hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 01.12.2016 kl. 10:54

Administrative førjulsdager!

Denne uken har Silje, min "Høyre hånd" i Radix crewet, vært her tidlig morgen og sene natte-kveld for å både snakke mer om Radix sine kommende år og ikke minst søknadsskriving til Kulturrådet for kommende prosjekter / forestilling. Det er sååå mye spennende i vente fremover og jeg gleder meg stort! Derfor er disse lange administrative dagene ikke noe "pes"  i det hele tatt. Det er bare gøy!

Det går også mye tid til redigeringsarbeid. Radix julekalender består tross alt av 24 videoer, fra treninger med både dans, fjas og kos. Heldigvis elsker jeg videoredigering også, så jobber er lekende lett - men tiden strekker nesten ikke til. Man har jo tross alt ikke så mye fritid når man i tillegg må jobbe, passe på hunder (hvorav Tony har blitt syk og måtte til dyrlege.. antagelig dårlig mat som gir han smerter i mage/tarm.. stakkar) og ordne egne danseklasser.
Ja, til og med julen generelt tar jo tid å forberede seg til!

Det var derfor ganske komisk, og svært upassende i tidsklemmene, at jeg i forrigårs ble låst inne i den lille heisen vår! Ikke bare en gang, men to ganger! Totalt venta jeg en time i den miniheisen på å bli henta. Haha. Er det mulig å ha så uflaks!?

Uansett, nå sitter jeg og Silje her igjen og jobber. Søknadsfrist i morgen. Lets get to work again! Før jeg må dra til studio for annen work.
 

Victoria Larsen

01.12.2016 kl. 12:08
Håper du får en fin 1. Desember :-)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM