hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 14.01.2017 kl. 12:04

Ukens KommentarerLa meg først presistere hvor mye jeg elsket å ha den afroen! Det var så gøy! Jeg har jo selvpåkrevd at jeg i tidligere liv levde i USA på midten av 70-tallet. Så dette passet svært godt med min iver for funk og disco! Haha. Makeupen er forresten av kjempedyktige Ida Jonas, som du kan følge på facebook her.
Så over til denne "Ukens"

📀 Ukens kommentar: MUSIKK  Jeg digger den nye låta til Bruno Mars, 24K Magic, selv om den selvsagt ikke blir like stor hitt som Uptown Funk. Det skal tross alt godt gjøres. Jeg vil også bare kaste inn at jeg digger hvordan Bruno holder seg både funky og trekker mange linjer til fortidens musikk. På hans opptreden på American Music Awards gjorde han igjen en lineup på flere vokalister bak mikrofonene. Noe som assosieres både med 60-tallets disco-grupper og 70-tallets Hip Hop rapcrew. Ikke minst blir jeg helt vill når jeg ser Bruno gjør en "Michael Jackson" - en lengre break med nesten bare trommer og spot light ovenfra til solo-dans.  Se opptreden her.

🎥 Ukens kommentar: FILM Anbefaler alle å se filmen Sully. Alles kjære Tom Hanks i hovedrollen som den ekte flykapteinen Sully som klarte å redde flere tusen menneskeliv ved å lande et fly i elven Hudson. Noe som i seg selv er helt ekstremt godt gjort. Men hvordan blir livet etter at helterosingen legger seg og flyselskapet har tapt store penger? Og hvordan takler man å bli kjendis over natta? Kjempebra film regissert av Clint Eastwood. 

📣 Ukens kommentar: MEDIA Hvorfor i all verden skal alle "Slik kommer du deg i form i 2017"-artiklene alltid være så fryktelig svake? Det er alltid det samme punktene: "Finn en treningsform du liker" - "Ikke overdriv i starten" - "Finn en treningsvenn"....  Jah... kjempegod journalisme!

👑 Ukens kommentar: KLASSIKER  Jeg må bare nevne en gammel klassiker som plutselig stjal hjertet mitt denne uka. For jeg hadde aldri lagt merke til hvor funky den egentlig var før jeg hørte den igjen nå med litt nye ører. Jeg bare sier det, sett på Boney M med Sunny, og legg merke til instrumentalen. It is frikkin' funky!

🤓 Ukent kommentar: WORLD WIDE WEB Jeg vil først og fremst anbefale alle å sjekke ut hva denne talentflle personen faktisk klarer å gjøre med å bruke bare hendene sine, og en gitar! Som beatboxing, men med kassegitaren! For ikke å glemme den morsomme sannheten, og de hysteriske bevegelsene, i denne videoen

📡 Ukens kommentar: TV Når du skal slappe av funker det ikke å se på Farmen på tv. Med så mange arbeidsoppgaver og krangling blir man jo bare sliten av å se på! Og hvorfor skal vi presse B-kjendiser inn i enda et tv-konsept?

💖 Ukens personlige høydepunkt: Å komme tilbake til å undervise på Jessheim og oppstart med Radix-øvelser. Det føltes godt. Akkurat det gir meg lykkerus i hverdagen!

🌵 Ukens personlige utfodringer: Støl, hver eneste jækla dag etter flere timers dansing - hver dag. Samt en litt røff tur til legen på mandag.

🌻 Ukens motto: Har nok ikke hatt noe motto. Annet enn at jeg har tenkt mye på hvor bra start jeg har hatt på dette året, og at jeg skal prøve å legge inn en spesiell opplevelse eller lærdom hver uke dette året.

🌺 Ukens generelle kommentar: Alle driver med mikronåling på øyebrynene sine for tia. Altså en slags tattovering av øyebryn som ser naturlig ut. Det frister, men kjenner jeg ikke gidder bruke penger på akkurat det... Har jo ikke lyse bryn..

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 12:49
Så artig lesing! Flott bilde av deg :)

Seline Ekelund

14.01.2017 kl. 18:11
Aw, fint innlegg! :D
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM