The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 16.01.2017 kl. 21:08

Sunday Studio Outfit

Irlin Finsådal
Bilde: Min look i går. 

I dag, Mandag, har jeg hatt en lengre dag på kontoret på studio.  Etter jobb tok jeg turen til Circle, som i år har blitt koblet sammen med Bårdar. Mandag er min nye danse-på-klasser-dag. Så i dag tok jeg en Waacking-klasse. I love waacking! Vanligvis kommer jeg til å ta flere klasser på mandagen, men akkurat denne måneden jobber Erling så utrolig mye, så da må vi hjelpe hverandre mer med hundene. Så jeg måtte hjem til dem og lufte og kose og leke. Har jo ikke samvittighet til å la dem være for lenge alene hjemme. Det forjener ingen dyr.

Akkurat nå sitter vi i sofaen. På TV surrer en dokumentar om Magnus Carlsen. Nok en gang verdensmester i sjakk. Ikke at jeg er så interessert i sjakk, men spennende å bli kjent med nye personligheter i populærkulturen.

Håper alle dere har hatt en fin mandag og får en fin uke! 😘

Victoria Larsen

16.01.2017 kl. 21:41
Så fint antrekk! Jeg håper du får en fin mandagskveld :-)

Anette

16.01.2017 kl. 22:12
Kjempefint antrekk! :)

Katrine

17.01.2017 kl. 13:50
Sååå fin!!
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!



  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no