The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 13.01.2017 kl. 22:12

Take Away og Twerking


Bilde. Min Twerkingklasse i kveld

En deilig fredag må jeg si! Og yøye meg for en fantastisk gjeng som møtte opp til min dansetime i Oslo i kveld! Stappfull klasse og herlig energi. Mye latter, glede og deilig bruk av kroppen. Svett og god til helgen skal starte. Det var duket for Twerking denne helgen. Noe jeg har blandede følelser for. Twerking har de siste 4-5årene utviklet seg til å bli en slags dansestil. Twerking teknikkene er hentet fra afrikansk folkedans, og noe det mer latinamerikanske. Men de siste årene har å riste på rumpa blitt kommersielt brukt både i Hip Hop videoer og for ikke å glemme artister som Miley Cyrus. Men hva skal man si? Folk elsker det. Synes det er kjempegøy. Og jeg er alltid påpasselig med å forklare hvor stilen og bevegelsene kommer fra, så jeg håper "dansegudene" ikke forbanner meg for det. After all - skal ikke dans være mor?

Noe annet som er deilig med "twerking", er jo nettop det at det er så "sunt" mentalt. Å skulle gå fra et samfunn som alltid fokuserer på at fett ikke skal synes, til å gjøre danseteknikker hvor fett og muskelvev skal hoppe og sprette alle veier for å kjøre det riktig. Haha. Det er faktisk ganske så befriende! 

Tusen takk for alle som kom i timen min i dag! Dere var amazing!! SHAKE SHAKE! POP! POP! :D

Kom gjerne en tur innom en time hos meg i Twerking om dere er i hovedstaden en helg ;-) 
 MEN NÅ! Nå er det helg! Og nå skal jeg kose meg max i kveld. I morgen kommer Lisa og det blir kjempekoselig, hun blir til mandag <3 Deilig med litt Vennesla-påfyll!

Og middag i dag? Min favoritt er helt klart Sushi! Jada, så klart liker jeg søtsaker og fettete junkfood. Men Sushi er bare det beste. Eller rettere sagt; Sashimi.

Jeg synes også jeg fortjener flerkulturelt poeng for kombinasjonen av Norsk Solo og japansk takeaway.

 

Victoria Larsen

14.01.2017 kl. 00:19
Så utrolig flott! Jeg håper du får en fin helg :-)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no