hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlin - Danser og Blogger
 • 11.12.2016 kl. 22:17

Siste Pop What You Got Battle

I denne helgen var det duket for Pop What You Got. Både workshops og ikke minst; battle. Jeg elsker å se på battles! I min bok er det den aller ytterste form for kunst og utrykk. Da mener jeg i grunn både innen dans og i rap. Men så klart aller mest innen dans, hehe.

Jeg elsker å se battles! Blandingen av så mye danseglede, lidenskap og talent. Hver danser med så enorme matematiske evner til å lytte, tolke og reagere på musikk. Ikke minst kreative!! 

Jeg tok turen sammen med Silje, Hanna, Gina og Minix fra crewet (Radix). Dessverre fikk jeg ikke med selve finalen, men var helt overveldet av å nok en gang se battle - bli imponert - bli inspirert - ville danse - med en gang!
 

 

Jeg blir så utrolig glad for at det finnes så mange ivrige arrangører i Oslo som står på med slike arrangementer. Det tar tid og energi. Spesielt når det er, som dette, veldedig. Pop What You Got er nå faktisk 10 år gammelt og dette var deres siste runde. Heldigvis kommer andre, lignende, arrangementer - for dansemiljøet bare vokser og vokser. Stående applaus til dem som står på for at det kan blomstre slik det gjør!

Jeg vil også trekke fra en ting Navid, kveldens MC, sa til publikum i går: Uansett hvordan Hip Hop blir kommersielt fremstilt så er det samholdet som er Hip Hop. Martin Luther King sin drøm eksisterer i vår kultur. Vi har det ingen politikk har klart å få til: Alle religioner, hudfarger, kjønn og utrykksform - samlet i et rom med en felles kjærlighet og tilhørighet. I LOVE this culture! 


Takk jenter for en koselig kveld sammen. Vi ble jo hengende litt hjemme hos meg i løpet av natten, noe som var like koselig som alltid :-)

Gleder meg masse til neste battles kommer. I mellomtiden koser jeg meg med dagens øvelse med Radix, og gleder meg masse til den kommende uken. Da blir det både dansetreninger for fult før jul, personalmøte for instruktørene på Jessheim, julebord med alle på Sometimes studio, spennende møter med aktuelle samarbeidspartnere og ikke minst: ODE sin forestilling på Dansens Hus!

Victoria

12.12.2016 kl. 00:16
Håper du har hatt en fin dag :)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM