@Bårdar?...Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det - nå som Circle Hip Hop studio har gått sammen med Bårdar? Uansett! Jeg dro dit! Planen var egentlig å ta Waacking, men da jeg både møtte på Radix-Gina og tidligere folkehøgskole-venninne Synne endret planene seg. De fikk overtalt meg til å heller være med på Hip Hop klassen til Sara Einebu. Og jeg er helt ekstemt glad for at jeg sa ja til det. Kjente jeg bare var LYKKELIG da jeg gikk ut av klassen. En ting er at dans gjør meg lykkelig, en annen ting er at Sara er en kjempeflink og sprudlende instruktør  - og koreografien var amazing <3 Nå gleder jeg meg helt ekstremt til hver mandag med hennes timer! Kom gjerne innom du også å bli med på moroa! 

 Aaah, denne mandagen ble ikke så ille alikevell <3

 • 22.01.2017 kl. 13:44

Voksen Prinsesse Fest


Bilde: Meg og Lisa klare for å dra til prinsessefest

 

I går og natt til i dag var det to prinsesser som fylte år. Blant annet Prinsesse Ingrid Aleksandra som ble tenåring. Dette fant venneparet Anders og Tina ut at måtte feires med en skikkelig prinsessefest. Haha, for en idè! Det måtte bare komme fra de to! Som stadig er gode verter til veldig spennende og gøye aktiviteter. Det var tross alt dette paret som matchet hverandre i to ulike kostymekvelder på Halloweenpartyet. Blant annet som de beste Team Rockets den ene kvelden Haha, fantastisk! 

Så jeg kastet meg selvfølgelig på temafesten dems i går kveld!Bilde: Lisa, verteprinsesse Anders og meg xD


For the record, jeg elsker temafester! Kle seg ut generelt er noe jeg synes jeg veldig morsomt. Og er det en ting jeg kanskje aldri har prioritert å kle meg ut som er faktisk prinsesse. Selv når jeg gikk i barnehage og vi hadde vårt aller første karnevall, så kledde jeg meg ut som en prins. Ja du leste riktig. Ikke prinsesse, men prins! Haha. Når jeg tenker på det nå så lurer jeg på hva de barnehagetantene tenkte om meg.  Men for meg var det jo greit. Lånte bare en 80-talls paljettjakke fra mamma og en stor hvit Aladdin-bukse. Mener også jeg hadde en rar liten hatt på meg som lå igjen etter besta. Hehe, vittig!

Uansett - nå skulle jeg for første mang i mitt liv; kle meg ut som prinsesse! Og da skulle jeg sannelig være rosa! Uvant, men cute. Såklart med krona jeg fikk til bursdagen for to år siden og krøllette hår ;-)Bilde: Emelie som "Princess of the dark", meg, Christina, Agnes og verten Tina <3Lisa er innom Oslo denne helgen for en danse-audition så hun ble også med til festen. (Godt å ha noen å dra med når man er utkledd og må ta kollektiv, hehe!) Mange fra Sometimes var også med, og da blir det jo alltid koselig! Spesielt hyggelig var det at Alison var tilbake etter en måned i Afrika. Så det var spennende å høre hvordan hun har hatt det! Så kult å bare dra bort sån en hel måned. Men deilig å få henne hjem igjen <3

Tina og Anders er i tillegg veldig gode verter. Shots og kaker, samt prinsesse-godteriposer. Haha, det var så mye rosa pynt og tyll i den leiligheten dems i går! Til og med pole-stangen i stua dems hadde fått tyllsløyfe på seg! Tusen takk for en kjempekoselig kveld dere! Det ble ikke så sent på meg denne gangen, men koste meg max alikevell! :D
Fikk så klart også mange rare blikk av folk når vi både satt og ventet på buss og kjøpte nattmat på McDonalds i prinsessekostyme! Haha!

 • 21.01.2017 kl. 17:59

Ukens Hot & Not
HOT: Så den britiske filmen, "One Chance" i går. Filmen handler om Paul Potts. Husker dere han? Britisk vinner av "Britains Got Talent". En skikkelig underdog som tok hele Storbritania og store deler av verden med storm. Virkelig bra film for dem som liker "Based on a true story"-filmer. 

NOT: Donald Trump ble satt i det Hvite Hus denne uken. Tristeste show noen gang, ingen store artister ville jo stille opp. Og så utrolig lite folk, i forhold til før, ved paraden i Washington. Trist.. hele greia! 

HOT: Denne her danske videoer får meg så sykt mye til å grine. Jeg elsker sån her medmennesklig-kliss!

NOT:  Jeg liker ikke at fru Trump prøver å skape Jackie Kennedy-assosiasjoner med den looken sin under president-innsettelsen denne uken. Selv om kjolen var helt amazing! Så liker jeg det bare ikke. ;-)
HOT:  Jeg digger stilen til stylist Hodo Musa som instagrammer fra @hodovodo ! Verdt en titt!

NOT: Fader! At jeg glemte at Norske Talenter hadde startet igjen! Fikk ikke sett det! Jeg elsker Norske Talenter på Tv2!

 • 20.01.2017 kl. 10:56

Rock da Princess Look?Det er kanskje ikke helt meg å være sukkersøt. Men det er moro å gi det en sjanse. I likhet med hvordan jeg har gitt ballett en sjanse, så har det endt opp med å gi litt søtt sukkerstrøss istedenfor bare pepper.

I morgen skal jeg på "Prinsessebursdag" hos noen venner. Voksenfest, men alle som prinsesser. Til og med gutta kommer i prinsessekjoler - hvertfall noen. Haha! Så da får jeg sette meg litt mer inn i prinsessetemaet!

Ofte når jeg er rundt på nettet så finner jeg så utrolig mye søte klær som jeg har veldig lyst til å kjøpe, helt til jeg innser at det bare ville blitt pynt i skapet mitt. Kanskje noen andre kan kose seg med disse produktene som jeg ellers ikke får kjøpt? 

Bukse River slim fit / Candy Øredobber, Gull/Krystall / Morgan Armbånd rose pale / Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd roségoldfarben / Timex ORIGINALS CLASSIC ROUND Klokke rosegold / SPM BERMUDA Snøresko blush / Culture KENZIE Bluser rose / Unique Ballkjole fossil grey / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole rose / Zign Belte silver
 • 17.01.2017 kl. 23:30

Noen av mine søte og flinke elever

Tirsdager er jeg fast instruktør på fire klasser på Jessheim (forstad til Oslo). Holder klasse for både barn og voksne i ulike Hip Hop stiler.
I dag var andre gang dette semesteret og noen av kidsa syntes jeg var så utrolig flinke! Eller, alle er flinke på ulike måter, men jeg var imponert over hvordan de sugde til seg alle bevegelser, dansehistorie og koreografi. Og ja, egentlig de voksne også! Kjempegøy!

Jeg blir så utrolig glad av å instruere i dans. Det er det beste i verden! I morgen er jeg i tillegg vikar på klasse for de eldste barna. 14-18år i Hip Hop øvet og Moderne. Det blir kjempegøy. Animasjonen til høyre er av Hip Hop gruppen "Øvet 13år". Så flink gjeng!

Her under er noe jeg deler fra en av dagens fire klasser. Disse 10-12åringene fortjener nemlig å bli delt! Se så utrolig søte og flinke de er da. De er jo så unge! 

 

 

 

 

 • 16.01.2017 kl. 21:08

Sunday Studio Outfit

Irlin Finsådal
Bilde: Min look i går. 

I dag, Mandag, har jeg hatt en lengre dag på kontoret på studio.  Etter jobb tok jeg turen til Circle, som i år har blitt koblet sammen med Bårdar. Mandag er min nye danse-på-klasser-dag. Så i dag tok jeg en Waacking-klasse. I love waacking! Vanligvis kommer jeg til å ta flere klasser på mandagen, men akkurat denne måneden jobber Erling så utrolig mye, så da må vi hjelpe hverandre mer med hundene. Så jeg måtte hjem til dem og lufte og kose og leke. Har jo ikke samvittighet til å la dem være for lenge alene hjemme. Det forjener ingen dyr.

Akkurat nå sitter vi i sofaen. På TV surrer en dokumentar om Magnus Carlsen. Nok en gang verdensmester i sjakk. Ikke at jeg er så interessert i sjakk, men spennende å bli kjent med nye personligheter i populærkulturen.

Håper alle dere har hatt en fin mandag og får en fin uke! 😘

 • 16.01.2017 kl. 20:50

Quick Style Forestilling


Bilde: Vy, Meg og Lisa på Quickstyle's danseforestilling i går

Det har vært en skikkelig deilig helg.😚 Natt til søndag var Lisa og Silje på besøk hos oss til langt på natt. Utrolig morsom kveld med prat, fjas og spill. Haha, for dem som ikke har prøvd "Rykte går, for voksne", har virkelig noe de burde prøve! Utrolig morsomt! Vi lo så vi grein! 😆

 Det var med andre ord litt ørehet i hodene når vi stod opp Søndag morgen. 😅  Jentene skulle på danse-workshop/audition, mens jeg skulle holde danseklasse før Radix-øvelsen. Takk og lov for at vi klarte oss så bra! Sporty gjeng vettu 😎😜

Denne søndagens Radix-trening var delt opp i to. Vi ville jo få med oss Quickstyle studio sin forestilling, med elever, instruktører og ikke minst; crews. Så lunsjen denne gangen var ikke på 15min, men snarere 2 timer. Meg, Vy, Elisabeth og Lisa dro og så. Hanna og Gina fra Radix var med i showet. Og resten av crewet ventet på studio ettersom billettene var utsolgt.

Det var en kjempebra forestilling og bra nivå på alle elevene! Veldig flinke altså! Ikke minst var vi helt slått ut av instruktørene og crewene sine koreografier og fremvisninger. HELT slått ut! Det er så deilig å bli så inspirert! 😍

Håper alle dere andre også har hatt en flott helg!

 • 15.01.2017 kl. 13:43

Til San Francisco i FebruarÅrh som jeg gleder meg! I dag bestilte jeg flybilletter til San Francisco! Så jeg gå på masse dansekurs og få inn masse ny inspirasjon! Jada, så klart skal jeg også sightse litt også ;-)

San Francisco har så utrolig mye spennende "sjel" og moderne historie. Jeg gleder meg utrolig mye til å bare kjenne på byens "vibe"!! :D 

Gleder meg!!

Noen som har vært der før som har noen gode tips?
 

IKKE GLEM: VINN KULT POLARIDKAMERA PÅ MIN INSTAGRAM

 • 14.01.2017 kl. 12:04

Ukens KommentarerLa meg først presistere hvor mye jeg elsket å ha den afroen! Det var så gøy! Jeg har jo selvpåkrevd at jeg i tidligere liv levde i USA på midten av 70-tallet. Så dette passet svært godt med min iver for funk og disco! Haha. Makeupen er forresten av kjempedyktige Ida Jonas, som du kan følge på facebook her.
Så over til denne "Ukens"

📀 Ukens kommentar: MUSIKK  Jeg digger den nye låta til Bruno Mars, 24K Magic, selv om den selvsagt ikke blir like stor hitt som Uptown Funk. Det skal tross alt godt gjøres. Jeg vil også bare kaste inn at jeg digger hvordan Bruno holder seg både funky og trekker mange linjer til fortidens musikk. På hans opptreden på American Music Awards gjorde han igjen en lineup på flere vokalister bak mikrofonene. Noe som assosieres både med 60-tallets disco-grupper og 70-tallets Hip Hop rapcrew. Ikke minst blir jeg helt vill når jeg ser Bruno gjør en "Michael Jackson" - en lengre break med nesten bare trommer og spot light ovenfra til solo-dans.  Se opptreden her.

🎥 Ukens kommentar: FILM Anbefaler alle å se filmen Sully. Alles kjære Tom Hanks i hovedrollen som den ekte flykapteinen Sully som klarte å redde flere tusen menneskeliv ved å lande et fly i elven Hudson. Noe som i seg selv er helt ekstremt godt gjort. Men hvordan blir livet etter at helterosingen legger seg og flyselskapet har tapt store penger? Og hvordan takler man å bli kjendis over natta? Kjempebra film regissert av Clint Eastwood. 

📣 Ukens kommentar: MEDIA Hvorfor i all verden skal alle "Slik kommer du deg i form i 2017"-artiklene alltid være så fryktelig svake? Det er alltid det samme punktene: "Finn en treningsform du liker" - "Ikke overdriv i starten" - "Finn en treningsvenn"....  Jah... kjempegod journalisme!

👑 Ukens kommentar: KLASSIKER  Jeg må bare nevne en gammel klassiker som plutselig stjal hjertet mitt denne uka. For jeg hadde aldri lagt merke til hvor funky den egentlig var før jeg hørte den igjen nå med litt nye ører. Jeg bare sier det, sett på Boney M med Sunny, og legg merke til instrumentalen. It is frikkin' funky!

🤓 Ukent kommentar: WORLD WIDE WEB Jeg vil først og fremst anbefale alle å sjekke ut hva denne talentflle personen faktisk klarer å gjøre med å bruke bare hendene sine, og en gitar! Som beatboxing, men med kassegitaren! For ikke å glemme den morsomme sannheten, og de hysteriske bevegelsene, i denne videoen

📡 Ukens kommentar: TV Når du skal slappe av funker det ikke å se på Farmen på tv. Med så mange arbeidsoppgaver og krangling blir man jo bare sliten av å se på! Og hvorfor skal vi presse B-kjendiser inn i enda et tv-konsept?

💖 Ukens personlige høydepunkt: Å komme tilbake til å undervise på Jessheim og oppstart med Radix-øvelser. Det føltes godt. Akkurat det gir meg lykkerus i hverdagen!

🌵 Ukens personlige utfodringer: Støl, hver eneste jækla dag etter flere timers dansing - hver dag. Samt en litt røff tur til legen på mandag.

🌻 Ukens motto: Har nok ikke hatt noe motto. Annet enn at jeg har tenkt mye på hvor bra start jeg har hatt på dette året, og at jeg skal prøve å legge inn en spesiell opplevelse eller lærdom hver uke dette året.

🌺 Ukens generelle kommentar: Alle driver med mikronåling på øyebrynene sine for tia. Altså en slags tattovering av øyebryn som ser naturlig ut. Det frister, men kjenner jeg ikke gidder bruke penger på akkurat det... Har jo ikke lyse bryn..

 • 13.01.2017 kl. 22:12

Take Away og Twerking


Bilde. Min Twerkingklasse i kveld

En deilig fredag må jeg si! Og yøye meg for en fantastisk gjeng som møtte opp til min dansetime i Oslo i kveld! Stappfull klasse og herlig energi. Mye latter, glede og deilig bruk av kroppen. Svett og god til helgen skal starte. Det var duket for Twerking denne helgen. Noe jeg har blandede følelser for. Twerking har de siste 4-5årene utviklet seg til å bli en slags dansestil. Twerking teknikkene er hentet fra afrikansk folkedans, og noe det mer latinamerikanske. Men de siste årene har å riste på rumpa blitt kommersielt brukt både i Hip Hop videoer og for ikke å glemme artister som Miley Cyrus. Men hva skal man si? Folk elsker det. Synes det er kjempegøy. Og jeg er alltid påpasselig med å forklare hvor stilen og bevegelsene kommer fra, så jeg håper "dansegudene" ikke forbanner meg for det. After all - skal ikke dans være mor?

Noe annet som er deilig med "twerking", er jo nettop det at det er så "sunt" mentalt. Å skulle gå fra et samfunn som alltid fokuserer på at fett ikke skal synes, til å gjøre danseteknikker hvor fett og muskelvev skal hoppe og sprette alle veier for å kjøre det riktig. Haha. Det er faktisk ganske så befriende! 

Tusen takk for alle som kom i timen min i dag! Dere var amazing!! SHAKE SHAKE! POP! POP! :D

Kom gjerne en tur innom en time hos meg i Twerking om dere er i hovedstaden en helg ;-) 
 MEN NÅ! Nå er det helg! Og nå skal jeg kose meg max i kveld. I morgen kommer Lisa og det blir kjempekoselig, hun blir til mandag <3 Deilig med litt Vennesla-påfyll!

Og middag i dag? Min favoritt er helt klart Sushi! Jada, så klart liker jeg søtsaker og fettete junkfood. Men Sushi er bare det beste. Eller rettere sagt; Sashimi.

Jeg synes også jeg fortjener flerkulturelt poeng for kombinasjonen av Norsk Solo og japansk takeaway.

 

 • 12.01.2017 kl. 23:15

Selfietips: Lumipop

Et av stegene for pene bilder, eventuelt pene selfier, er godt lys. Det har for mange mobiltelefoner blitt vanlig med blits på forsiden av kamera, og nå har også denne lille godsaken kommer. Lumipop er en liten lampe du setter på forsiden av mobilen slik at du kan ta fine bilder av din vennegjeng på byen, i parken eller hjemme i sofaen, uansett lysforhold. 

Ganske passende til den norske mørketidene ;-) Jeg kjøpte min på Extend Your Beauty på Frogner i Oslo. Hvor jeg alltid går for vippepåfyll.
 

Ser jeg ikke passelig overfladisk ut nå? Herlig! ;DIKKE GLEM:
VINN KULT
POLARIDKAMERA
PÅ MIN INSTAGRAM

 

 • 11.01.2017 kl. 14:22

Tilfeldig Retro Look

Jeg elsker retro. Jeg elsker tyvetalls herremote, jeg digger tredvetalls kultur, jeg beundrer førtitallets folkeånd, nyter femtitalls interiør, dåner av sekstitalls frisyrer, elsker syttitalls musikk, mores av åttitallets kommersielle utvikling og mimrer gjerne til nittitallet. Det skal sant sies at jeg er en nerd på populærkultur og moderne kunst, så jeg elsker histore - gjerne knyttet til kultur - som omhandler tiden fra 1920 til 1990. Egentlig fra de siste 16 årene også. 

Men denne outfiten var absolutt ikke planlagt, og endte opp med et retro-utrykk helt tilfeldig!

Til jul fikk jeg meg nytt utstyr for å lage krøller. For er det en ting jeg suger på - så er det å lage krøller. Jeg er bare IKKE flink til det. Men jeg prøver! Her om dagen hadde jeg kjøpt meg en utrolig søt body fra BikBok. Pastellrosa. Som om det kan bli søtere? Hva går jeg med til sånt? Det ble for søtt med highwaist skjørt denne gangen - selv om jeg nesten alltid går med skjørt til høyt liv for tiden. Det ble high waist bukse i sort. En annen favoritt.


Så der stod jeg, på badet, i mitt pastellantrekk, og sminket meg. Med mine tunge øyelokk har jeg nesten alltid samme sminketeknikk på øyene. En teknikk jeg faktisk lærte i en sminke tutorial om hvordan man Marilyn Monroe la sin sminke. Hun hadde ikke på nært holdt tunge øyelokk, men sminketeknikken hennes passer perfekt for meg. 

Mens jeg "dollet" meg opp før familieselskapet tok jeg inn de nye "krøllesakene" jeg hadde fått til jul. 30 minutter skulle de virke. Etter 15minutters sminke dro jeg dem ut - jeg har tross alt ikke mye tolmodighet. SimSalaBim! DET 60-talls housewife håret - åsså til det antrekket da! Tilfeldig vis hadde jeg endt opp med en retro look uten å en gang mene det.

Det er bare å sette på musikk fra musikalen Hairspray og bake litt cupcakes, så har vi det! 

Om outfiten: Bodyen er "Grip Body" fra Balance, selges på BikBok. Den er beregnet for trening, men passer like godt til casual festligheter eller hverdags. Draken er laget i glatt Jersey med dus og behagelig pastellfarge. Kommer også i sort. Drakten har tynne dobbelt stropper og dyp rygg samt utskjæring på øvre mage. Buksene er sort highwaist fra ukjent butikk i Kølhn i Tyskland. Mindre kvalitet for mer elastisk stoff, noe jeg behøver for mye dans i alle av klærne mine ;-) 


IKKE GLEM:
VINN KULT
POLARIDKAMERA
PÅ MIN INSTAGRAM

 

 • 11.01.2017 kl. 09:51

Danseinstruktørens oppstart
I dag var første dagen tilbake på jobb som danseinstruktør i Akershus. Dette semesteret hadde stappfulle klasser og denne gangen med en ekstra klasse på tirsdagskveldene for meg. Noe som resulterer i hele 4 Hip Hop klasser på en sen tirsdags kveld. Jeg kjenner meg sliten i kroppen etter fire timer med dans, men gud så gøy det var! Både ungdommene og de voksne har så mye glede og iver! Det blir jo bare en fryd da!

Neste klasse som kommer blir i Oslo på fredag, hvor 30 voksne mennesker (og nærmere 10 på venteliste) har meldt seg på til min twerkeklasse. Haha, det der slår aldri feil. Alltid like morsomt! Og en deilig start på helga! 

 • 09.01.2017 kl. 11:16

Ordne Opp & OutfitJa, grønt gress i Januar. Denne vinteren er så rar. Nyttårsaften hadde pluss syv grader og plutselig over natten ble det minus 12 grader. Det er ganske vanskelig å kle seg til været, så man ender opp med å enten fryse, eller være fryktelig varm.
Men men.  Her er en outfit fra her om dagen. 

Ellers så har jeg denne mandagen startet dagen hos legen. En kontrolltime for stoffskifte, som kan se litt ut til å svinge en del, samt ta den beryktede celleprøven. Det er jo slik at alle jenter over 25år får brev i posten og generelt ofte påminnelse om å ta celleprøve. Og helt ærlig - hvem har så lyst til at en lege skal drive å dra ut hud fra "der nede". Men så er det bra å passe på at alt er ok. Og ja - 2017 har jo blitt mitt "ordne opp i alt" år.  

Så langt i år, altså den siste uken har jeg både behandlet huden hver eneste dag, startet den ukentlige ansiktsbehandlingen. Jeg har tatt av de falske neglene og skal prøve å vokse mine egne så de kan bli mer sunne. Jeg har i tillegg startet resirkulering av søppel (vet ikke hvorfor jeg stoppa), gått ned 2 av de 4kg jeg gikk opp i jula gjennom behagelig kosthold som er hakke mer variert enn før (så klart spiste jeg sjokolade på jobb! Jeg lever tross alt!). Sjekket synet og ordnet nye briller og linser tilpasset mitt nåværende syn. Og jeg har til og med fått starta med tanntråden og tatt kontakt med en tannlege for å endelig komme meg til kontroll der. Så ja - så langt har 2017 vært realt ordne-opp-år. :-)

 • 08.01.2017 kl. 12:34

Hjemme, Helg og Hip Hop dokis
Så kom søndag enda en gang. Denne uka har gått fort, men alikevell har så mye skjedd. I helgen har jeg kost meg masse! Den startet på Fredag med årets første danseklasse før jeg dro hjem for en skikkelig kosekveld i sofaen med favorittmenneske og mine to hunder. Yoshi og Tony. Med god snacks og god film. 

På lørdag hadde jeg faktisk fri. Det er sjeldent jeg har fri. Somregel så jobber jeg enten på studio, koreograferer og forbereder til klasser og kurs, jobber administrativt med Radix crewet eller eget firma, eller organiserer egne sosiale medier. Men i går, så tok jeg det ganske med ro. Bare kort litt dansing (for kosens skyld) og litt koseblogging. (Nei jeg klarer ikke sitte HELT i ro. Det går ikke, da blir jeg bare stressa)


Når kvelden kom var jeg og gutta (altså hundene) helt alene hjemme. Erling dro ut på nyttårsbord med det ene bandet sitt så det var på tide å utnytte det til egen fordel. Nemlig med å sette på Netflix dokumentaren "Hip Hop Evolution". Jeg trodde det var en dokumentarfilm, men det viste seg å være en hel serie. Og så klart så kunne ikke jeg dy meg med å "bingewatche" hele serien. Fire timer med real innføring i Hip Hop - men med mest fokus på DJ, MC og rap. 

Selv om det er dansen jeg er mest facinert av i Hip Hop, så henger kunnskapen om dens historie helt tett innpå den generelle kulturen og musikken. Man må kunne bakgrunnen for å leve det. Og helt ærlig - jeg elsker alt av kulturhistorie, men Hip Hop har en spesiell og interessang plass. Det er så dypt og bredt, og fult av så mange sjeler! Både i New York og i L.A. Fra discoens rytmer og jazzens lange historie. Fra party og moro til kritisk politikk og gjengoppgjør. Den komersielle verden kontra hva som skjer underground. Og SANNHETEN i hele kulturen. It is amazing!

Så jeg anbefaler virkerlig dokisen til andre som har lyst å lære mer kulturhistorie fra moderne tid. Og om du driver med streetdance, MC, DJ eller rap - så er den et must!

 • 07.01.2017 kl. 10:16

Vinn kult Polarid kamera!Nå kan et Instax mini 90 NEO CLASSIC fra FujiFilm bli ditt! Disse er så utrolig kule! Perfekt for å samle gode minner med venner på en unik måte. Noe unikt til scrapbook, minneveggen, fest, og annet. Du kan lese mer om kameraet her.

Slik deltar du:
- Følg min Instagram profil IrlinRadix (her)
- Legg igjen en kommentar under med ditt instagram-navn.

Oppnå ekstra sjanse for å vinne:
(Få to ekstra lapper med ditt navn i trekningen av vinneren)
- Tag to venner på et av mine bilder på Instagram (valgfritt) og følg min Facebook side her
- Legg igjen kommentar under med ditt instagram-navn, bekreft at du har likt Facebooksiden
   og lim inn link til bildet du tagget dine venner i. (Tips til å finne: www.instagram.com/irlinradix)


LYKKE TIL!

Sponset innlegg

 • 07.01.2017 kl. 10:16

Styling Modell

Yes, afro! Kan du tro det? Med mitt hår!? Jeg følte meg royal, eller mer som Diana Ross på midten av 70-tallet. Tusen takk til Ida som stolte nok på at jeg kunne passe til hennes big finale på Image Academy! Det var utrolig gøy og hun var ekstremt flink! Flere bilder av resultatet kommer! :D

 

 • 06.01.2017 kl. 22:50

Blir jeg blind?

Irlin Finsådal

I dag klarte jeg endelig å drasse kroppen min til øyelege. Øyelege? Synslege? Optiker? Jeg vet ikke helt.. Og det er ikke rart! For jeg drar dit så og si aldri. Da jeg var 13år oppdaget en småsliten helsesøster på ungdomskolen at jeg hadde dårlig syn. Jeg hadde frem til da alltid trodd at alle hadde problemer med å se tavla. Jeg dro for å sjekke standaren på øyeballene mine hos bygdas eneste optiker og fikk påvist døden. Dårlig syn. Det var på den tiden dødsdom. Å skulle bli brilleslange var for mange unge et vondt vendepunkt i livet. I dag har tross alt briller fått en moterik standard og aksept fra det harde samfunn - til og med det hardbanka og dystre samfunnet som vokser seg skummelt i skolegårdene. I den tiden var det ikke slik. Tykk = mobbeoffer. Briller = mobbeoffer.

Ja, jeg overdriver så klart. Jeg var ikke så redd. Hadde funnet min plass jeg. Og vi hadde vell kommet litt lengre på Vennesla Ungdomskole. Mange med briller og nesten ingen ble mobbet. Vi var forbi det, på sett og vis. Ikke minst: linser et alternativ. Alternativ nummer en for en som liker å danse, det er sikkert og visst!

 Jeg er sikker på at folk trodde jeg hadde røyket hardere enn Snoop Dogg da synslegen gav meg noen linser å "testkjøre". Jeg gikk rundt i bygdesentrum og så på alle trær og gjennstander med en enorm begeisring og beundring. Plutselig kunne jeg se at trær hadde flere blader, selv om de var ti meter unna meg. Jeg kunne plutselig telle tyggisrestene og røykstumpene i asftalten og tolke forbipasserende sine ansiktsutrykk mens jeg gikk med stjerner i øyene. Verden var sannelig vakker.

Nå har det da gått 7-8år siden sist jeg var hos en synslege.
Ja jeg vet, alltfor lenge. Man skal jo kontinuerlig sjekke sånt. Jeg har siden da merket at synet ble dårlig, og påklærte at jeg trengte gå ned til minus to i linse og brilleglass. Hvorfor? Aner ikke? Men en stund funka det fint. Helt til de siste årene. 
Nytt år, nye muligheter! Så på tide å ta tak i ting.

Synslegen i dag påviste såklart elendig syn i dag. Mer elendig enn før. Og hva mer kan man si? Å sjekke synet er ikke særlig spennende. Mest interessante var å få vite at mitt venstre øye er det dominerende øyet - for ja, et øye dominerer visst det andre. Optikeren påpekte at folk med kreative yrker eller hobbyer ofte har venstre som dominerende øye, mens dem som er veldig systematiske og flinke til å følge former, oftest har høyre som dominerte øye. 
Så vet vi det!

Uansett - håper deres dag har vært mer interessang enn min. Sett bort ifra dette besøker har jeg vært på jobb og holdt årets første danseklasse. 

GOD HELG!

 • 03.01.2017 kl. 19:37

Radix snakker: The Road So Far


Vi er så sykt klare for å starte opp kommende søndag!

Julen er kanskje over. Men videoene er fremdeles tilgjengelig. Her er tilbakeblikk på fjoråret, fra Radix Dance Crew

 www.radixcrew.com 


 

 • 01.01.2017 kl. 14:55

Its showtime, 2017!

Da har 1.Januar 2017 kommet. Første dagen i et nytt år. Første siden av et nytt kapittel! Jeg gleder meg kjempemye til dette året. Ikke at så veldig mye er planlagt, men jeg kjenner på meg at dette året blir veldig bra!

Hvorfor? Nei jeg vet ikke helt. Det er igrunn bare en følelse jeg har. Vell, det er riktig nok noen par elementer av nyheter som vil prege det kommende året. Og ikke minst at jeg har arbeidet opp saker og ting i 2016 som vil gjøre tiden fremover fantastisk.

Mye spennende skal skje med Radix, mye nytt skjer på Sometimes, mange nye prosjekter er i gang og med venner har vi mange morsomme planer! 

Når det gjelder nyttårsfortsett så er jeg av den typen som egentlig ikke har nye løfter for det nye året.
Heller at jeg skal gå inn i året md åpent sinn og iver til å fylle året med ny lærdom, gode gjerninger og minnerikeopplevelser.

I år har jeg dog noen par løfter for meg selv for å forbedre hverdagen.
 


Mine personlige løfter for 2017:

- Hver dag si til meg selv en ting jeg setter pris på
 Dette er noe som faktisk har endret sykt mye hvordan jeg tenker før, og jeg skal fortsette å gjøre det nå også. Alt fra å tenke "Jeg setter pris på disse to herlige hundene mine" når man går tur i pøs regn til å faktisk si ifra til deg selv at "Jeg setter pris på mine venner og muligheten til å gjøre hva jeg vil" når man er ute på eventyr med gode mennesker. Før har jeg bare tenkt det, i år skal jeg skrive det ned også.

- Ta bedre vare på huden min
Etter så mange år med så og si null hudpleie så har det sagt stopp. Nå må jeg skjerpe meg! Bedre sminkefjerning, jevnlig peiling, nattkrem og ukentlig ansiktsmaske. Nå skal de porene ikke bli dypere!

- Drikke mindre alkohol
Det er jo tross alt gift for kroppen. Jeg setter mental helse på lik høyde som fysisk helse, og har dermed tatt meg en del glass i helgene bare for å kunne kose meg. Men nå skal mengden promille ned til bare spesielle begivenheter, og spesiell grunn til kos.Ikke bare fordi det er fredag, lørdag og til tider søndag.

- Reise mer for å danse
I år vil jeg, som andre år, jobbe med dansingen min. Gjennom Radix er utløpet for intensivtrening i det man må jobbe med blitt stort, men i år vil jeg også samler mer informasjon og inspirasjon fra nye kanter. Jeg håper å få tatt flere privattimer, lese meg opp enda mer på dansehistorie og reise mer ut i verden for å hente inspirasjon. Noen billetter er allerede kjøpt.

- Bli flinkere til å ta til meg komplimenter
Er vi ikke alle veldig dårlig på det? Jeg suger til å ta imot komplimenter. Jeg skal nå slutte å fjase det bort hvis noen sier noe hyggelig, og heller ta det til meg og si takk på en ordentlig måte. Det er på tide å slutte å komme med noe negativt om seg selv i respons på det positive noen sier til meg. Ingen vits! Heller huske det fine noen sier og kanskje heller tenke at de sier det for en grunn. 

- Fortsette å leve i tanken om at livet er langt og herlig, men det må så ofte som mulig fylles med spontanitet, festligheter, gode mennesker og verdifulle valg. Hver dag er en viktig del av minnene du ser tilbake på.


GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no