The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 30.01.2017 kl. 21:33

Den ukentlige maskenEr det en ting jeg har blitt flinkere på dette året så er det å ta bedre vare på huden min. Så hver dag er det god primer før sminke og enda bedre rens så fort jeg kommer hjem for kvelden. Ja, til og med fuktighetskrem er fast innslag for natten. Nattkrem, vell og merke.

Jeg har merket stor forskjell. Huden min er mindre tørr og hudormene har forsvunnet. Jeg sliter litt med porer så det er bra å få renset dem godt. En gang i uken tar jeg dyprens med pealing og ansiktsmaske. Jeg har forelsket meg i JorgObe sin ansiktsmaske. "Den sorte maska" som så mange sier. Den er fantastisk! Fryktelig sterk, men funker så utrolig bra! 
Jeg ser mange andre bruker den også. Og rart er ikke det. For den er amazing!

Ellers så har mandagen vært fin. Etter en hyggelig helg. Fredagen var Silje her for å sende søknad til kulturrådet. Ble en sen natt, og "tidlig" lørdag. Men lørdagen var etter det en helt fri dag (endelig! så deilig!). Den gikk til at jeg og Tony lå på sofaen og hørte på funk og disco hits før en hyggelig kveld med Erling og film. Yoshi var ikke hjemme ettersom han var på "date" hos hundekjæresten. På Søndag var det å sette nye vipper (så snill som åpnet for meg på en søndag!), holde klasse på Sometimes og tre timers danseøvelse med Radix. 
I dag har mandagen vært preget av arbeid på studio og en deilig Hip Hop danseklasse på Bårdar.

Ønsker alle en flott uke!

 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no