hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 12.02.2018 kl. 08:09

Jeg tar opp bloggingen igjen

Ja, det stemmer! Jeg går tilbake til å blogge fast igjen. Egentlig har jeg jo savna det litt. Om jeg går noen år tilbake var jeg på topp 5 mest leste bloggere i Norge over en liten periode. Det er utrolig mye jobb, men jeg synes jo egentlig det er fryktelig gøy. Og jeg tror det er veldig nyttig for meg med tanke på mitt yrke som danser.

Så da er det bare å følge med fremover for tøys og tull, hverdag, livet som danser, reiseblogger, og innlegg om mine interesser; fashion, dans, kultur og samfunn. Ikke minst kommer en gammel hitt tilbake; Fun Fact Friday. Som var min mest populære spalte "back in the days". Og ja, heftig konkurranse  kommer også!


Hva liker du å lese på blogger?

 

 

 Gjør som over 20.000 andre;
  Følg meg på @irlinradix 

Victoria Larsen

12.02.2018 kl. 11:44
Åh, det gleder meg å høre!! Utrolig moro og jeg gleder meg til å følge deg igjen :-D Jeg liker å bli kjent med bloggeren, som fakta ingen vet er alltid artig å lese :-)

I r l i n

12.02.2018 kl. 13:33
Victoria Larsen: Takk! :D Ja jeg er igrunn enig, får kjøre på med litt sånt :D

Ingrid Minde

12.02.2018 kl. 20:47
Jeg liker å lese om litt hyggelige ting uten at det blir alt for hverdagslig. Liker også at overskrift passer til innlegg. Godt språk synes jeg egentlig er det viktigste. Ting blir mye bedre å lese så lenge man formulerer seg bra.

Ellers er det gøy å lese om hobbyer, tips, anbefalinger osv :)

I r l i n

12.02.2018 kl. 22:37
Ingrid Minde: OOh dette var gode tips! :D Takk for tiden du tok deg for å kommentere det! :D

Ingrid Minde

13.02.2018 kl. 10:42
Bare hyggelig :)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM