The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 23.01.2017 kl. 22:14

Gladmandag

Processed with VSCO with e1 presetProcessed with VSCO with e1 preset
 

Mandag kom litt brått på denne uken. På lørdag hadde vi Åpen Dag på Sometimes Studio: Over hundre mennesker innom på en og samme dag gjør deg sliten. Men det var sykt gøy! I tillegg var det både festligheter, personalmøte og Radix øvelser på tur før helga var over. Jeg tok meg selv i å tro det skulle være helg nå, men tok feil der.

MEN! Mandagen er egentlig ikke så gal! Og i dag var ingen unntakt på at man bare må tenke litt positivt for at dagen skal bli bedre. Etter en fin og produktiv dag på studio, både med administrativt og spennende sceniske-planlegginger så fikk vi besøk av superstar-poledancer Yvonne Smink. Hun er en av de få pole superstjernene som har besøkt studioet våres som jeg faktisk har beundret. Jeg er jo ikke så veldig "inni" pole enda så det er kanskje litt vanskelig for meg å bli like starstruck som mine kollegaer. Jeg prøver å få mer kunnskap om det, men det er vanskelig når du ikke driver med det selv. Men denne frøkna liker jeg veldig! Hun er jordnær, har en unik og har en utrolig kul stil på stanga. Litt moderne og Hip Hop, og hun liker å danse Hip Hop. Så det var hyggelig å møte henne igjen i dag. Hun skal holde klasser hos oss ut uka, samt litt workshops. Blir kult for medlemmene våre! De er super gira!

Kvelden min sikret seg en deilig ende da jeg tok turen til Bårdar.. Circle? Bårdar? Circle@Bårdar?...Jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det - nå som Circle Hip Hop studio har gått sammen med Bårdar? Uansett! Jeg dro dit! Planen var egentlig å ta Waacking, men da jeg både møtte på Radix-Gina og tidligere folkehøgskole-venninne Synne endret planene seg. De fikk overtalt meg til å heller være med på Hip Hop klassen til Sara Einebu. Og jeg er helt ekstemt glad for at jeg sa ja til det. Kjente jeg bare var LYKKELIG da jeg gikk ut av klassen. En ting er at dans gjør meg lykkelig, en annen ting er at Sara er en kjempeflink og sprudlende instruktør  - og koreografien var amazing <3 Nå gleder jeg meg helt ekstremt til hver mandag med hennes timer! Kom gjerne innom du også å bli med på moroa! 

 Aaah, denne mandagen ble ikke så ille alikevell <3

 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no