hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 22.01.2017 kl. 13:44

Voksen Prinsesse Fest


Bilde: Meg og Lisa klare for å dra til prinsessefest

 

I går og natt til i dag var det to prinsesser som fylte år. Blant annet Prinsesse Ingrid Aleksandra som ble tenåring. Dette fant venneparet Anders og Tina ut at måtte feires med en skikkelig prinsessefest. Haha, for en idè! Det måtte bare komme fra de to! Som stadig er gode verter til veldig spennende og gøye aktiviteter. Det var tross alt dette paret som matchet hverandre i to ulike kostymekvelder på Halloweenpartyet. Blant annet som de beste Team Rockets den ene kvelden Haha, fantastisk! 

Så jeg kastet meg selvfølgelig på temafesten dems i går kveld!Bilde: Lisa, verteprinsesse Anders og meg xD


For the record, jeg elsker temafester! Kle seg ut generelt er noe jeg synes jeg veldig morsomt. Og er det en ting jeg kanskje aldri har prioritert å kle meg ut som er faktisk prinsesse. Selv når jeg gikk i barnehage og vi hadde vårt aller første karnevall, så kledde jeg meg ut som en prins. Ja du leste riktig. Ikke prinsesse, men prins! Haha. Når jeg tenker på det nå så lurer jeg på hva de barnehagetantene tenkte om meg.  Men for meg var det jo greit. Lånte bare en 80-talls paljettjakke fra mamma og en stor hvit Aladdin-bukse. Mener også jeg hadde en rar liten hatt på meg som lå igjen etter besta. Hehe, vittig!

Uansett - nå skulle jeg for første mang i mitt liv; kle meg ut som prinsesse! Og da skulle jeg sannelig være rosa! Uvant, men cute. Såklart med krona jeg fikk til bursdagen for to år siden og krøllette hår ;-)Bilde: Emelie som "Princess of the dark", meg, Christina, Agnes og verten Tina <3Lisa er innom Oslo denne helgen for en danse-audition så hun ble også med til festen. (Godt å ha noen å dra med når man er utkledd og må ta kollektiv, hehe!) Mange fra Sometimes var også med, og da blir det jo alltid koselig! Spesielt hyggelig var det at Alison var tilbake etter en måned i Afrika. Så det var spennende å høre hvordan hun har hatt det! Så kult å bare dra bort sån en hel måned. Men deilig å få henne hjem igjen <3

Tina og Anders er i tillegg veldig gode verter. Shots og kaker, samt prinsesse-godteriposer. Haha, det var så mye rosa pynt og tyll i den leiligheten dems i går! Til og med pole-stangen i stua dems hadde fått tyllsløyfe på seg! Tusen takk for en kjempekoselig kveld dere! Det ble ikke så sent på meg denne gangen, men koste meg max alikevell! :D
Fikk så klart også mange rare blikk av folk når vi både satt og ventet på buss og kjøpte nattmat på McDonalds i prinsessekostyme! Haha!

Victoria Larsen

22.01.2017 kl. 13:47
Så koselig! Fine bilder :D

Vivian

22.01.2017 kl. 14:19
Ser ut som en morsom kveld :)

Marie Caroline

22.01.2017 kl. 14:48
Ser så gøy ut, elsker kostymene!

Iselin Renée

22.01.2017 kl. 14:54
Det så ut som en koselig kveld :)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM