The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 07.01.2017 kl. 10:16

Styling Modell

Yes, afro! Kan du tro det? Med mitt hår!? Jeg følte meg royal, eller mer som Diana Ross på midten av 70-tallet. Tusen takk til Ida som stolte nok på at jeg kunne passe til hennes big finale på Image Academy! Det var utrolig gøy og hun var ekstremt flink! Flere bilder av resultatet kommer! :D

 

Victoria Larsen

07.01.2017 kl. 12:14
Utrolig flott du er! :)

Tam Huynh

07.01.2017 kl. 13:35
wow! du ser helt smashing ut!

Abbii

08.01.2017 kl. 12:04
Superstilig sminke og hår.
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no