The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 12.01.2017 kl. 23:15

Selfietips: Lumipop

Et av stegene for pene bilder, eventuelt pene selfier, er godt lys. Det har for mange mobiltelefoner blitt vanlig med blits på forsiden av kamera, og nå har også denne lille godsaken kommer. Lumipop er en liten lampe du setter på forsiden av mobilen slik at du kan ta fine bilder av din vennegjeng på byen, i parken eller hjemme i sofaen, uansett lysforhold. 

Ganske passende til den norske mørketidene ;-) Jeg kjøpte min på Extend Your Beauty på Frogner i Oslo. Hvor jeg alltid går for vippepåfyll.
 

Ser jeg ikke passelig overfladisk ut nå? Herlig! ;DIKKE GLEM:
VINN KULT
POLARIDKAMERA
PÅ MIN INSTAGRAM

 

Victoria Larsen

12.01.2017 kl. 23:33
Åh. sååå utrolig stilig! Skulle hatt en slik :D
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no