hits
 • 24.03.2018 kl. 13:47

Danset meg til pumasko

  

Da kom skoene! De lekre og rosa pumaskoene jeg fikk plukke ut etter at jeg vant danse battle i Bergen for litt siden. Når man er danser er det alfa omega å vinne klær til å danse i - det er tross alt det vi sliter ut mest; treningssko og treningsklær.

Håper alle har en fin lørdag! Så langt har jeg vært på langtur med gutta mens jeg hadde en koselig tlf chat med pappa, det er alltid så deilig! Jeg har også drevet å researchet litt musikk og er nå på vei til Subsdans studio for månedens waacking community session 😍🙏💗

 • 21.03.2018 kl. 10:07

Eneste som gir meg volum i håret

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetJeg har helt sån middels tykt hår. Og når jeg da får langt hår blir det veldig tungt og vil helst bare henge tungt langt ansiktet mitt. Det synes jeg drar hele ansiktet mitt nedover. Jeg liker litt mer volum hvis jeg skal "dolle" meg litt mer, men prøver å ikke skade håret mitt for mye. Og jeg mener denne løsningen er den absolutt beste!

Å tuppere håret  gir hvertfall mye volum, og sammen med hårspray varer det lenge, men det er jo døden for hårstråene, og ellers ville en dusj i hårspray og en neve gelè  ikke hjelpe alene. Og hva med sån volum pulver? Har du noen gang prøvd sån pulver? Det funker ikke i lengden, det heller!  

Men! En ting jeg har funnet som funker dødsbra for meg, er det her. Nemlig en liten krepptang som fungerer som en volumtang.

Krepptang forbinner du kanskje med 80 tallet, men det er et genialt triks for å få mer volum. Denne tanga er veldig smal slik at du bare krepper et lite område av gangen. 

Dette er alt du trenger:

  Processed with VSCO with c1 preset 

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Tangen kan kjøpes hos enkelte frisører eller på nett, min tang heter Volumini og koster mellom 199-245kr. Alt jeg gjør er å bruke tangen inntil hodebunnen. Men ikke på det øverste laget med hår, for da vil du se kreppsporene. Gre øverste hår til side mens du krepper og gre det over som et teppe etterpå slik at ditt glatte hår skjuler trikset ditt. Bruk deretter spray, gele eller mousse, den type du liker best og som passer best til ditt hår og masser i hodebunnen. Og vips. Mer volum, mindre skade! 

 • 19.02.2018 kl. 11:05

DIY: Slik får du afro

Første gang jeg så dette var da jeg satt modell for min venninne Ida, etter den gang har jeg elsket å gjøre dette! Jeg elsker 70tallet og jeg elsker afroer. Synes det er helt sinnsykt heit! Så derfor har jeg av og til tatt meg tiden til å lage en afro. Til fest eller opptredner. Det tar litt tid, men det er sykt heftig! Så hvis du vil lære deg å lage deg selv en afro har jeg en liten guide til deg her! Det er nemlig veldig enkelt! Men det tar litt tid! 


Afroen blir annerledes ut ifra hva slags type hår du har. Jeg har hår til brystet så min afro blir ikke stående rett opp som den kanskje vil på deg med kortere hår.

Dersom du prøver dette så gjerne send meg bilde av deg! :D Spennende å se!
 

 

 • 15.02.2018 kl. 11:26

L Streetwear

Thursday Throwback -  Shoot i London, sommer 2017
Bukser fra Forever 21, Sko fra Nike (Footlocker), topp fra Topshop, Genser rundt livet fra H&M

 

 • 05.02.2018 kl. 13:58

Rydder i klesskapet

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

 

 • 12.03.2017 kl. 22:12

New look

irlin finsådal

Yes! Endelig fikk jeg ordna meg den nye looken jeg har gått så lenge og tenkt på! 90 tallet er jo tilbake så denne sveisen har blitt innafor - ikke at jeg egentlig bryr meg - jeg hadde sikkert skaffa den uansett! Det er ca en halv kilo med løshår som er festet til håret og flettet ned. Jeg satt i hele fem timer! Men det var verdt det ass! Nå er utfordringen å danse og sove samt vaske og stelle håret! Haha! Jeg er vant til å ikke trenge gjøre noen ting. Plutselig er håret over alt! Men det er verdt det dah! ;-)

 • 27.02.2017 kl. 15:04

New Nails! 

 • 30.01.2017 kl. 21:33

Den ukentlige maskenEr det en ting jeg har blitt flinkere på dette året så er det å ta bedre vare på huden min. Så hver dag er det god primer før sminke og enda bedre rens så fort jeg kommer hjem for kvelden. Ja, til og med fuktighetskrem er fast innslag for natten. Nattkrem, vell og merke.

Jeg har merket stor forskjell. Huden min er mindre tørr og hudormene har forsvunnet. Jeg sliter litt med porer så det er bra å få renset dem godt. En gang i uken tar jeg dyprens med pealing og ansiktsmaske. Jeg har forelsket meg i JorgObe sin ansiktsmaske. "Den sorte maska" som så mange sier. Den er fantastisk! Fryktelig sterk, men funker så utrolig bra! 
Jeg ser mange andre bruker den også. Og rart er ikke det. For den er amazing!

Ellers så har mandagen vært fin. Etter en hyggelig helg. Fredagen var Silje her for å sende søknad til kulturrådet. Ble en sen natt, og "tidlig" lørdag. Men lørdagen var etter det en helt fri dag (endelig! så deilig!). Den gikk til at jeg og Tony lå på sofaen og hørte på funk og disco hits før en hyggelig kveld med Erling og film. Yoshi var ikke hjemme ettersom han var på "date" hos hundekjæresten. På Søndag var det å sette nye vipper (så snill som åpnet for meg på en søndag!), holde klasse på Sometimes og tre timers danseøvelse med Radix. 
I dag har mandagen vært preget av arbeid på studio og en deilig Hip Hop danseklasse på Bårdar.

Ønsker alle en flott uke!

 • 20.01.2017 kl. 10:56

Rock da Princess Look?Det er kanskje ikke helt meg å være sukkersøt. Men det er moro å gi det en sjanse. I likhet med hvordan jeg har gitt ballett en sjanse, så har det endt opp med å gi litt søtt sukkerstrøss istedenfor bare pepper.

I morgen skal jeg på "Prinsessebursdag" hos noen venner. Voksenfest, men alle som prinsesser. Til og med gutta kommer i prinsessekjoler - hvertfall noen. Haha! Så da får jeg sette meg litt mer inn i prinsessetemaet!

Ofte når jeg er rundt på nettet så finner jeg så utrolig mye søte klær som jeg har veldig lyst til å kjøpe, helt til jeg innser at det bare ville blitt pynt i skapet mitt. Kanskje noen andre kan kose seg med disse produktene som jeg ellers ikke får kjøpt? 

Bukse River slim fit / Candy Øredobber, Gull/Krystall / Morgan Armbånd rose pale / Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd roségoldfarben / Timex ORIGINALS CLASSIC ROUND Klokke rosegold / SPM BERMUDA Snøresko blush / Culture KENZIE Bluser rose / Unique Ballkjole fossil grey / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole rose / Zign Belte silver
 • 16.01.2017 kl. 21:08

Sunday Studio Outfit

Irlin Finsådal
Bilde: Min look i går. 

I dag, Mandag, har jeg hatt en lengre dag på kontoret på studio.  Etter jobb tok jeg turen til Circle, som i år har blitt koblet sammen med Bårdar. Mandag er min nye danse-på-klasser-dag. Så i dag tok jeg en Waacking-klasse. I love waacking! Vanligvis kommer jeg til å ta flere klasser på mandagen, men akkurat denne måneden jobber Erling så utrolig mye, så da må vi hjelpe hverandre mer med hundene. Så jeg måtte hjem til dem og lufte og kose og leke. Har jo ikke samvittighet til å la dem være for lenge alene hjemme. Det forjener ingen dyr.

Akkurat nå sitter vi i sofaen. På TV surrer en dokumentar om Magnus Carlsen. Nok en gang verdensmester i sjakk. Ikke at jeg er så interessert i sjakk, men spennende å bli kjent med nye personligheter i populærkulturen.

Håper alle dere har hatt en fin mandag og får en fin uke! 😘

 • 12.01.2017 kl. 23:15

Selfietips: Lumipop

Et av stegene for pene bilder, eventuelt pene selfier, er godt lys. Det har for mange mobiltelefoner blitt vanlig med blits på forsiden av kamera, og nå har også denne lille godsaken kommer. Lumipop er en liten lampe du setter på forsiden av mobilen slik at du kan ta fine bilder av din vennegjeng på byen, i parken eller hjemme i sofaen, uansett lysforhold. 

Ganske passende til den norske mørketidene ;-) Jeg kjøpte min på Extend Your Beauty på Frogner i Oslo. Hvor jeg alltid går for vippepåfyll.
 

Ser jeg ikke passelig overfladisk ut nå? Herlig! ;DIKKE GLEM:
VINN KULT
POLARIDKAMERA
PÅ MIN INSTAGRAM

 

 • 11.01.2017 kl. 14:22

Tilfeldig Retro Look

Jeg elsker retro. Jeg elsker tyvetalls herremote, jeg digger tredvetalls kultur, jeg beundrer førtitallets folkeånd, nyter femtitalls interiør, dåner av sekstitalls frisyrer, elsker syttitalls musikk, mores av åttitallets kommersielle utvikling og mimrer gjerne til nittitallet. Det skal sant sies at jeg er en nerd på populærkultur og moderne kunst, så jeg elsker histore - gjerne knyttet til kultur - som omhandler tiden fra 1920 til 1990. Egentlig fra de siste 16 årene også. 

Men denne outfiten var absolutt ikke planlagt, og endte opp med et retro-utrykk helt tilfeldig!

Til jul fikk jeg meg nytt utstyr for å lage krøller. For er det en ting jeg suger på - så er det å lage krøller. Jeg er bare IKKE flink til det. Men jeg prøver! Her om dagen hadde jeg kjøpt meg en utrolig søt body fra BikBok. Pastellrosa. Som om det kan bli søtere? Hva går jeg med til sånt? Det ble for søtt med highwaist skjørt denne gangen - selv om jeg nesten alltid går med skjørt til høyt liv for tiden. Det ble high waist bukse i sort. En annen favoritt.


Så der stod jeg, på badet, i mitt pastellantrekk, og sminket meg. Med mine tunge øyelokk har jeg nesten alltid samme sminketeknikk på øyene. En teknikk jeg faktisk lærte i en sminke tutorial om hvordan man Marilyn Monroe la sin sminke. Hun hadde ikke på nært holdt tunge øyelokk, men sminketeknikken hennes passer perfekt for meg. 

Mens jeg "dollet" meg opp før familieselskapet tok jeg inn de nye "krøllesakene" jeg hadde fått til jul. 30 minutter skulle de virke. Etter 15minutters sminke dro jeg dem ut - jeg har tross alt ikke mye tolmodighet. SimSalaBim! DET 60-talls housewife håret - åsså til det antrekket da! Tilfeldig vis hadde jeg endt opp med en retro look uten å en gang mene det.

Det er bare å sette på musikk fra musikalen Hairspray og bake litt cupcakes, så har vi det! 

Om outfiten: Bodyen er "Grip Body" fra Balance, selges på BikBok. Den er beregnet for trening, men passer like godt til casual festligheter eller hverdags. Draken er laget i glatt Jersey med dus og behagelig pastellfarge. Kommer også i sort. Drakten har tynne dobbelt stropper og dyp rygg samt utskjæring på øvre mage. Buksene er sort highwaist fra ukjent butikk i Kølhn i Tyskland. Mindre kvalitet for mer elastisk stoff, noe jeg behøver for mye dans i alle av klærne mine ;-) 


IKKE GLEM:
VINN KULT
POLARIDKAMERA
PÅ MIN INSTAGRAM

 

 • 09.01.2017 kl. 11:16

Ordne Opp & OutfitJa, grønt gress i Januar. Denne vinteren er så rar. Nyttårsaften hadde pluss syv grader og plutselig over natten ble det minus 12 grader. Det er ganske vanskelig å kle seg til været, så man ender opp med å enten fryse, eller være fryktelig varm.
Men men.  Her er en outfit fra her om dagen. 

Ellers så har jeg denne mandagen startet dagen hos legen. En kontrolltime for stoffskifte, som kan se litt ut til å svinge en del, samt ta den beryktede celleprøven. Det er jo slik at alle jenter over 25år får brev i posten og generelt ofte påminnelse om å ta celleprøve. Og helt ærlig - hvem har så lyst til at en lege skal drive å dra ut hud fra "der nede". Men så er det bra å passe på at alt er ok. Og ja - 2017 har jo blitt mitt "ordne opp i alt" år.  

Så langt i år, altså den siste uken har jeg både behandlet huden hver eneste dag, startet den ukentlige ansiktsbehandlingen. Jeg har tatt av de falske neglene og skal prøve å vokse mine egne så de kan bli mer sunne. Jeg har i tillegg startet resirkulering av søppel (vet ikke hvorfor jeg stoppa), gått ned 2 av de 4kg jeg gikk opp i jula gjennom behagelig kosthold som er hakke mer variert enn før (så klart spiste jeg sjokolade på jobb! Jeg lever tross alt!). Sjekket synet og ordnet nye briller og linser tilpasset mitt nåværende syn. Og jeg har til og med fått starta med tanntråden og tatt kontakt med en tannlege for å endelig komme meg til kontroll der. Så ja - så langt har 2017 vært realt ordne-opp-år. :-)

 • 07.01.2017 kl. 10:16

Styling Modell

Yes, afro! Kan du tro det? Med mitt hår!? Jeg følte meg royal, eller mer som Diana Ross på midten av 70-tallet. Tusen takk til Ida som stolte nok på at jeg kunne passe til hennes big finale på Image Academy! Det var utrolig gøy og hun var ekstremt flink! Flere bilder av resultatet kommer! :D

 

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no