The page has moved to: this page

hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 30.10.2016 kl. 21:06

Ny bloggstart
Etter å ha drevet denne bloggen siden 2009 har jeg nå slettet absolutt alle gamle innlegg. Det har vært hundrevis av poster om både hverdag og fest, om reiseliv og arbeidsdag, om dans og hunder, om alt fra bekledninger og sko til synspunkter og politikk. Blogging tar mye tid. Fra tiden jeg var blant de mest leste bloggerne i Norge til tiden jeg såvidt ikke hadde tid til å svippe innom bloggen.

Jeg har hatt langt større fokus på min Instagram i det siste. Med nærmere 50.000 følgere er det en langt lettere plattform å styre enn blogging og webdesign. Men jeg liker å ha blogg også, det gir meg mulighet til langt større form for yttring. Så jeg klarer ikke gi slipp på det. 

Etter at jeg nylig deltok på et seminar om blogging fant jeg konklusjonen min. Jeg skal fortsette på Instagram og samtidig beholde min blogg for fokus på det som tar mest tid av livet mitt. Noe som er to hovedelementer. Dans og jakten på det absolutte positive kroppsbilde.

DANS - . Jeg lever i dans  - både som utøvende danser og instruktør, Studio manager på et dansestudio, jeg er aktiv til å se dansekunst på scenen og som kompanikaptein for et dansecrew. I tillegg til å blande dans inn i alt jeg gjør av trening så jobber jeg frivillig på danse-instagram-kanalen Dancify og er utrolig facinert av nyere dansehistorie. 

PLUS SIZE - Samtidig er jeg blant mange som sliter med vekt og har, som mange, en fortid med kroppspress, mobbing og lavt selvbilde på grunn av dette. Noe som jeg i fjor tok et valg at jeg skulle bekjempe for en real gangs skyld. Min "Body Positive" fremgang på instagram fikk kanalen min til å eksplodere på kort tid av nye følgere og jeg inngikk et inngrep for å rette enda mer fokus på å være formfull fremfor aktiv slankejakter. Å være sunn både i kropp og i sjel.  Slikt skjer selvklart ikke over natten, men jeg er på god vei allerede, og gleder meg til å dele veien videre med dere.

DANS er for ALLE, og å føle seg fantastisk uansett som man er - er også noe som er for ALLE.

Danian. Gutteblogger

30.10.2016 kl. 21:15
Gleder meg til å følge deg invitere med bloggingen

Jeanett Michelle

31.10.2016 kl. 20:01
Blir spennende å følge bloggen din videre :)
 • I r l i n--> Vinn Polaridkamera! <---

  Velkommen min blogg!

  Mitt navn er Irlin, en sørlending og profesjonell livsnyter bosatt i Oslo. Jeg lever og ånder for dans i flere former. Her på bloggen deler jeg min interesse for dans gjennom rollen som danseinstruktør, sceneutøver og kultur-historisk fan.


  Jeg er i konstant utvikling og leker gjerne hobbyanalytiker i min store beundring for popkultur og kunst. I hverdagen jobber jeg som Studio Manager på Sometimes Pole Studio og er kompanileder i Hip Hop crewet Radix. Jeg er aktiv bruker av sosiale medier, og driver blant annet danseprofilen Dancify. Elsker å reiser, deriblant for å høste inspirasjon. Mitt danseriske språk er innen urbane dansestiler men nyskjerrigheten stikker seg i alle stiler.

  Som danser og blogger deler jeg også min reise til å omfavne The Body Positive Movement, og ikke minst dele hverdagens mange fine overraskelser.

  Ikke glem å gjøre som nærmere 50.000 andre; følg med på Instagram @IrlinRadix

  Bla i bloggen


  1 leser her nå!  @irlinofficial       47k followers

  Søk

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no