hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 21.01.2017 kl. 17:59

Ukens Hot & Not
HOT: Så den britiske filmen, "One Chance" i går. Filmen handler om Paul Potts. Husker dere han? Britisk vinner av "Britains Got Talent". En skikkelig underdog som tok hele Storbritania og store deler av verden med storm. Virkelig bra film for dem som liker "Based on a true story"-filmer. 

NOT: Donald Trump ble satt i det Hvite Hus denne uken. Tristeste show noen gang, ingen store artister ville jo stille opp. Og så utrolig lite folk, i forhold til før, ved paraden i Washington. Trist.. hele greia! 

HOT: Denne her danske videoer får meg så sykt mye til å grine. Jeg elsker sån her medmennesklig-kliss!

NOT:  Jeg liker ikke at fru Trump prøver å skape Jackie Kennedy-assosiasjoner med den looken sin under president-innsettelsen denne uken. Selv om kjolen var helt amazing! Så liker jeg det bare ikke. ;-)
HOT:  Jeg digger stilen til stylist Hodo Musa som instagrammer fra @hodovodo ! Verdt en titt!

NOT: Fader! At jeg glemte at Norske Talenter hadde startet igjen! Fikk ikke sett det! Jeg elsker Norske Talenter på Tv2!

Victoria Larsen

21.01.2017 kl. 19:06
Enig!
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM