The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 01.12.2016 kl. 10:54

Administrative førjulsdager!

Denne uken har Silje, min "Høyre hånd" i Radix crewet, vært her tidlig morgen og sene natte-kveld for å både snakke mer om Radix sine kommende år og ikke minst søknadsskriving til Kulturrådet for kommende prosjekter / forestilling. Det er sååå mye spennende i vente fremover og jeg gleder meg stort! Derfor er disse lange administrative dagene ikke noe "pes"  i det hele tatt. Det er bare gøy!

Det går også mye tid til redigeringsarbeid. Radix julekalender består tross alt av 24 videoer, fra treninger med både dans, fjas og kos. Heldigvis elsker jeg videoredigering også, så jobber er lekende lett - men tiden strekker nesten ikke til. Man har jo tross alt ikke så mye fritid når man i tillegg må jobbe, passe på hunder (hvorav Tony har blitt syk og måtte til dyrlege.. antagelig dårlig mat som gir han smerter i mage/tarm.. stakkar) og ordne egne danseklasser.
Ja, til og med julen generelt tar jo tid å forberede seg til!

Det var derfor ganske komisk, og svært upassende i tidsklemmene, at jeg i forrigårs ble låst inne i den lille heisen vår! Ikke bare en gang, men to ganger! Totalt venta jeg en time i den miniheisen på å bli henta. Haha. Er det mulig å ha så uflaks!?

Uansett, nå sitter jeg og Silje her igjen og jobber. Søknadsfrist i morgen. Lets get to work again! Før jeg må dra til studio for annen work.
 

Victoria Larsen

01.12.2016 kl. 12:08
Håper du får en fin 1. Desember :-)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no