The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 19.12.2016 kl. 13:35

På Musikkvideo shootI går, søndag, var det duket for ny videinnspilling til musikkvideo. Da min tidligere show-kollega Evalyne skulle gi ut en låt spurte hun om jeg kunne bidra med dans til videoen sin.

Ettersom jeg kjenner Evalyne fra før så sa jeg at jeg kunne hjelpe henne med litt freestyling så lenge hun fant noen andre dansere som passet bedre til hennes private budgett. Det syntes hun hørtes veldig bra ut og vi dro dermed tre dansere, kamerateam, skuespillere og artist til Asker for innspilling. 

Evalyne produseres utenfor landegrensen og sangen synges derfor på Swahili. Rytmen er dermed nærmere reggeaton og dancehall, enn annet. Så den var veldig catchy og dermed lett å leke seg med. 

Med på videoen var to unge dancehall-dansere fra Drammen. Hvorav hun ene morsomt nok var en bekjent fra tiden jeg jobbet på treningsstudio i Drammen, haha! I tillegg kom bekjent DJ Player (Evangelos) innom da vi fant ut at vi befant oss med felles bekjente. Det endte sannelig opp i at han også ble med i dansingen! Haha!

En hyggelig liten søndagsjobb.

Victoria Larsen

19.12.2016 kl. 17:15
Håper du får en fin Mandag :-)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no