The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 01.01.2017 kl. 14:55

Its showtime, 2017!

Da har 1.Januar 2017 kommet. Første dagen i et nytt år. Første siden av et nytt kapittel! Jeg gleder meg kjempemye til dette året. Ikke at så veldig mye er planlagt, men jeg kjenner på meg at dette året blir veldig bra!

Hvorfor? Nei jeg vet ikke helt. Det er igrunn bare en følelse jeg har. Vell, det er riktig nok noen par elementer av nyheter som vil prege det kommende året. Og ikke minst at jeg har arbeidet opp saker og ting i 2016 som vil gjøre tiden fremover fantastisk.

Mye spennende skal skje med Radix, mye nytt skjer på Sometimes, mange nye prosjekter er i gang og med venner har vi mange morsomme planer! 

Når det gjelder nyttårsfortsett så er jeg av den typen som egentlig ikke har nye løfter for det nye året.
Heller at jeg skal gå inn i året md åpent sinn og iver til å fylle året med ny lærdom, gode gjerninger og minnerikeopplevelser.

I år har jeg dog noen par løfter for meg selv for å forbedre hverdagen.
 


Mine personlige løfter for 2017:

- Hver dag si til meg selv en ting jeg setter pris på
 Dette er noe som faktisk har endret sykt mye hvordan jeg tenker før, og jeg skal fortsette å gjøre det nå også. Alt fra å tenke "Jeg setter pris på disse to herlige hundene mine" når man går tur i pøs regn til å faktisk si ifra til deg selv at "Jeg setter pris på mine venner og muligheten til å gjøre hva jeg vil" når man er ute på eventyr med gode mennesker. Før har jeg bare tenkt det, i år skal jeg skrive det ned også.

- Ta bedre vare på huden min
Etter så mange år med så og si null hudpleie så har det sagt stopp. Nå må jeg skjerpe meg! Bedre sminkefjerning, jevnlig peiling, nattkrem og ukentlig ansiktsmaske. Nå skal de porene ikke bli dypere!

- Drikke mindre alkohol
Det er jo tross alt gift for kroppen. Jeg setter mental helse på lik høyde som fysisk helse, og har dermed tatt meg en del glass i helgene bare for å kunne kose meg. Men nå skal mengden promille ned til bare spesielle begivenheter, og spesiell grunn til kos.Ikke bare fordi det er fredag, lørdag og til tider søndag.

- Reise mer for å danse
I år vil jeg, som andre år, jobbe med dansingen min. Gjennom Radix er utløpet for intensivtrening i det man må jobbe med blitt stort, men i år vil jeg også samler mer informasjon og inspirasjon fra nye kanter. Jeg håper å få tatt flere privattimer, lese meg opp enda mer på dansehistorie og reise mer ut i verden for å hente inspirasjon. Noen billetter er allerede kjøpt.

- Bli flinkere til å ta til meg komplimenter
Er vi ikke alle veldig dårlig på det? Jeg suger til å ta imot komplimenter. Jeg skal nå slutte å fjase det bort hvis noen sier noe hyggelig, og heller ta det til meg og si takk på en ordentlig måte. Det er på tide å slutte å komme med noe negativt om seg selv i respons på det positive noen sier til meg. Ingen vits! Heller huske det fine noen sier og kanskje heller tenke at de sier det for en grunn. 

- Fortsette å leve i tanken om at livet er langt og herlig, men det må så ofte som mulig fylles med spontanitet, festligheter, gode mennesker og verdifulle valg. Hver dag er en viktig del av minnene du ser tilbake på.


GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!

May-Celin Nybak

11.01.2017 kl. 20:17
Et flott bilde og en flott blogg. Det virker som du har ett spennende liv med dans, reiser og mere til. :)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no