The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 21.01.2017 kl. 17:59

Ukens Hot & Not
HOT: Så den britiske filmen, "One Chance" i går. Filmen handler om Paul Potts. Husker dere han? Britisk vinner av "Britains Got Talent". En skikkelig underdog som tok hele Storbritania og store deler av verden med storm. Virkelig bra film for dem som liker "Based on a true story"-filmer. 

NOT: Donald Trump ble satt i det Hvite Hus denne uken. Tristeste show noen gang, ingen store artister ville jo stille opp. Og så utrolig lite folk, i forhold til før, ved paraden i Washington. Trist.. hele greia! 

HOT: Denne her danske videoer får meg så sykt mye til å grine. Jeg elsker sån her medmennesklig-kliss!

NOT:  Jeg liker ikke at fru Trump prøver å skape Jackie Kennedy-assosiasjoner med den looken sin under president-innsettelsen denne uken. Selv om kjolen var helt amazing! Så liker jeg det bare ikke. ;-)
HOT:  Jeg digger stilen til stylist Hodo Musa som instagrammer fra @hodovodo ! Verdt en titt!

NOT: Fader! At jeg glemte at Norske Talenter hadde startet igjen! Fikk ikke sett det! Jeg elsker Norske Talenter på Tv2!

Victoria Larsen

21.01.2017 kl. 19:06
Enig!
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no