The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 11.12.2016 kl. 22:17

Siste Pop What You Got Battle

I denne helgen var det duket for Pop What You Got. Både workshops og ikke minst; battle. Jeg elsker å se på battles! I min bok er det den aller ytterste form for kunst og utrykk. Da mener jeg i grunn både innen dans og i rap. Men så klart aller mest innen dans, hehe.

Jeg elsker å se battles! Blandingen av så mye danseglede, lidenskap og talent. Hver danser med så enorme matematiske evner til å lytte, tolke og reagere på musikk. Ikke minst kreative!! 

Jeg tok turen sammen med Silje, Hanna, Gina og Minix fra crewet (Radix). Dessverre fikk jeg ikke med selve finalen, men var helt overveldet av å nok en gang se battle - bli imponert - bli inspirert - ville danse - med en gang!
 

 

Jeg blir så utrolig glad for at det finnes så mange ivrige arrangører i Oslo som står på med slike arrangementer. Det tar tid og energi. Spesielt når det er, som dette, veldedig. Pop What You Got er nå faktisk 10 år gammelt og dette var deres siste runde. Heldigvis kommer andre, lignende, arrangementer - for dansemiljøet bare vokser og vokser. Stående applaus til dem som står på for at det kan blomstre slik det gjør!

Jeg vil også trekke fra en ting Navid, kveldens MC, sa til publikum i går: Uansett hvordan Hip Hop blir kommersielt fremstilt så er det samholdet som er Hip Hop. Martin Luther King sin drøm eksisterer i vår kultur. Vi har det ingen politikk har klart å få til: Alle religioner, hudfarger, kjønn og utrykksform - samlet i et rom med en felles kjærlighet og tilhørighet. I LOVE this culture! 


Takk jenter for en koselig kveld sammen. Vi ble jo hengende litt hjemme hos meg i løpet av natten, noe som var like koselig som alltid :-)

Gleder meg masse til neste battles kommer. I mellomtiden koser jeg meg med dagens øvelse med Radix, og gleder meg masse til den kommende uken. Da blir det både dansetreninger for fult før jul, personalmøte for instruktørene på Jessheim, julebord med alle på Sometimes studio, spennende møter med aktuelle samarbeidspartnere og ikke minst: ODE sin forestilling på Dansens Hus!

Victoria

12.12.2016 kl. 00:16
Håper du har hatt en fin dag :)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no