The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 20.01.2017 kl. 10:56

Rock da Princess Look?Det er kanskje ikke helt meg å være sukkersøt. Men det er moro å gi det en sjanse. I likhet med hvordan jeg har gitt ballett en sjanse, så har det endt opp med å gi litt søtt sukkerstrøss istedenfor bare pepper.

I morgen skal jeg på "Prinsessebursdag" hos noen venner. Voksenfest, men alle som prinsesser. Til og med gutta kommer i prinsessekjoler - hvertfall noen. Haha! Så da får jeg sette meg litt mer inn i prinsessetemaet!

Ofte når jeg er rundt på nettet så finner jeg så utrolig mye søte klær som jeg har veldig lyst til å kjøpe, helt til jeg innser at det bare ville blitt pynt i skapet mitt. Kanskje noen andre kan kose seg med disse produktene som jeg ellers ikke får kjøpt? 

Bukse River slim fit / Candy Øredobber, Gull/Krystall / Morgan Armbånd rose pale / Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd roségoldfarben / Timex ORIGINALS CLASSIC ROUND Klokke rosegold / SPM BERMUDA Snøresko blush / Culture KENZIE Bluser rose / Unique Ballkjole fossil grey / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole rose / Zign Belte silver
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no