hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 20.01.2017 kl. 10:56

Rock da Princess Look?Det er kanskje ikke helt meg å være sukkersøt. Men det er moro å gi det en sjanse. I likhet med hvordan jeg har gitt ballett en sjanse, så har det endt opp med å gi litt søtt sukkerstrøss istedenfor bare pepper.

I morgen skal jeg på "Prinsessebursdag" hos noen venner. Voksenfest, men alle som prinsesser. Til og med gutta kommer i prinsessekjoler - hvertfall noen. Haha! Så da får jeg sette meg litt mer inn i prinsessetemaet!

Ofte når jeg er rundt på nettet så finner jeg så utrolig mye søte klær som jeg har veldig lyst til å kjøpe, helt til jeg innser at det bare ville blitt pynt i skapet mitt. Kanskje noen andre kan kose seg med disse produktene som jeg ellers ikke får kjøpt? 

Bukse River slim fit / Candy Øredobber, Gull/Krystall / Morgan Armbånd rose pale / Tamaris Jewelry CHELSEA Armbånd roségoldfarben / Timex ORIGINALS CLASSIC ROUND Klokke rosegold / SPM BERMUDA Snøresko blush / Culture KENZIE Bluser rose / Unique Ballkjole fossil grey / Young Couture by Barbara Schwarzer Fotsid kjole rose / Zign Belte silver
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM