hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 19.12.2016 kl. 13:35

På Musikkvideo shootI går, søndag, var det duket for ny videinnspilling til musikkvideo. Da min tidligere show-kollega Evalyne skulle gi ut en låt spurte hun om jeg kunne bidra med dans til videoen sin.

Ettersom jeg kjenner Evalyne fra før så sa jeg at jeg kunne hjelpe henne med litt freestyling så lenge hun fant noen andre dansere som passet bedre til hennes private budgett. Det syntes hun hørtes veldig bra ut og vi dro dermed tre dansere, kamerateam, skuespillere og artist til Asker for innspilling. 

Evalyne produseres utenfor landegrensen og sangen synges derfor på Swahili. Rytmen er dermed nærmere reggeaton og dancehall, enn annet. Så den var veldig catchy og dermed lett å leke seg med. 

Med på videoen var to unge dancehall-dansere fra Drammen. Hvorav hun ene morsomt nok var en bekjent fra tiden jeg jobbet på treningsstudio i Drammen, haha! I tillegg kom bekjent DJ Player (Evangelos) innom da vi fant ut at vi befant oss med felles bekjente. Det endte sannelig opp i at han også ble med i dansingen! Haha!

En hyggelig liten søndagsjobb.

Victoria Larsen

19.12.2016 kl. 17:15
Håper du får en fin Mandag :-)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM