hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 28.01.2017 kl. 13:13

Nytt kapittel med MacBook


Bilde: Ny Macbook Pro i hus.

Etter fem lojale år måtte min gamle MacBook ta kvelden. Det var sørgelig. Både fordi jeg mistet masse ulagret arbeid og fordi den Macen har vært med på så utrolig mye. Ja.. la oss mimre litt om tiden med meg og min gamle Mac...

Den opplevde russetiden på Drammen vidergående skole og dro med på reiser til både London, New York, Boston, India, Singapore, Hong Kong, Dubai, Tallinn, Paris, Maldivene og Tyskland. Den flyttet fra en leilighet i Drammen, til et hus i Mjøndalen til en leilighet i Oslo. Den var med på jobb på Sometimes studio hver dag, og postet blogginnlegg fra turnèlivet på shows i hele landet som jeg jobbet på. Den har spilt musikk for flere hundre mennesker på dansekurs rundt forbi i Norge og redigert videoer fra hverdagsopplevelser med venner. 
Den ble brukt som prosjektor-maskin i bryllupet mitt og har vært proppet av valpebilder av både Tony og Yoshi. 


Den har vært på, aktiv og i bruk hver eneste dag siden jeg kjøpte den i 2012. Takk for noen lojale år gamle venn!

Sima Sophian

29.01.2017 kl. 21:43
Hehe, koselig innlegg :)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM