hits
 • 12.02.2018 kl. 08:09

Jeg tar opp bloggingen igjen

Ja, det stemmer! Jeg går tilbake til å blogge fast igjen. Egentlig har jeg jo savna det litt. Om jeg går noen år tilbake var jeg på topp 5 mest leste bloggere i Norge over en liten periode. Det er utrolig mye jobb, men jeg synes jo egentlig det er fryktelig gøy. Og jeg tror det er veldig nyttig for meg med tanke på mitt yrke som danser.

Så da er det bare å følge med fremover for tøys og tull, hverdag, livet som danser, reiseblogger, og innlegg om mine interesser; fashion, dans, kultur og samfunn. Ikke minst kommer en gammel hitt tilbake; Fun Fact Friday. Som var min mest populære spalte "back in the days". Og ja, heftig konkurranse  kommer også!


Hva liker du å lese på blogger?

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!


  CONTACT


  irlin@irlin.net

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no