hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 18.11.2016 kl. 00:11

Ny tid - Nytt utstyr!Ja det høres kanskje ikke ut som særlig positivt å snakke om neste år, når ikke en gang dette året er ferdig. Men enkelte ting krever planlegging, og når man har så mange baller i luften - ja da må det planlegges i god tid. I den anledning har jeg ordnet meg en ny og egendesignet planleggingsbok fra MinPersonligeAlmanakk og et nytt leketøy.

Jeg gleder meg til 2017, det blir et skikkelig bra år! Jeg har kjempestor tro på at det blir utrolig spennende på studio og at min hverdag i 80% stilling som Studio Manager vil fylles opp enda mer i det studioet bare vokser og vokser. 2017, blir absolutt ingen unntak.

I tillegg blir 2017 et utrolig spennende år for dansecrewet. Jeg driver for tiden å ser over planer rundt branding og sosiale medier, samt konkurranser og potensielle partere. Det er et stort arbeid, tar mye tid, men er veldig spennende! Men video-slipp og julekalender kommer før vi avslutter dette året, og det tar jo litt tid det også.

Til anledningen av crewets første video, som blir første av mange, har jeg fått kjøpt meg nytt kamera og ny heftig linse. 20 store lapper måtte ut, men det er definitivt verdt det. Utrolig bra kamerautstyr! Så gøy! Og jeg fikk til og med solgt mitt gamle videokamera på Finn. Ikke værst!

For det kommende året settes det også personlige planer. Både i forhold til dansing, instruktørjobber, egen danserisk utvikling i inn og utland og sosiale medier. Jeg ser frem til å øke bloggaktivitet for å ta instagrammingen min til et høyere nivå, samt planer om en ny dokumentarfilm jeg har vurdert å lage i over ett år. Jeg kjenner jeg er utrolig ivrig etter å få ting i gang, men det tar mye arbeid og forberedelser.  Det er bare å vente i spenning til det kommende året. Det gjør hvertfall jeg!

Og i mellomtiden koser jeg meg stort i 2016. Et år som har rast forbi i høy hastighet med så mye behagelige og innholdsrike måneder.

Victoria Larsen

18.11.2016 kl. 03:25
Så moro!
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM