hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 13.01.2017 kl. 22:12

Take Away og Twerking


Bilde. Min Twerkingklasse i kveld

En deilig fredag må jeg si! Og yøye meg for en fantastisk gjeng som møtte opp til min dansetime i Oslo i kveld! Stappfull klasse og herlig energi. Mye latter, glede og deilig bruk av kroppen. Svett og god til helgen skal starte. Det var duket for Twerking denne helgen. Noe jeg har blandede følelser for. Twerking har de siste 4-5årene utviklet seg til å bli en slags dansestil. Twerking teknikkene er hentet fra afrikansk folkedans, og noe det mer latinamerikanske. Men de siste årene har å riste på rumpa blitt kommersielt brukt både i Hip Hop videoer og for ikke å glemme artister som Miley Cyrus. Men hva skal man si? Folk elsker det. Synes det er kjempegøy. Og jeg er alltid påpasselig med å forklare hvor stilen og bevegelsene kommer fra, så jeg håper "dansegudene" ikke forbanner meg for det. After all - skal ikke dans være mor?

Noe annet som er deilig med "twerking", er jo nettop det at det er så "sunt" mentalt. Å skulle gå fra et samfunn som alltid fokuserer på at fett ikke skal synes, til å gjøre danseteknikker hvor fett og muskelvev skal hoppe og sprette alle veier for å kjøre det riktig. Haha. Det er faktisk ganske så befriende! 

Tusen takk for alle som kom i timen min i dag! Dere var amazing!! SHAKE SHAKE! POP! POP! :D

Kom gjerne en tur innom en time hos meg i Twerking om dere er i hovedstaden en helg ;-) 
 MEN NÅ! Nå er det helg! Og nå skal jeg kose meg max i kveld. I morgen kommer Lisa og det blir kjempekoselig, hun blir til mandag <3 Deilig med litt Vennesla-påfyll!

Og middag i dag? Min favoritt er helt klart Sushi! Jada, så klart liker jeg søtsaker og fettete junkfood. Men Sushi er bare det beste. Eller rettere sagt; Sashimi.

Jeg synes også jeg fortjener flerkulturelt poeng for kombinasjonen av Norsk Solo og japansk takeaway.

 

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 00:19
Så utrolig flott! Jeg håper du får en fin helg :-)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM