hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 16.01.2017 kl. 21:08

Sunday Studio Outfit

Irlin Finsådal
Bilde: Min look i går. 

I dag, Mandag, har jeg hatt en lengre dag på kontoret på studio.  Etter jobb tok jeg turen til Circle, som i år har blitt koblet sammen med Bårdar. Mandag er min nye danse-på-klasser-dag. Så i dag tok jeg en Waacking-klasse. I love waacking! Vanligvis kommer jeg til å ta flere klasser på mandagen, men akkurat denne måneden jobber Erling så utrolig mye, så da må vi hjelpe hverandre mer med hundene. Så jeg måtte hjem til dem og lufte og kose og leke. Har jo ikke samvittighet til å la dem være for lenge alene hjemme. Det forjener ingen dyr.

Akkurat nå sitter vi i sofaen. På TV surrer en dokumentar om Magnus Carlsen. Nok en gang verdensmester i sjakk. Ikke at jeg er så interessert i sjakk, men spennende å bli kjent med nye personligheter i populærkulturen.

Håper alle dere har hatt en fin mandag og får en fin uke! 😘

Victoria Larsen

16.01.2017 kl. 21:41
Så fint antrekk! Jeg håper du får en fin mandagskveld :-)

Anette

16.01.2017 kl. 22:12
Kjempefint antrekk! :)

Katrine

17.01.2017 kl. 13:50
Sååå fin!!
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM