The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 28.01.2017 kl. 13:13

Nytt kapittel med MacBook


Bilde: Ny Macbook Pro i hus.

Etter fem lojale år måtte min gamle MacBook ta kvelden. Det var sørgelig. Både fordi jeg mistet masse ulagret arbeid og fordi den Macen har vært med på så utrolig mye. Ja.. la oss mimre litt om tiden med meg og min gamle Mac...

Den opplevde russetiden på Drammen vidergående skole og dro med på reiser til både London, New York, Boston, India, Singapore, Hong Kong, Dubai, Tallinn, Paris, Maldivene og Tyskland. Den flyttet fra en leilighet i Drammen, til et hus i Mjøndalen til en leilighet i Oslo. Den var med på jobb på Sometimes studio hver dag, og postet blogginnlegg fra turnèlivet på shows i hele landet som jeg jobbet på. Den har spilt musikk for flere hundre mennesker på dansekurs rundt forbi i Norge og redigert videoer fra hverdagsopplevelser med venner. 
Den ble brukt som prosjektor-maskin i bryllupet mitt og har vært proppet av valpebilder av både Tony og Yoshi. 


Den har vært på, aktiv og i bruk hver eneste dag siden jeg kjøpte den i 2012. Takk for noen lojale år gamle venn!

Sima Sophian

29.01.2017 kl. 21:43
Hehe, koselig innlegg :)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no