hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 30.01.2017 kl. 21:33

Den ukentlige maskenEr det en ting jeg har blitt flinkere på dette året så er det å ta bedre vare på huden min. Så hver dag er det god primer før sminke og enda bedre rens så fort jeg kommer hjem for kvelden. Ja, til og med fuktighetskrem er fast innslag for natten. Nattkrem, vell og merke.

Jeg har merket stor forskjell. Huden min er mindre tørr og hudormene har forsvunnet. Jeg sliter litt med porer så det er bra å få renset dem godt. En gang i uken tar jeg dyprens med pealing og ansiktsmaske. Jeg har forelsket meg i JorgObe sin ansiktsmaske. "Den sorte maska" som så mange sier. Den er fantastisk! Fryktelig sterk, men funker så utrolig bra! 
Jeg ser mange andre bruker den også. Og rart er ikke det. For den er amazing!

Ellers så har mandagen vært fin. Etter en hyggelig helg. Fredagen var Silje her for å sende søknad til kulturrådet. Ble en sen natt, og "tidlig" lørdag. Men lørdagen var etter det en helt fri dag (endelig! så deilig!). Den gikk til at jeg og Tony lå på sofaen og hørte på funk og disco hits før en hyggelig kveld med Erling og film. Yoshi var ikke hjemme ettersom han var på "date" hos hundekjæresten. På Søndag var det å sette nye vipper (så snill som åpnet for meg på en søndag!), holde klasse på Sometimes og tre timers danseøvelse med Radix. 
I dag har mandagen vært preget av arbeid på studio og en deilig Hip Hop danseklasse på Bårdar.

Ønsker alle en flott uke!

 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM