hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 28.02.2017 kl. 17:41

Sunset at Golden Gate BridgeNår man drar til andre siden av kloden så er døgnet ganske annerledes, og kroppen vil gjerne ikke følge helt med. Med andre ord var jeg ganske så jetlag i går, mandag USA tid, og våknet klokken fire på natten. Fullt uthvilt. Kvelden før hadde vi sovnet rett etter Oscar-utdelingen av Beste Film (men akkurat rett før det ble annonsert at de gav prisen til feil vinner! Haha!) i ni tiden. Så hva gjør man når man våkner sån midt på natten? Jo man planlegger å se soloppgang. Og hvor se soloppgang i San Francisco? Jo, så klart på Golden Gate Bridge!

Vi hoppet i en Uber til den ene siden av den kjente broa (om du enda ikke vet hva Uber er, så er det en billigere og tryggere form for Taxi. Hvor du får deg en sjåfør, som er en privattperson, til å hente deg via en uber-app. Betaling og tilbakemeldinger gjøres via appen og koster så og si ingenting!). Den er mildt sagt gigantisk! Mens sola steg opp bak byen og det så og si var helt vindstille begynte vi å spasere over broen. Det tok nesten en time å gå over til andre siden og man er så høyt oppe at man ikke en gang forstår det nå man ser ned. Det er utrolig at noen har laget dette! Det er dog noe mer trist at denne broen også er et sted hvor mange velger å slutte livet sitt. Siden 1937 er det estimert 1600 mennesker som har hoppet fra broen. Selv om det . I 2015 var 26 personer som overlevde hoppet og i 2016 var 118 personer som ble reddet i siste liten fra å hoppe, så har den tatt pusten fra svært mange mennesker i et vondt sted i livet.
Jeg kan anbefale dokumentaren "The Bridge" som handler om akkurat dette. Hvor det ble satt opp kameraer ved broen over ett år.

Det er derfor både trist og bra at det langs broen er en del telefoner som fungerer både til nødanrop, men også som en kriselinje. Vakter går også over broen ved gjevne mellomrom for å følge med. Heldigvis så ikke vi noe!


 

Pernille

28.02.2017 kl. 17:56
Så fine bilder :)

Hege Kristin

28.02.2017 kl. 19:11
så fine bilder!

har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg, gjerne bli med 😃

Victoria Larsen

28.02.2017 kl. 19:35
Kjempe flotte bilder! :D
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM