hits
Powered by Jasper Roberts - Blog
Irlins Blogg - Eventyrlysten danser
 • 30.10.2016 kl. 21:06

Ny bloggstart
Etter å ha drevet denne bloggen siden 2009 har jeg nå slettet absolutt alle gamle innlegg. Det har vært hundrevis av poster om både hverdag og fest, om reiseliv og arbeidsdag, om dans og hunder, om alt fra bekledninger og sko til synspunkter og politikk. Blogging tar mye tid. Fra tiden jeg var blant de mest leste bloggerne i Norge til tiden jeg såvidt ikke hadde tid til å svippe innom bloggen.

Jeg har hatt langt større fokus på min Instagram i det siste. Med nærmere 50.000 følgere er det en langt lettere plattform å styre enn blogging og webdesign. Men jeg liker å ha blogg også, det gir meg mulighet til langt større form for yttring. Så jeg klarer ikke gi slipp på det. 

Etter at jeg nylig deltok på et seminar om blogging fant jeg konklusjonen min. Jeg skal fortsette på Instagram og samtidig beholde min blogg for fokus på det som tar mest tid av livet mitt. Noe som er to hovedelementer. Dans og jakten på det absolutte positive kroppsbilde.

DANS - . Jeg lever i dans  - både som utøvende danser og instruktør, Studio manager på et dansestudio, jeg er aktiv til å se dansekunst på scenen og som kompanikaptein for et dansecrew. I tillegg til å blande dans inn i alt jeg gjør av trening så jobber jeg frivillig på danse-instagram-kanalen Dancify og er utrolig facinert av nyere dansehistorie. 

PLUS SIZE - Samtidig er jeg blant mange som sliter med vekt og har, som mange, en fortid med kroppspress, mobbing og lavt selvbilde på grunn av dette. Noe som jeg i fjor tok et valg at jeg skulle bekjempe for en real gangs skyld. Min "Body Positive" fremgang på instagram fikk kanalen min til å eksplodere på kort tid av nye følgere og jeg inngikk et inngrep for å rette enda mer fokus på å være formfull fremfor aktiv slankejakter. Å være sunn både i kropp og i sjel.  Slikt skjer selvklart ikke over natten, men jeg er på god vei allerede, og gleder meg til å dele veien videre med dere.

DANS er for ALLE, og å føle seg fantastisk uansett som man er - er også noe som er for ALLE.

Danian. Gutteblogger

30.10.2016 kl. 21:15
Gleder meg til å følge deg invitere med bloggingen

Jeanett Michelle

31.10.2016 kl. 20:01
Blir spennende å følge bloggen din videre :)
 • I r l i n

  Mitt navn er Irlin, jeg er en sørlending i hovedstaden som jobber som danser. Jeg bor i sentrum av Oslo sammen med mine to hunder og min fantastiske bedre halvdel. Som danser jobber jeg på scene, reklame, video, klasser, og er leder for det profesjonelle crewet Radix. Jeg driver med ulike Hip Hop stiler og Waacking. Ellers reiser jeg mye, både for å danse og for å ha det gøy, og jeg har en generell interesse for mote, samfunn, historie og generell moro med venner. Jeg gjør ting på min måte!

   Gjør som over 20.000 andre;
    Følg meg på @irlinradix 


  Bla i bloggen


  1 leser her nå!


  INSTAGRAM