hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 08.01.2017 kl. 12:34

Hjemme, Helg og Hip Hop dokis
Så kom søndag enda en gang. Denne uka har gått fort, men alikevell har så mye skjedd. I helgen har jeg kost meg masse! Den startet på Fredag med årets første danseklasse før jeg dro hjem for en skikkelig kosekveld i sofaen med favorittmenneske og mine to hunder. Yoshi og Tony. Med god snacks og god film. 

På lørdag hadde jeg faktisk fri. Det er sjeldent jeg har fri. Somregel så jobber jeg enten på studio, koreograferer og forbereder til klasser og kurs, jobber administrativt med Radix crewet eller eget firma, eller organiserer egne sosiale medier. Men i går, så tok jeg det ganske med ro. Bare kort litt dansing (for kosens skyld) og litt koseblogging. (Nei jeg klarer ikke sitte HELT i ro. Det går ikke, da blir jeg bare stressa)


Når kvelden kom var jeg og gutta (altså hundene) helt alene hjemme. Erling dro ut på nyttårsbord med det ene bandet sitt så det var på tide å utnytte det til egen fordel. Nemlig med å sette på Netflix dokumentaren "Hip Hop Evolution". Jeg trodde det var en dokumentarfilm, men det viste seg å være en hel serie. Og så klart så kunne ikke jeg dy meg med å "bingewatche" hele serien. Fire timer med real innføring i Hip Hop - men med mest fokus på DJ, MC og rap. 

Selv om det er dansen jeg er mest facinert av i Hip Hop, så henger kunnskapen om dens historie helt tett innpå den generelle kulturen og musikken. Man må kunne bakgrunnen for å leve det. Og helt ærlig - jeg elsker alt av kulturhistorie, men Hip Hop har en spesiell og interessang plass. Det er så dypt og bredt, og fult av så mange sjeler! Både i New York og i L.A. Fra discoens rytmer og jazzens lange historie. Fra party og moro til kritisk politikk og gjengoppgjør. Den komersielle verden kontra hva som skjer underground. Og SANNHETEN i hele kulturen. It is amazing!

Så jeg anbefaler virkerlig dokisen til andre som har lyst å lære mer kulturhistorie fra moderne tid. Og om du driver med streetdance, MC, DJ eller rap - så er den et must!

Victoria Larsen

08.01.2017 kl. 12:44
Så utrolig koselig! Jeg ønsker deg en fin Søndag :-)

lisarorvik

08.01.2017 kl. 13:02
Så koselig :) (Jeg har forresten ukens blogg konkurranse, bli gjerne med)

spisogspar

08.01.2017 kl. 22:40
Så kjempefin header du har :)) Høres ut som en flott helg du har hatt :))

Ida Øverland

09.01.2017 kl. 09:55
så utrolig koselig <3
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM